Jeg lytter til: The history of rap - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: The history of rap

NU har jeg stocket op på multivitaminer, jern og D-vitamin. I er simpelthen de allersødeste, kærligste og mest omsorgsfulde piger! Tak for alle jeres gode råd.

Jeg kan jo fortælle, hvad jeg allerede gør. Jeg har i den senere tid forsøgt at begrænset sukkerindtag til hverdag så vidt muligt. Jeg træner også allerede, typisk zumba og stramp op. Så går jeg lange ture med Frida-fisen. Minimum en time om dagen! Og så får vi

11 kommentarer
 1. Er i præcis samme situation! Prøver virkelig at gøre noget, selv om lysten ikke er der! 🙂 Har overvejet Aarstidernes kasse i længe, men er lidt nysgerrig omkring hvordan det fungerer med modtagelse/aflevering af kasserne, når man bor i lejlighed? 🙂

 2. Vi har været rigtig glade for dem 🙂 Man skal sende en nøgle til sin opgang til dem, og så låser de sig ind i opgangen og sætter kassen foran din dør 🙂 Det fungerer upåklageligt og der er altid RIGELIGT med mad! KH

 3. Jeg har lidt samme issue som dig med at være træt og lidt ugidelig hele tiden. Det der med at skulle nå en milliard ting, og kun have en million timer… Det er hårdt nogle gange!

  Når det så er sagt – mere JT! Jeg mener… det er Justin. Man skulle da være et skarn. Justin, vi ses 6. maj!

 4. Tak fordi du lige gjorde min morgen lidt bedre. Det er sgu nogle gode videoer! Elsker Justin (især med briller) <3
  Ps. Håber vitaminerne hjælper!

 5. Jaaa jeg glæder mig også så sindssygt meget til Justin 😀
  Overvej at få taget en lille blodprøve hos lægen, som mange foreslog i går, hvis du er træt i det. Det kan jo tyde på noget så simpelt som manglende D-vitamin 🙂
  Kh

 6. Det bliver godt!

  Jeg har faktisk lige fået nogle D-vitaminer af min mor samt noget ginseng-et-eller-andet (hun er altid lidt bekymret) – så det prøver jeg! Det kan vel ikke skade.

 7. Jeg ELSKER History Of Rap! Jeg havde ellers et youtub link hvor de alle sammen var samlet i en, men det er blevet blokket 🙁

  Skræmmende hvor mange rap sange man kender selv om det ikke er den genre man lytter mest til.

 8. Det er super godt, at drikke/spise noget C-vitamin (appelsinjuice er et hit!) holdigt sammen med jerntabeletter 🙂 Det øger jernoptagelsen 😉

Læg en kommentar