Would you be my Valentine or not? - ROCKPAPERDRESSES
Would you be my Valentine or not?

 photo valentines_zps6b86a2e3.jpg

Hvis du hverken har i sinde at fejre Fridas fødselsdag i dag eller Valentins Dag, så har jeg et par ret gode forslag til dig. Og en buket baconroser. Jeg foreslår dig, at få købt dig adgang til Netflix af en eneste grund; House of Cars sæson 2! I dag kl. 09.01 er der premiere på den nye sæson, og da konceptet ligesom er, at man får alle afsnit af én sæson på en og samme tid, så er der altså al god grund til at blive indenfor og fuldstændig fordybe dig i Washingtons fiktive politiske scene. På den måde kan du helt og aldeles undgå plyshjerter og syntetisk chokolade i hjerteform.

Den eneste anden grund til at afbryde dit marathon er – okay, der er to grunde – at der er premiere på X-Factors liveshows i aften. Jeg er stadig ikke træt af X-Factor selv om det gammel luft på nye balloner, som man siger. Jeg glæder mig sindssygt meget til at se, hvem der falder igennem med livestemningen i nakken, og hvem der stråler. Og halvanden times pause i House of Cards-marathon er nok ret fornufigt.  

… Nårh ja den anden grund skulle være at løbe ned i kiosken. Jeg har nemlig set, at Ben & Jerry’s yoghurtis endelig er kommet til Danmark. Det spiste vi den undelynemig meget af, da vi i USA forrige sommer. “Det er jo sundt” ahem…

Selv skal jeg på arbejde. Hjem og fejre fidusen, hun skal bl.a. have sin årlige rugbrøds-flødeskums-makrel-lagkage. Lyder det ikke bare lækkert? Det synes jeg, haha! Og derefter skal jeg ud og spise med min kæreste. Det er HELT umuligt at få bord på nogen restaurant i aften! Der er Dining Week OG Valentins-ballade, og det havde jeg ikke lige tænkt over faldt denne fredag. Så jeg kiggede først efter bord i onsdags. Jeg fik et bord inde i byen på en glimrende italiener kl. 17.30 (!), det var hvad der var. Men altså. Så kan vi jo også nå hjem til X-Factor, haha! Vi fejrer ikke Valentins-halløj men en personlig sejr  og glæde, som jeg glæder mig til snart at kunne dele med jer

God dag til jer, om I er haters eller lovers, solen skinner, Frida har været en artig hund, det bliver en glimrende dag!

7 kommentarer
 1. TILLYKKE med dagen, Frida-prut!

  Det lyder som en dejlig måde at fejre Valentines Dag på – jeg tar til PhD-forsvar om køer(ja, som kommende dyrlæge er det en fantastisk måde at starte sin weekend på), og efter træning med 2 gode veninder står den på drop-inn dinner, hvor jeg kommer med dessert: chokolademousse og marengskys. Min aften skal sluttes af på fredagsbaren over dem alle fordi jeg lige skal huske at nyde luksuslivet som studerende, inden det er slut.

  Igen – tillykke med hunden. Jeg tror dog jeg ville skifte flødeskummen ud med mere kød 😉

 2. Ih, fortæl fortæl fortæl om din personlige sejr! – Vi vil SÅ gerne fejre den med dig! 😀

  Og ja, så MÅ vi da vist også snart herhjemme kaste os over House of Cards nu hvor Homeland er slugt(Har I mon set den?-I vil ELSKE den..) Når du sådan siger god for den, så må ham min mand kunne overtales!.. (En smule uhyggeligt er det faktisk – Hvor stor credit hende Frida-Menneskemor fra radioen efterhånden har herhjemme!;))

 3. Ih, fortæl fortæl fortæl om din personlige sejr! – Vi vil SÅ gerne fejre den med dig! 😀

  Og ja, så MÅ vi da vist også snart herhjemme kaste os over House of Cards nu hvor Homeland er slugt(Har I mon set den?-I vil ELSKE den..) Når du sådan siger god for den, så må ham min mand kunne overtales!.. (En smule uhyggeligt er det faktisk – Hvor stor credit hende Frida-Menneskemor fra radioen efterhånden har herhjemme!;))

 4. ÅÅÅÅÅH!!!!! Enten er der et barn på vej eller også skal i giftes. Bum 😀 God aften til jer! Det lyder hyggeligt 🙂 🙂

 5. Deler din gejst omkring x-factor 😉 Dog synes jeg det haltede lidt sidste år. Men synes det blev bedre i år!

 6. Tillykke til Frida! :-))) Jeg hørte dig i min radio på vej hjem fra min “øv-min-kæreste-er-på-New-Zealand-uden-mig-og-alle-fejrer-Valentines-shoppetur” (som hjalp på humøret)! Tak for god musik og god stemning i radioen – og fantastisk skøn blog:)

Læg en kommentar