Dagens: Moon Boobs - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Moon Boobs

 photo dagens150114_1_zpsc9c6b56a.jpg photo dagens150114_col1_zpsa540dcbb.jpg   photo dagens150114_2_zps47700d8a.jpg    photo dagens150114_3_zps1567a987.jpg

Boots – Moon Boots // Skirt – Acne // Knit – Carven // Jacket – H&M // Bag – 3.1 Philip Lim

I går nød jeg en fuldstændig mig-dag – intet arbejde andet end bloggen. Og HOLD OP, det er sørme rart! Kender I det, jeg var så spændt på sådan en dag, at jeg slet ikke vidste, hvad jeg skulle fylde i den, hah! Ren luksusproblem 😀 Men jeg fyldte den med det allerallerbedste. Alt var bare bedre. Jeg var trods få timers søvn klar i hovedet, da jeg først vågnede. Alarmen var ikke så slem som den plejede. Jeg fik en ekstra sød møsser af Frida i sengen. Da jeg hoppede i mine guldstøvler (som pt. er liiige varme nok) var de lige lidt ekstra bløde. Kaffen smagte mig bedre. Jeg fik et sæde i metroen. Jeg havde vist fået begge de rigtige ben ud af sengen. Alt var bare plus med plus på. Selv tågen var fortryllende, trods sin dommedagstoner.

Tirsdag. Time for time, uden for mange planer. Først morgenmad inde i byen med en rigtig god veninde. Så en kort strøgtur (UDEN shopping, bravo!), en voldsomt tiltrængt klipning af gardinerne; pandehåret. Så et par billeder på kajen i den tykkeste tåge. Da jeg kom hjem lavede jeg selv en virkelig god kaffe, drak den af en hammer pæn kop – kender I det, alt var bare… Godt. Skidegodt! En top-dag! Og så sluttede jeg med en løbetur (den første nogensinde, tro det eller lad være), The Kardashians, Frida og en ret fra Aarstiderne. Sådan en mega sund en fra deres nye Low Carb-kasse. Glad og sund, og fyldt med en halv plade sportsvitaminer; hvid rittersport.

I dag er sagen en anden. Ikke at dagen er dårlig. Jeg er bare lidt mere anstrengt. I dag har jeg første redaktionsdag på Smag, hvor jeg lige skal få fornemmelsen af programmets forberedelse, så jeg er klar til at sende i morgen og fredag. Lad os kalde det en direkte audition i morgen og fredag, en jobsamtale, til alles ørers opmærksomhed. Gisp. Men I har nu sendt mig temmelig god karma de sidste dage. Det skal nok gå! I dag skal jeg bare lige finde ud af at følge redaktionen, spise med i kantinen med 1.300 andre mennesker – den undgår jeg altid, jeg er ikke kæmpe fan af så mange mennesker på et sted. Jeg bliver altid ved siden af mig selv. Men mon ikke, når jeg kommer hjem i aften, efter en lang tur med Frida, så har det været endnu en top-dag? Det vælger jeg i hvert fald, det skal være. Frem med den gode kaffekop, de gode støvler, endnu flere mopsekys. God top-dag til jer!

 

46 kommentarer
 1. Hvis der nogen der kan rocke et par moon boots, så er det da dig. Du ser fantastisk ud.

 2. Ahh, jeg er slet ikke til moonboots. Som i: på ingen måde. Overhovedet. Men (!) du formår som altid at bære dem. Jeg ved ikke hvordan, men du kan få ALT til at se godt ud. Stort held og lykke med forberedelserne til Smag – det bliver så spændende og jeg sidder allerede klar til at lytte 😉

  (Forresten – lidt off topic, men ved du hvornår du startede med at blogge? Har lige fundet e-mails tilbage fra december 2011, hvor jeg startede med at abonnere på at få mails på nye indlæg fra din WordPress-blog. Hvor lang tid har du været igang?)

 3. Du bærer simpelthen de støvler med elegance! Jeg er vild med dem til dig (:

  Held og lykke med din dag på Smag! Jeg sender dig god karma (;

 4. Det var netop sådan et humørbombe-indlæg jeg havde brug for! TAK! Nu tror jeg på at eksamenen i dag nok skal gå. Selvom jeg har sovet for lidt, der er håndværkere i lejligheden, musikken stopper i tide og utide. Kaffen var stadig god, og forhåbentlig får jeg et sæde i metroen 😉

 5. Den nederdel er vildt fed, måtte lige ud med det.

  Ellers håber jeg at dagen i dag inkl. kantinebesøget ikke er så skræmmende igen (store kantiner med mange mennesker er lettere skræmmende, har fundet på mange undskyldninger for ikke at spise i kantiner)

 6. Held og lykke i morgen! Jeg krydser alt, hvad krydses kan og skal nok sende dig god karma fra den anden ende af radioen 🙂

  Forresten, love the boots 😉

 7. Overvejer selv STÆRKT at få et par, men skal lige have ryddet ud i støvleland først 😀

  Sender en masse positive vibes din vej!

