Frida - ROCKPAPERDRESSES
Frida

 photo kl_col1_zps7009c2de.jpg  photo kl7_zpsbde54d87.jpg  photo kl_col2_zpseddbe7a8.jpg

I samarbejde med Stylista og Louis Nielsen

Hold op hvor jeg morer mig, haha! I kommer til at se meget mere til skøre-ting-pastet-på-skøre-ting, når nu jeg kan finde ud af at klippe items til. Og derfor skal Frida nu være model til lidt brillemode – det er hun jo vant til jf. headeren eller denne video. Anledningen er Karl Lagerfelds kollektion for Louis Nielsen. Et firma som jeg føler en anderledes stor kærlighed til, da de jo har givet mig en af mine største oplevelser i livet – turen til Tanzania på deres eyecamp. 

Jeg synes sgu, de gør det godt på markedsføringen! LN er dælme gode til at skabe opmærksomhed om sig selv, både med deres årlige bloggerchallenge (for de uindviede; det var den jeg vandt i 2013 og som fik mig til Tanzania), eyecamps og dertil hørende indsamling af briller fra den gæve dansker og så lige en lille co-lab. Det er jo så moderne!

I denne omgang har Karl Lagerfeld lavet tolv stel til Louis Nielsen, og bare lige et hurtigt tip denne sene tirsdag aften: I kan vinde jeres favorit her på Stylista, ved at klikke jer ind HER (tjek lookbooks HER eller HER).

SOV GODT ønsker brilleaben Frida

3 kommentarer

Læg en kommentar