Med hjem fra London - ROCKPAPERDRESSES
Med hjem fra London

Jeg sagde jo, det var en besynderlig samling, jeg havde med hjem fra London. To gryder, et halstørklæde, en skjorte, lidt tørshampoo og noget billede-ritsj-ratsj ? og i øvrigt en nederdel I snart skal se, 2 kg chia-frø og en citronpresser, der bare ikke lige er kommet med. Det var hvad, der kom med hjem fra London. ??? tænker du meget muligt.

Gryderne? Nårh ja, men når man går i Wholefoods, går man ikke tomhændet derfra. Og jeg skulle lige ned og finde en bog i kælderen. Der har de også kitchen utensils. Og der fandt jeg så mine all time yndlingsgryder; Green Pan (okay, Zwillinger er også en favorit). De er fri for alverdens giftstoffer, kan tåle godt med varme, de er lavet med 60 % mindre CO2 og i øvrigt af genbrugsmaterialer ? ja ja, helse-pelse-pølseskind. Men de er gode, og de holder. De er bare relativt dyre hjemme, men ikke i UK fandt jeg ud af. Så jeg købte en sautépande, jeg har ønsket mig længe. Usexet hausfrau, haha! Hvorfor jeg gider at vise dig dem, nu du læser på en modeblog og ikke en madblog? Fordi det er et ret sært køb, og at de i øvrigt medførte en del ??!?!? og grin fra min kæreste, da jeg stolt kom gående med dem i hånden. Proklamerende at jeg ?havde gjort et KUP, skat, et KUP!?. Og så i øvrigt også en pludselig tanke, om jeg overhovedet må tage dem med hjem i bagagen ? altså går de som slagvåben i security? Haha, dumt! Men jeg fik dem hjem, tydeligvis.

Tørshampoen er bare god og næsten altid på tilbud i Boots til ingen penge. Jeg fik tre dåser Batiste for 55 kroner. Fint supplement til min normale tørshampoo; ren babypudder.

Jeg havde et gavekort til Liberty (YNDLINGS-shoppested i London) fra i vinter. Jeg havde dengang købt et par jeans på udsalg, de ville ikke give pengene tilbage, så i stedet fik jeg et gavekort. Det skulle bruges! Så jeg fik faktisk det smukke Marc by Marc Jacobs-halstørklæde næsten gratis. Det er i merinould, mega blødt, meget langt og meget tykt. Ligesom jeg gerne vil have det. Det har leo på den ene side, det der stribede mønster på den anden side. Nederst i hver ende er der en lomme, som I kan se med det orange garn. Mega fint. Og lidt en krummefanger i øvrigt. Fandt en halv croissant fra forleden i morges.

?Hvad katten er de små røde pakker?? Nu jeg har vist jer mine slagvåben (gryderne), så kan jeg ligeså godt fortsætte med mærkelig køb og fremvisningen af dem. I de røde pakker er en form for ritsj-ratsj til billeder. Man sætter en side af ritsjen på væggen, ratsjen sættes så på billedet, du vil have til at hænge. Når ritsj-ratsj mødes, hænger billedet fast ? og det helt uden at bore huller i væggen. Jeg er rimelig træt af at lappe huller, hver gang jeg flytter et billede. Det dér lyder super smart, og min svigerinde siger, det holder.

Og så er der en mere modeblogrelateret sag. En vidunderligsilkeskjorte fra Topshop. Made in Britain, fra deres Boutique-linje. Det er meget få ting fra Topshop, jeg orker. Unique, Made in Britain eller Boutique. Det er de tre linjer, der bruger de bedste materialer; uld, silke, læder. I?m all about the materials. Og silkeskjorten med de fine blomster på er lige mig. Den er fin til sommer i nederdel eller under striktrøjer til vinter. En vinder. Og der findes også bukser til i samme mønster, men med dem på lignede jeg en i banan i pyjamas. Not the look I am going for.

Og så kom der altså også 2 kg chiafrø med hjem ? de er noget billigere derovre, og jeg spiser dem hver morgen. En citronpresser, da vores er ødelagt af opvaskemaskinen. Og så den smukkeste nederdel, som jeg har ledt efter længe. Jeg var heldig at finde den under ?Last chance? i Topshop ? jeg viser jer den snarest.

