Nyt på Tictailen - ROCKPAPERDRESSES
Nyt på Tictailen

 photo tictail_col1_zps0801095c.jpg

Min Tictail var ret populær, sidst jeg updatede den. Så nu har jeg brugt et par timer igen på at opdatere, ENDELIG. Jeg har så meget tøj som ikke længere er den rigtige størrelse, eller som jeg bare ikke får brugt. Og nu jeg har et lillebitte garderobeskab (“whaaat and she’s a fasjonblogger!”), så må jeg rydde ud med hård hånd. Så nu har jeg lagt det ind, hvis det kan friste. Noget af det er nyt og stadig med mærke – fx den lyserøde topshop top, andet er gamle favoritter som fx den blå nederdel – den har I set en del her på bloggen.

Hvis noget kan friste, så render jeg på posthuset på fredag 🙂 Tjek hele butikken HER (der ligger også tre tylskørter, uhh!).God tirsdag aften! Her skal den bruges sammen med Frida, forsøge at få styr på kalenderen, lidt arbejde, lidt blog og så set lidt 90210 på netteren (den der meget fresh’e udgave fra sidste år/forrige år).

5 kommentarer
 1. Hejsa Cathrine! Din stil er altså så fantastisk, og jeg er umådeligt misundelig på de fine blomstrede båd-sko du har på med den blå nederdel og de sølv shorts. Kunne du have lyst til at dele hvor de er fra, så man måske kunne få lidt af dit streetcredit?
  Derudover ville jeg bare lige sige at selvom jeg er forholdsvis ny til din blog, så føler jeg mig stadig en lille smule stolt når jeg hører dig i radioen. Der er ikke noget bedre end når man har et forhold til sine radioværter 😀

 2. åh kære Cathrine! den grå nederdel der ville bare få et trygt og kærligt hjem hos mig. hvilket mærke er den fra (med bagtanken: hvilken slags medium vi er ude i, stor/lille?) er VILD med den!

 3. Hey C!

  Jeg er meget muligt en tekniktosse, men jeg kan simpelthen ikke finde frem til dine indlæg fra Tanzania.
  Prøvede søgefunktionen uden meget held. Ligger de herinde på Stylista?

  Det er længe siden jeg har kommenteret, men du kan tro jeg følger med. Din blog/du er lige så dejlig og oprigtig siden jeg fandt dig på wordpress platformen.
  Hurra hurra.

  Alona

 4. Skal du ikke snart sælge din blå H&M kjole fra exclusive collection?? 😉 Jeg mangler liige sådan en til to bryllupper til sommer!! 😉

Læg en kommentar