... A few of my favorite things... - ROCKPAPERDRESSES
… A few of my favorite things…

Sponsoreret af Henny & My

På Valkendorfsgade bag Helligåndskirken i indre København, i en brostensbelagt baggård ligger Henny & My’s webshopcentral. Lokalet er ca. 50 kvm og Marianne, som er indehaveren, og hendes ansatte har indrettet sig smart med opbevaring og reoler fra gulv til loft, så alle de små dimser og accessories kan være der. Sif fra butikken har inviteret mig ind for at vælge nogle ting, jeg kan lege med og style på nogle “dagens”-billeder. Jeg hiver ned af hylderne; “den dér vil være god… Orv manner, også den der, og den der!”. Det er ren slikbutik, og jeg ender med at gå hjem med fire poser (!). Sko, tasker, smykker. Jeg kunne knapt nok slæbe det hjem, men det er et luksusproblem 🙂 

Jeg er ikke så god til at skifte ud i mine accessories. De fleste af dem, jeg bruger, er gengangere. Mit Michael Kors-ur. Mine to halskæder med hjerte og diamant fra henholdsvis min kæreste og min mor. Min ring fra min mor med safir, som har fået den af min farmor, som har fået den af sin mor. Så det lille besøg hos Henny & My fik udfordret mig lidt på den front og rykket til “plejer”, og det er sådan set meget sundt. Ud af de fire poser, der kom hjem til låns, er de nedenstående mine absolutte favoritter. Måske lidt inspiration til konfirmationsønskelisten? Eller til studentergaven?

 photo henny_1_zps63845a64.jpg

Unisex-uret fra Triwa har hængt på mig, stort set siden jeg fik det hjem. Mit rosaguld Michael Kors-ur, som I kan ser herunder, er blevet nærmest misbrugt, siden jeg fik det i New York for et par år siden. Så en lille arvtager var på sin plads. Det er massivt og tungt, og så er det dødlækkert lavet. Jeg var i forvejen vild med Triwas ure og deres sans for detalje – inden i læderremmen står præget “Born and worn with passion and pride”. De kan noget, de svenskere! Find uret HER.

Jeg synes, den er ret sjov den der mode med hiphop-bling om halsen på unge piger. H&M bugner af plastiklir, men jeg kan ikke helt få det til at spille med min stil. Halskæden fra Vibe Harsløf er for mig en god kombi af det rene, simple og det chunky. Så kan jeg også være med på moden! Find halskæden HER.

 photo henny_3_zps0690d774.jpg

Ringen fra Pønt har siddet sammen med min arvering lige siden den kom med hjem. I sommer købte jeg halskædeversionen (helt fin kæde med lille hjertevedhæng, se evt. HER) til min bedsteste veninde i Bachelor-gave. Så at jeg nu bærer hjertet som ring, synes jeg er en ret fin tanke. Og så er den oven i købet god til prisen! Find den HER.

 photo henny_2_zps41b36f1a.jpg

I var ret elektriske, da jeg viste skoene her på Instagram. Det var den allerførste dag, der bare lugtede lidt af forår, i begyndelsen af marts, og så skulle de bare tæer luftes! Det blev de, og jeg undgik sygdom til trods for en stadig bidende kulde. Skoene er fra Minimarket som i min verden laver nogle af de fedeste flade sko. De her er så skøre med deres huller og sammensathed, at jeg ikke kan lade være med at holde af dem. Find dem HER.

 photo henny_5_zpsf5f3c5d5.jpg

I mit nye tandlægeskab på badeværelset står to små æsker. Den ene er fyldt med tandpasta og tandbørster, den anden er fyldt med neglelak. Og så har jeg haft fat i min Dymo til at lave små labels. Det er blevet ret fint. Æskerne er fra Henny & My’s egen linje MyMy CPH, og de kan findes HER.

 photo henny_4_zps22f2d2aa.jpg

Solbrillerne er fra Thierry Lasry, en ægte pariser, og de minder en smule om den allestedsværende Audrey-brille fra Celine. Og så er den på tilbud! Find den HER.

Og så er der leo-tasken af eget design. Den er virkelig rummelig og kan godt gå for en skoletaske, hvis man er til skuldertasker. Den er i ruskind, den er på tilbud, og den kan findes HER.

 photo dagens140314_2_zps4f2c5fa8.jpg

4 kommentarer
  1. Den er så fin, den halskæde! Jeg så den på Camille Jones til MGP, men kunne ikke finde ud af, hvor den var fra, så tak for at opklare det. Sig gerne til, hvis du finder den i en mere budget-venlig version 😉

Læg en kommentar