Vinder: Working Bag - ROCKPAPERDRESSES
Vinder: Working Bag

 photo vinddecadent_zps19b9a3a9.jpg

Æv hvor er det træls, at jeg kun kan trække én vinder af den smukke taske. Men måske Decadent-pigerne har lyst til at lege igen en anden gang og udlodde lidt? Der har i hvert fald været et kæmpe engagement og deltagelse på indlægget, og jeg forstår jer! Tasken er SÅ flot, og den vil være perfekt til den hvide sommerkjole, et par turkise ørenringe og lidt brun hud – det regner jeg med bliver tilforladeligt lige om snart.

Vinderen blev Simone:

Uha, for pokker da, hvor er den flot !! Den ville være perfekt til min mission – at gå med flere farver 🙂 Du har inspireret mig til at få øjnene op for alternativer til sort og jeg ELSKER det ! En komplet regnbueprut (elsker altså det ord) bliver jeg nok aldrig, men flere farver er det helt sikkert blevet til og skulle gerne fortsætte sådan.. Lige nu render jeg rundt med en gammel, slidt beige Decadent taske med fedtpletter og nitter der er faldet af 🙁 Jeg ønskede mig så brændende en Decadent, selvom pengene ikke var/er til det (hurra for SU), så jeg fandt den brugt på nettet inkl. de førnævnte skavanker.. Følelsen af deres kvalitet og design er fantastisk, men nøj hvor har den udtjent sin pligt og fortjener at gå på pension – til fordel for en ung afløser i en farve der bare skriger; “FARVEL SORT” 😀 😀 Jeg krydser fingre for at den skønhed skal hjem til mig og skynder mig ind på Instagram, for at følge Decadent 🙂 Tak for en inspirerende og glad blog, Venlig Hilsen Simone

Simone, send mig en mail hurtigst muligt, så jeg kan sende din adresse til Decadent-pigerne :)Tusinde tak for alle jeres historier; om muleposer, plastikposer, indkøbsnet, rygsække. Gid jeg kunne forkæle jer alle; en flot taske bør være enhver kvindes ret med alt det, vi altid slæber på 🙂

 

 

2 kommentarer
  1. iiiiiiih nej ALTSÅ, hvor er det bare FEDT !!!! 😀 😀 😀 Glæder mig helt åndssvagt meget til at få den hjem 😀 Tusind, tusind tak 🙂 🙂 🙂 Jeg skriver en mail med det samme 🙂

Læg en kommentar