Dagens: Det-troede-man-ikke-lige - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Det-troede-man-ikke-lige

Boots ? Vagabond // Knitted top+skirt ? Stella Nova // Jacket ? H&M Trend (old) // Photos by my wonderful Mad-girl

? Altså at jeg kunne have et næsten-sort-sæt på, vi lærer noget hver dag, hah!

Men godformiddag piger (og drenge, jeg ved, I er der!)

Tak for alle jeres krydsede fingre i går! Jeg holder spændingen lidt endnu, med fare for at pumpe det endnu større op end det er. Men pyt, hvis alt går vel, glæder jeg mig til at kunne dele lidt nyheder fra dokuserien om Cathrine og hendes langhårede armes liv med jer snarest. Cliffhanger FTW (jeg fattede først ret sent, hvad den åndede forkortelse står for, ?noget med? Fitness World??? Kald mig bare dum!).

I næsten-nærmest-sort uld-glimmer-sæt gik jeg opdagelse i min verdens tilbud i går; skole kl. 8-10, arbejde fra 10-12.30, Samsung-event fra 13-16, lufte hundedyr fra 16-17, Mie-kaffe kl 17-18, 18-19.30 Pieces-event, ejerforeningsmøde 20.30-22. Så kan man vist heller ikke trække mere ud af sådan en halvgrå torsdag, kan man vel? Selv om jeg var træt, så kan jeg nu godt lide dage, der er fuld knald på. Det skal bare samles på én dag i stedet for tre dage. Alles gut. Og i dag er en lignende dag men dog med lidt mere frie tøjler.

 

Og så til det lille Olympus Pen-Lite, jeg har testet et par uger. Jeg har allerede vist jer de første uredigerede Dagens-billeder. De ovenstående dagens-billeder er også taget med Olympus, men dem har jeg redigeret på computeren, som jeg plejer. I er et par stykker, der har spurgt ind til kameraet, og jeg laver et lidt mere teknisk indlæg i næste uge. Så skal I se et par flere filtre testet ? kameraet har en lang række indbyggede filtre, som I også kan se eksempel på lige her, lyskædebilledet. Det er kun redigeret via kamera.

Og så har jeg også et kamera til én af jer at vinde, bumbum. Jeg vil bare sige, for nu; det er det bedste kompaktkamera, jeg har testet til dato. Uden tvivl. Og VIRKELIG meget af æren skal gå til det lille objektiv 45 mm, som jeg har fået med til test ? alle billeder her er taget med den linse, og det er uden tvivl dét, der giver mit spejlrefleks kamp til stregen.

GOD FREDAG!

14 kommentarer
 1. Sort klæder dig nu godt, og med en ordentlig omgang glimmer i tekstilen, er der stadig lidt Cathrine over det 😉

  Og hvor ville jeg gerne vinde sådan et kamera!! Mangler akut et godt kamera som kan lidt mere end bare at tage helt almindelige “leverpostejsbilleder”!

  Rigtig god weekend 🙂

 2. Hold da op! Det er jo et sindssygt godt kamera. Jeg holder lige øje med den der konkurrence. Og den der cliffhanger… God fredag! Min kæreste har overrasket mig med en bio-date i aften, så vi skal ind og se Hungergames 😀

 3. Du ser virkelig fin ud, også i et næsten-sort-outfit 😉 Det er da vildt, at det lille kamera kan tage sådan nogle pæne billeder! Det er i hvert fald lidt nemmere at slæbe med rundt end et spejlrefleks, og så er det mega optur, at det samtidig kan tage gode billeder!

 4. Ja det er jo det! Glimmer redder alt 😀 Det er virkelig et godt kamera, og jeg glæder mig til at vise jer mere!
  Rigtig god weekend!
  KH

 5. Ihhhh – det kamera har jeg lige skrevet på ønskesedlen til jul! Hvor fedt, hvis man lige kunne vinde en lille gave til sig selv ( så man ikke skal påstå, at det er hunden, der har tømt sin lommepengekonto :-D)
  Sort og glimmer er altså gåååådt, mere af det!

Læg en kommentar