Nyt i skabet: Ironiens bukser - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skabet: Ironiens bukser

Wauw, hvor er I altså vilde! I har virkelig læst mit farveindlæg med stor entusiasme! Jeg har nærmest aldrig fået så mange likes på bloglovin. Tusinde mange tak, det er alt for galt. Indlægget var skrevet med masser af kærlighed og humor, det håber jeg, de fleste ved. Jeg fik godt en enkelt skreven ?klage? ? måske I er flere, der bare ikke siger det højt. De fleste af jer lader dog til at kunne læse det med den humor, ironi, kærlighed, jeg sigtede efter. Jeg hænger aldrig nogen ud, det kunne jeg ikke drømme om, og den første tekst i indlægget var min kære kollega Maries fine ord ? det var ikke mig, der gjorde grin.

Det til side, så se lige her! Ikke engang en time efter jeg havde postet indlægget, så kom et bud og ringede på. Jeg havde nemlig vundet en lodtrækning til pressedag i H&M?s showroom, og præmien? Et par sorte bukser! Er det ikke lidt skægt? Skæbnen vil gerne udfordre mig. Af alle de journalister, bloggere osv. der var forbi H&M og lagde sit navn i bowlen for at deltage i konkurrencen, så var det mig, der skulle stikke af sted med de præmien! Et par meget tunge, eksklusive, perlebesatte bukser fra H&M. Ironiens bukser. De er noget for store, så jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg kan få dem lagt ind, uden at ødelægge perlerne, og så skal jeg ellers finde på et sjovt outfit med dem. Så de tre sorte items jeg ejer ? læderjakke, jeans, lædernederdel ?  de har nu fået tilføjet en søster. En temmelig festlig søster. Min jeg-går-aldrig-i-sort-overbevisning skal på prøve, og det skal min styling også. For en af grundene til, jeg aldrig går i sort, er altså, at jeg har svært ved at finde ud af style den ?farve?. Men jeg må indrømme, at de er så vilde og festlige, at jeg elsker dem. OGSÅ selv om de er sorte. De kommer kun online, og det sker den 5. september!

NU gør jeg mig klar til at tage på Klampenborg Gallopbane ? jeg har løbebukserne på og en pæn kjole i tasken. Jeg skal jo løbe som en gallophest mod blandt andre Rikke Hørlykke (gisp), Acie (gisp), Sneglcille (gisp). Jeg håber bare, der er nogen der gider sætte penge på mig og tror på, jeg kan vinde. Usikkerheden, om nogen mon vælger mig til fodbold i folkeren, er tilbage. Dengang blev jeg altid valgt sidst, men nu er jeg jo i god form! Jeg må spille med musklerne, så de tror jeg er skidegod, hah! Kommer jeg mon til at se nogen af jer? Hvis I ikke har købt billet endnu, så er det stadig muligt at købe den særlige billet med cava og kager eller bare møde op og betale almindelig entré. Arrangementet er fra 12-17. Husk også, at jeg har min egen indsamling HER. Det har stået lidt stille de sidste dage, så jeg må lige arbejde lidt for det. God søndag!

12 kommentarer
  1. Siden dit indlæg i går, har jeg tænkt på, om du ikke vil lave en eller anden form for guide/hjælp til, hvordan man kan få lidt mere farve ind i sin garderobe? Det lyder måske lidt skørt… Men det er altså SVÆRT, at få det til at se lige så stilet ud, som du gør! 🙂

  2. Du fik mig til at blive helt i tvivl om galop var med et eller to l’er, men er ret sikker på, at der kun er et 🙂

  3. MÅ EJES!
    Hvad er pris og hvordan er de i størrelsen? (Hvilken str. havde du selv taget??)
    Lækkert du vinder sådan et par. Glimmer er herligt. Kram herfra

  4. De er store i størrelsen! Det her er en 36 og jeg kunne snildt være i en 32/34. Jeg kender ikke prisen, men forestiller mig at den er derop af. Alt andet vil undre mig, det er virkelig et fint håndværk. KH

Læg en kommentar