Grå Polka Dot Sneakers - ROCKPAPERDRESSES
Grå Polka Dot Sneakers

  photo nyt_adidas2_zpscad5ddcf.jpg

Godmorgen ladies and gents,

Hvor er jeg glad for, at mine tanker giver genlyd hos jer. Det er lige nøjagtig dét , der er det smukke ved blogmediet, synes jeg. Når vi kan finde os selv i andres ord. Genkende os og føle os lidt hørt. Så tak for at give tilbage. Det betyder alverden for mig.

I dag går turen ind til byen; jeg skal hænge lidt ud med min søster og niece. Det er utroligt som man kan elske sådan et lille væsen. “Ommer” er blevet til “Moster” og jeg får krammere og møssere og “moster-skal-me- mig-hjem-og-lege”. Jeg har lyst til at kramme hende helt til randen af i stykker og møsse hende, helt indtil hun bliver opløst. Sådan et lille bitte menneske og sådan en kærlighed. Den er betingelsesløs. Sådan en slags man ikke oplever mange gange i livet. Jeg glæder mig meget til at se dem begge! Og bagefter tøsehygge står den på arbejde.

Jeg vil lige tippe jer om de fine polkaprikkede sneakers. Jeg har købt dem i Nørgaard på Strøget for halvanden måneds tid siden, og I er en del, er har spurgt til dem. Og nu har jeg fundet dem til jer online! De kan også købes HER og HER har jeg fundet ud af. Bare et lille tirsdagstip 🙂

Vi ses senere!

9 kommentarer
  1. Hvor er de bare skønne 🙂
    Hvordan er de i str? Jeg har et par andre Adidas som er virkelig små i det, og har desværre fået dem købt for små…

  2. Ih, de er altså SÅ fine! Bliver i godt humør hver gang jeg støder på du sneakers, fordi de har prikker. Det er egentlig utrolig så lidt der skal til 😉 Og din beskrivelse af niece-gensyns-glæde-og-kærlighed fik mig lige til at glæde mig endnu mere (hvis overhovedet muligt) til fredag, hvor den står på tid med Anders’ niece!

  3. Ih altså – glæder mig mere og mere til at blive moster til april <3 Det lyder som den mest henrivende titel (næst efter mor måske) 😀

  4. Jeg vil sige de er ganske rigtige i størrelsen. Jeg er en 37,5 og der passer jeg en 37,5. De er dog ganske brede i hvert fald for min lille fod. KH

  5. Åhh GOD fornøjelse, Laura. Det er det bedste. Barnlig glæde og kærlighed er det bedste 🙂 Jeg elsker også de sneakers – de er også bare så anderledes end hvad jeg ellers har og hvad jeg har set før 🙂 KH

  6. GLÆD dig Natasja, det bliver ikke større. Og lad dig overraske over, hvor meget man kan elske de små pus <3 Pøj pøj til din søster/bror! KH

  7. Jeg har nu købt disse smukke sko, udelukkende fordi jeg har set dem på dig og Tine! Og hold op, jeg elsker dem. Har besluttet mig for at lade dem stå ubrugt fremme de næste par uger, til forårssolen titter rigtigt frem, så jeg kan nyde synet af dem hele tiden, haha.

Læg en kommentar