  /Linda

 8. Hej søde Cathrine! Dejligt at alt går så godt for dig og energien vender tilbage! (dog er jeg lidt usikker på om det er med vilje at du har kaldt indlægget moon boobs i stedet for moon boots;) Men uanset hvad klæder de dig rigtigt godt!)

 9. MEGA pænt outfit og pæne nye gardiner 😉 Høhø. Dejligt med sådan en overskudstirsdag! Synes ofte tirsdag er en lidt træls og sløv dag, så det må være dejligt, at din var præcis det modsatte.

 10. Blå i blå med et lille tvist af guld er også en farve, som klæder dig – surprise! 😉
  Det er altid dejligt med nogle dage, hvor alt bare er perfekt. Måske man på de dårlige dage bare skal finde nogle små ting, som er rigtig gode, og som man kan glæde sig ved? 🙂

 11. Jeg er tosset med de boots! Jeg er mindst lige så tosset med Low-Carb kassen. Den er jo fantastisk og vildt lækre råvare.
  Og jeg er virkelig nød til at overbevise mine kollegaer om at vi SKAL høre Smag i morgen 🙂

 12. Æv, jeg kan ikke finde den. Den ser ud til at være udsolgt :/ Men den ligner utroligt meget Acnes udgave – den er jo naturligvis dyrere. Men nu med udsalg, kan den tænkes til en bedre pris 🙂 KH

 13. Line!! Du har været med fra starten! Hvor er du sej. Jeg startede november 2011, midten af november. Æij! Hvor er du altså vild 😀 Jeg ved, at de er totalt skøre, de færreste synes, de er direkte smarte – men NØJ hvor er de rart varme. Og så er jeg glad for komplimentet, du er sød! KH

 14. Tak Julie, jeg får brug for det! Og tusinde tak for de søde ord, det er lidt en præstation med de bananer på fødderne 😀 KH

 15. TAK Sacha, det er også klart en favorit 🙂 Hvor er det rart at høre, jeg ikke er den eneste, der er angst for kantiner og stormøder. I dag undgik jeg den heldigvis, haha! Der er slet ikke tid til en tur derned 🙂 KH

 16. Hej Cathrine 🙂

  Lige et lidt off topic-spørgsmål.. Efter at den blog er flyttet har jeg ikke kunnet finde rss-feed-halløjet? Kan det passe? Jeg plejer nemlig at følge med på den måde 🙂

 17. Tak J, det var mit “sorte” outfit; blåt-i-blåt, når jeg ikke lige ved hvad ellers. Så jeg er glad for, at du kan lide det, selv om det er så simpelt. KH

 18. Ja det er det også for mig, det måtte godt hedde mandag-onsdag-torsdag… 🙂 Men jeg valgte at det skulle være en top-dag 🙂 KH

 19. Blå-i-blå er mit go to, når jeg ikke liiiige ved, hvad jeg skal tage på 🙂 Fokus på de små gode ting på de grå dage; det virker! KH

 20. Fedt Steffie, jeg er glad for, at du kan lide dem! Jeg er også så glad for den kasse, meget, meget smagfuld og bedre råvarer, end i de andre kasser vi har prøvet 🙂 KH

 21. Flere af den slags dage – både til dig og til mig. Tak for påmindelsen.

  Du har i øvrigt seriøse skills når du sådan kan få både moonboots og dynejakke til at se umanérligt chic (chict?) ud. Overvejer selv at investere i en udgave af sidstnævnte, så gemmer lige dine billeder som inspiration.

 22. Det gik heldigvis godt! (i hvert fald i forhold til hvor meget effort jeg har lagt i faget i løbet af semestret…) Haha. Jeg er glad og lettet, og nu er det ferie! TAK for opmuntring!

 23. Jeg troede virkelig aldrig at moon boots kunne se flotte ud, men der fik du lige bevist det modsatte! 🙂 Elsker dit outfit! Det giver mig næsten helt lyst til at investere i et par moon boots selv, på trods af at jeg simpelthen ikke tror jeg ville kunne slippe afsted med at få det til at se godt ud til min tøjstil.

 24. Er det med vilje, at der i overskriften står “moon boobs” og ikke “moon boots”? LOL 🙂

 25. Jepper 😉 Tjek mit gamle indlæg om moon boots, jeg har linket til her i kommentarfeltet. Det er ren nostalgi og barndomssnak! KH

Læg en kommentar