Mine kommende koncerter - ROCKPAPERDRESSES
Mine kommende koncerter

Jeg har et par gode koncerter i vente det næste stykke tid, som jeg tænkte måske kunne inspirere jer, også? Jeg elsker, elsker, elsker selv at opleve musik live, det er den ypperste oplevelse og forlængelse af dens eget univers – at stå der imellem folk, danse, synge. Det er jo der er meningen med musikken, for filan! Inden jeg begynder at lyde som Danmarks svar på Kanye West – Thomas Blackmann – så vil jeg liste koncerterne op, og med link til jer, hvis I bliver fristet!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=V4vGoS9gDDo?wmode=opaque&w=640&h=390]

New Politics // Beta //

24 kommentarer
 1. Jeg kan desværre ikke komme til nogle af koncerterne (flytter lige til Dublin i et halvt år den 1. februar), MEN jeg vil sætte stor pris på, hvis du i fremtiden vil lave lignende indlæg. Jeg er nemlig hammer dårlig til at holde øje med koncerter og opdager dem altid først, når de er udsolgt.

 2. Ses i Vega, når der skal danses igennem til Ellie! Og er så misundelig på de Justin-billetter… Men ja tak til flere koncertindlæg, går nemlig glip af Disclosure i aften af den grund, jeg er så dårlig til at opdage koncerterne i tide…

 3. Jeg glæder mig virkelig meget til Justin! Som i rigtig virkelig meget. Jeg tror det bliver så fedt og jeg ved allerede at jeg vil være helt høj efter.

 4. Musik er bare bedst live <3 Tror at nogle af mine bedste oplevelser i livet, det har været til koncerter, fordi man føler sig SÅ levende når man står i det (også derfor at jeg gerne vil leve af musik 🙂 ) – og så er man altid afsted med mennesker man holder af.

  Misunder dig for billetterne til Ellie. Ville også have fat i nogle, men nu er der desværre udsolgt. Så øv 🙁 Ville ellers have givet min højre arm, for at have oplevet 'Explosions' live, da det er én af mine yndlingssange!

  Trods Ellie udebliver for listen, så glæder jeg mig dog til min stak af koncerter i 2014:
  JT, Drake med The Weeknd og James Arthur – my meeeeen <3 😉

 5. Åh Justin! Jeg så ham tilbage i 200 og alt jeg kan sige er: GLÆD DIG! Den mand kan jo alt; synge, danse, spille – gennemført performer og charmetrold 🙂

 6. Jeg vil mene at det ikke var Ellies skyld, det som kiksede på Northside. Søndag klokken 12.30 er for det første det mest lortede tidspunkt at skulle spille op – synes dog det lykkedes hende helt godt! Så både blæste og regnede det, så lyden var ikke helt god. MEN jeg havde en fest! Hun er jo så hamrende dygtig og charmerende!!!

  Skal til Tom Odell på Lille Vega i aften, jeg glæder mig røven ud af bukserne! Sidste koncert inden baby. Har nærmest voldtaget hans debut album herhjemme, er derfor sikker på baby er tryg ved hans musik – måske jeg kan danse en fødsel i gang i aften?!

 7. Det er uendelig dumt at sidde i Århus med en slatten su. Priserne er jo vildt gode for koncerterne i vega, men der skal en dyr bus eller togbillet til at komme til staden, øv øv! Men hvor er du heldig med alle de fede koncerter at se frem til! 😀

 8. Jaaaaaa! Der er intet bedre i hele verden end koncerter!
  Har selv et par stykker i kiggerten her de næste par måneder, og jeg glæder mig helt vildt.

  Du må lyde alt det du vil som Blackman når du snakker om livemusik. Det er det der er hele humlen ved musikken, som i forvejen er en stor del af humlen ved livet. Ergo – koncerter er meningen med livet, ikke? (:

 9. Det lyder da vidunderligt! Der er sikkert også et par skønne koncerter at opleve! Jeg skal huske at få samlet op på koncerter i ny og næ 🙂
  KH

 10. Jamen jeg er så enig med dig Debbie! At stå og danse og være svedig med folk man elsker. Det er vidunderligt.
  Skriv dig på venteliste til Ellie, der kunne snildt blive frigivet ekstra billetter, eller måske flytter den til Falconer 🙂
  Det er den undelynemig også en stærk strike af artister!
  KH

 11. Det var faktisk en koncert i Vega i marts/april, der fik ringe anmeldelser – i hvert fald som jeg læste. Kan lokationen mon have været nævnt forkert i min anmeldelse? Hm…
  Håber I har en vidunderlig aften – burgeren så gevaldig ud 😀 Pop den baby!
  KH

 12. Æææv! Men der må også være koncerter til en rimelig penge på Train. Ligesom Posten i Odense. Ved godt at det ikke er de samme navne, men så er der med garanti nogle andre skønne 🙂
  KH

 13. Jo for sørensen, Lisbeth! Jeg kunne ikke være mere enig 😀
  Dejligt, du også har lidt godt i vente, så er det ikke kun juleaften én gang om året 😉
  KH

 14. Already done. Har selv gået og håbet på, at de flytter den til Falconer, trods at jeg elsker VEGA – den ligger jo nærmest også ‘i min baghave’ 🙂

  Jeg ved det – og må jo også sige: i lige måde! Jeg håber dog at der kommer mange flere til min koncertliste. Alle spillesteder er jo ved at lave den nye koncertsæson for foråret, så følger flittigt med – jeg skulle jo nødigt gå glip af noget godt musik 😀

Læg en kommentar