 

25 kommentarer
 1. Tørklædet er fantastisk! Og praktisk åbenbart. Hvem der bare havde en leopardmønstret croissantholder 🙂
  Jeg får også altid min mor til at købe tørshampoo med hjem fra Tyskland, fordi det er alt for dyrt herhjemme. Der er mange ting, jeg drømmer om at få til Danmark: Billig tørshampoo, 100 grand chokoladebar og Primark er tre af de vigtigste 🙂

 2. Lækre lækre ting! 🙂

  Er vild med at du kan blive så entusiastisk over gryderne – det kunne jeg også godt være blevet! 😀

  Hvordan spiser du chia-frø om morgenen? Jeg har læst en masse om alle de sunde egenskaber, og kunne egentlig godt tænke mig at prøve det, men vil gerne lige have nogle ideer til hvordan, inden man køber en stor og dyr bøtte 😀

 3. Fine ting 🙂
  Har du evt et link til det der ritsj-ratsj, det lyder virkelig smart!
  Og kunne du måske lave et indlæg med din morgenmad? Lyder spændende med chiafrø, og jeg er løbet helt tør for idéer til hvad jeg ellers kan spise om i morgen i stedet for havregryn..

 4. Åhh!! Du fatter slet ikke hvor meget jeg har kigget på det tørklæde!!! Tørklæder er det min gravide krop ikke vokser ud af – og det der er KLART min nusse-favorit i yndlings-butik… Når man bare ikke lige har et gavekort, så er det lidt for dyrt til min dagpengepung 🙁

  Synes du har fået fine sager med hjem. Det hele måtte gerne bo hos mig 😉

 5. Haha, det var faktisk næsten gratis 😀 Jeg måtte også stoppe mig selv bagefter, da jeg også stod og prøvede handsker og silketøklæder, så ville det jo ikke længere have været så gratis haha 😀 Nederdelen er smuuuuk! KH

 6. Hahaha, ja fantastisk praktisk 😀
  Tørshampoo er sååå dyrt herhjemme! Jeg forstår det ikke? Derfor bruger jeg også babypudder som oftest – det er altså ret effektivt 🙂 KH

 7. Haha, jeg var så glad for de gryder, men ved du hvad? Den ene duer ikke til induktion har jeg til aften fundet ud af, buhuhuhu! Tør ikke sige det til min kæreste, haha! Det er så dumt!

  Jeg laver sådan en grød, det kan være jeg skal skrive lidt om den 🙂 De er nemlig hamrende dyre herhjemme, 130 kr i Føtex. Av.

  KH

 8. Hæhæ, jo men ved ikke lige hvor velklistrende det er, men princippet er vel lidt det samme. Det her har ret god klisterevne 🙂 Far, din lille opfinder 😀 KH

 9. Virkelig?? Hvor skørt! Tørklæder er også fantastiske, jeg har altid nedprioriteret dem i garderoben, men det her er babyblødt og glæder mig til at bruge det til vinter. Du må i gang med strikkepindende! Det kom også kun med mig hjem pga. det store gavekort..
  Jeg er også en glad lille basse for alle mine fine sager 🙂 KH

 10. Åhh nej dog 😀 Haha – nej, list den stille ud af køkkenet igen 😉

  Ja, de er nemlig hammerdyre – så du må meget gerne skrive om din morgenmad 😀 Så er der måske en grund til at købe dem 😀

 11. Det har da alligevel været en udbytterig tur! Men altså – kom gryderne igennem med håndbaggage? Det er det jeg sidder og tænker på (og så selvfølgelig det flotte tørklæde, som jeg glæder mig til at se på) 😉

 12. Haha hvor er du skøn 😉 manden og jeg stod næsten og hoppede af glæde, da vi fandt en kødhakker til vores køkkenmaskine til halv pris sidst vi var i London. Jeg køber også altid tørshampoo med hjem…men virker det der babypudder??
  Og hvem kan leve uden en citruspresser?!
  Kh Camilla

 13. Fine køb 🙂 slet ikke så aparte en sammensætning i min bog, kunne have kommet hjem med en lignende kombination selv!

  Jeg har forsøgt at skrive til dig på instagram, men det gik vist i ged (jeg er ny derinde.. ) – men den fine Fridamus, hendes sele, hvor er den fra? Mærke, model, evt link, osv?
  Min mops trænger til ny sele, og Frida er lidt hendes styleicon, så håber du kan hjælpe med at finde præcis den samme 🙂

 14. Uh, er det også i WholeFoods du køber Chiafrø? 🙂 Jeg skal helt sikkert lige have nogen med hjem fra London i weekenden så!

Læg en kommentar