Skønhed: Makeup til en god pris - ROCKPAPERDRESSES
Skønhed: Makeup til en god pris

I min barndom var postordre det smarte. To gange om året købte vi tøj fra Funny Kidz (en del af Bonaparte dengang), min mor købte fra Kello, og lidt Oriflame blev det også til. Der er sket lidt siden, jeg køber ikke længere tøj hos Funny Kidz, haha, men Oriflame er dukket op i min bevidsthed igen. Nu med teknologisk udvikling i bagagen; de er kommet på nettet. Men priserne er de samme; lave altså.

SPONSORERET AF ORIFLAME

Jeg har for længe siden været til et fint Oriflame-event ? der var et kæmpe bord med al den makeup, solcreme, neglepleje, body, vi kunne tænke os. Vi fik en pose i hånden, og så var det bare ren bland-selv-bord. Jeg valgte blandt andet at stocke op på mit eyebrow kit, og så fik jeg også lov at prøve en masse nye ting! En Lash serum, en eye liner, fodcreme, concealer og en primer for at nævne et par stykker. Og de sidste mange måneder har jeg så testet. Af alle de 20-30 produkter, jeg fik med hjem, er det her mine favoritter!

Nourishing Foot Mask, 120 kroner Lidt off med en fodcreme midt i al makeup?en, men den er altså god! En fuldfed fodcreme der forsvinder hurtigt er ikke at kimse af, og jeg bruger den hver evig eneste aften. Jeg har af min fodterapeut lært, at man ikke må tage fodcreme på om morgenen, da foden som oftest bliver lukket inde i en sko hurtigt, og det alt for fugtige, indelukkede miljø for fødder er glimrende grobund for svamp, hud der flosser og bobler op, fodvorter. Det hele. Så sørg for at bruge den om aftenen ved sengetid.

Very Me Fat Lash Black Out Mascara, 120 kronerEn glimrende mascarabørste af plastik der virkelig får fat i hver eneste vippe, og som skiller dem ad glimrende. Jeg prioriterer at få adskilt vipperne frem for masser af fylde, og selv om den giver lidt volumenboost, så er fokus på at adskille og give længde.

Eyebrow Kit, 129 kronerJeg har talt om det før, men det her er altså superfavoritten. En mørk og en lysere brynfarve plus en voks! Hvis jeg skal vælge to ting jeg vil prioritere i makeup?en, så er det en rouge og flotte bryn. Så kan jeg klare alt. Og denne her er så nem at bruge, først lidt voks på brynene og så farv dem op med pensel ? så er ansigtet smukt rammet ind.

Hyper stretch Lash serum, 120 kronerJeg har længe gerne ville prøve en lash serum, der har været så meget snak om dem. Men de er hamrende dyre! Derfor er jeg også lidt nysgerrig på denne lille sag. Jeg mener, til 120 kroner ? det er da værd at prøve. Jeg har endnu ikke brugt den længe nok til at se resultat.

Brow Shaping gel, 116 kronerNår nu brynfarven er lagt, så kræver det bare en shaping gel og så bliver de siddende i perfekt form. Jeg elsker selv, når min bryn er buskede og brede ? jeg bilder mig ind, at det er sådan lidt modella, haha!

Jeg har fået fornøjelsen af at samle det lille kit til en af jer med alle mine Oriflame-favoritter. I næste uge kommer et lille konkurrenceindlæg ? hele baduljen på billedet på spil, som blandt andet også tæller to eyeliners, en læbestifts-blyant, en fin concealer, en primer til under makup?en, en virkelig god cremerouge der også kan bruges som øjenskygge.

PS: Hvis I bruger koden ROCKPAPERDRESSES på webshoppen, får I 100 kroner i rabat, når I køber for over 300 kroner. Dvs. 200 kroner i rabat ved køb over 600 kroner osv.

 

5 kommentarer
  1. Jeg skal vist lige ind og kigge på oriflames hjemmeside 😀 I øvrigt, så vil jeg lige rose dig for virkelig at gøre sponsorede indlæg til “dine egne”. Mange bloggere skriver lidt overfladisk når det er sponsoreret, men du skriver stadig på din fantastiske måde, krydrer det med en lille historie og sådan – det er altså rart 🙂

  2. Det er jeg virkelig glad for Emma. Det er virkelig et stort kompliment. Jeg tænker meget over, hvad jeg siger ja til. Det gør jeg mere og mere. Så tusinde, tusinde tak! KH

Læg en kommentar