Shine bright like a diamond - ROCKPAPERDRESSES
Shine bright like a diamond

 photo Oralb1_zps22ae67d9.jpg

Meget lidt charmerende billede, I know! Haha! Jeg var for et par uger siden inviteret til det mest overdådige arrangement på Hotel D’Angleterre (måske Københavns smukkeste og dyreste hotel, hvis I ikke liiige ved, hvad det er). Oral-B lavede i samarbejde med Amazing Space en hel forkælelseseftermiddag, hvor vi få inviterede fik ansigtsbehandling, fri adgang til spa, frugt, cucumbersandwiches, detox-te, nødder, friske smoothies osv. osv. og så en tandlægekonsultation.

Først vil jeg sige, hvis du er sådan en, der fejrer Valentins Dag (som jo er lige om hjørnet) og hvis du har lidt mønter på lommen, så overvej lige at tage din udkårne til Amazing Space under D’Angleterre. Hold OP hvor er det overdreven luksus. Dampbad, sauna, bassin og 100 % ro. Jeg har aldrig været der før det her arrangement, men jeg skal uden tvivl tilbage. Jeg har selv kigget lidt på deres Romantic Moment (HER), ikke til Valentins Dag (det er jo Fridas fødselsdag, som vi fejrer netop den dag her i huset) men til vores up and coming 7-års-dag (!). De lover bl.a. romantisk frugt, hvad det så end er, haha!

Det var bare et lille romantisk tip, og så videre til noget lidet romantisk; plak. Jeg fik nemlig under arrangementet lavet en plaktest. Har I nogensinde siddet hos skoletandlægen og skulle tygge på sådan en dims, der farver tænderne? En test der gerne skulle vise dine evner til at børste tænder. Jeg har. Og jeg skulle igennem det igen denne dag. Jeg fik smurt noget stads på tænderne, lyset blevet slukket, UV-lyset kom frem. Ren CSI! “Who killed those beautiful teeth?!”. Og så afslørede små neongrønne pletter de steder, hvor jeg havde plak. 

Det føltes overdrevent personligt at have en dybt fremmed inde i munden og rode rundt med tænger og instrumenter, og frygten for resultatet, svaret på hvor god jeg er til at børste mine egne tænder, gjorde mig helt nervøs.

MEN jeg fik mega ros! Ka-ching, haha! Jeg er åbenbart SUPER dygtig til at børste mine tænder. Hurra for det! Jeg havde lidt plak på hjørnetænderne i oven- og undermund, og det er åbenbart klassisk, da det er der man ofte vender tandbørsten. Og den der mørke klat på den ene fortand? – Det er det stykke plastik, der gør det ud for tand, der hvor den er knækket efter et fald i 2. klasse. Pæne tænder, “dygtig pige” og endnu mere grund til at smile.

Efter testen skulle jeg børste tænder med en eltandbørste (sådan en har jeg ikke brugt siden jeg boede hjemme) med deres 3D White Luxe-tandpasta smurt på, og så på med lyset igen for at se, om jeg havde fået fjernet al plakken. Det havde jeg! Og så hoppede jeg ud af lokalet helt høj som en kæk skolepige, der lige havde fået et 13-tal i retstavning. Jeg er i hvert fald overbevist om, at eltandbørsten er kommet for at blive. Den fjerner altså noget mere plak end en almindelig tandbørste. Helt fair, havde det dog været, hvis vi havde testet forskellen på plakfjernelsen med en almindelig og en el-tandbørste. Men det kan man af gode grunde ikke med den samme mund inden for relativ kort tid.

Jeg har fået en el-tandbørste og et par tuber af den nye tandpasta fra Oral-B med hjem, og nu er jeg på testniveau. Tandpastaen er et kæmpe hit i USA og lover hvidere tænder efter fem dage, men jeg bruger ikke tandpastaen hver dag, så de fem gange brug er ikke helt i mål endnu. Men når jeg har testet, og hvis jeg er tilfreds, så kommer den med i et skønhedsindlæg.

Pas på de gummer, I har dem for evigt!

 photo oralb_2_zpsf2f64945.jpg

7 kommentarer
 1. TRO MIG, den har jeg rykket for! Det er så træls, men den kommer 🙂 Indtil videre må jeg selv søge gammelt indhold via google… KH

 2. Av av, jeg tror slet ikke jeg tør tage sådan en test. Er typen, som altid undskylder over for tandlægen, for at jeg ikke har brugt nok tandtråd siden sidst. Hans reaktion er altid noget alá “det er typer som dig jeg lever af, så fint med mig”, men stadig.. Nogen burde opfinde en måde at gøre det sjovt at passe sine tænder, i stedet for bare en pligt man skal huske hver aften :b

 3. Undskyld jeg spørger, men skal man ikke bruge tandpasta hver gang man børster tænder, eller er det bedre at lade være?

 4. Åh jo Henriette! Det håber jeg ikke, jeg får skrevet. Jeg får isninger i tænderne, store isninger, så jeg bruger zendium hver dag – og to-tre gange om ugen bruger jeg så den der diamond-pasta 🙂 Den beskytter nemlig ikke mod isninger, så en kombination af de to er perfekt for mig!
  KH

 5. Inden alle løber ud køber OralB, kan jeg anbefale denne korte udsendelse fra DR1 fra sidste uge: http://www.dr.dk/tv/se/for-godt-til-at-vaere-sandt/for-godt-til-at-vaere-sandt-11#!/
  El-tandbørster er ikke meget bedre, det handler mest om teknik og tidsforbrug. OralB påstår deres tandbørste er “op til” 100 % bedre til at fjerne plak – det rigtige tal er omkring 11 %, så egentlig lyver de jo ikke, men de bruger mange snydetricks i deres markedsføring, og det synes jeg man skal vide.
  Derudover – du har super flotte tænder, og det er så dejligt, at du altid smiler på dine billeder, tak for en god blog.

Læg en kommentar