Husglimt - ROCKPAPERDRESSES
Husglimt

Sikke en weekend! Og sikke en uge! Vi er 100 % udmattede, mørbankede og lykkelige.

I hele sidste uge knoklede vi med vores forældre på at få malet rummene færdige, gjort hovedrent osv. Fredag fik vi samlet seng, rykket rundt og gjort klart. Kom i seng ved 4-tiden, stod op klokken 08.00, lørdag. Klar til at familien kom og pakkede hele den gamle lejlighed i flyttekasser. Vi bød på kaffe og croissanter fra 7-eleven (byens bedste med undtagelse af de lidt dyrere fra Brioche Dorée i Torvehallerne), flyttekasser og nullermænd i lange baner, lidt pizza og Cola, og så kørte vi ned i huset og malede videre med vores mødre. Og så i IKEA. For tredje gang på en uge!

I går klokken 08.15 stod min kærestes bedste drengevenner klar med stærke arme til at flytte alle vores sager ned i huset. Endnu engang kaffe og croissanter til at starte dagen på. Hold nu kaje hvor når man at samle meget! Tænk at vi kan fylde så mange kasser jøsses! MEN omkring frokost var alt stort set rykket, og jeg fór forvirret rundt for at få udpakket de ca. 55 flyttekasser.

Sådan et par dage hvor familien og de bedste venner samles om os, for at hjælpe os med at pakke et liv ned og starte et nyt, så kan jeg ikke lade være med at føle mig dybt taknemmelig. Vi har vores verdens bedste venner og familie og sådan et her projekt var aldrig gået uden dem…

Efter flytteriet i går tussede jeg rundt i huset alene til midnatstid. Apropos en mast kæreste sendte jeg ham, efter jeres kærlige råd, over til drengene til fodbold; El Classico udfoldede sig i de sene aftentimer; “og det var en helt sindssyg kamp, skat!”. Tak for jeres tips og tricks. Lidt drengetid does the trick! 

I nat kunne vi endelig lægge os i vores nye hjem, i vores nye seng (en prinsessedrøm af en seng i lille 1 meters højde). Og så vågnede vi til larmende stilhed i morges, med blå himmel uden for vinduet og fuglekvidder. Næsten som en Disney-film, hah! Meget, meget romantisk.

Vi har stadig meget arbejde foran os med at komme på plads, få tømt kasser. Alt mit tøj er fx pakket ned, men don’t worry, jeg render ikke nøgen, haha! Jeg har fundet en lille “lomme” med rent tøj i toppen af en flyttekasse. Ahh! Vi har ikke fået internet endnu, så iPhonen fungerer som hotspot. Alt er lidt sløvt – men det er en overgang. 

Her i vores nye hjem skal vi bygge rede, starte familie, dyrke lykken i de små øjeblikke, grine og drikke god kaffe i vindueskarmen, danse til John Mayer på stuegulvet og bare være. Det her er vores helle.

 photo hus_1_zpsa06fb367.jpg

Vores ualmindeligt smukke trappe i hallen, der snor sig om det hvide gelænder. Mange tunge arbejdsstøvler har trampet op og ned ad trinene, lavet fordybninger i træet og trådt metallisterne ned. Det her er uden tvivl mit yndlingskig i huset.

 photo hus_6_zps015a8339.jpg

Lidt blomster og lys er det blevet til ude på havebordet. Det nye udeliv er klart noget af det, som jeg har glædet mig allermest til at få. Og min mor har været i Plantorama for mig og købt oliventræ, limetræ, sukkulenter osv. Så er jeg spændt på, om det der med de grønne fingre kommer automatisk, når jeg stikker grabberne i jorden eller om jeg lige skal ønske mig en havebog først? Det har altid imponeret mig, at min mor kan spotte hvilken sort alle planter er for nogen!

 photo hus_10_zpsd1e06086.jpg

Det kongelige er kommet på plads med det samme, vigtigt!

 photo hus_9_zps7140ffed.jpg

Uden maler-/arbejdstøj for første gang i nærmest en uge!

 photo dagens_7_zps77c0e7ef.jpg

Huset er fyldt med ovenlysvinduer; i hallen, på gæstetoilettet, i stuen. Jeg ELSKER kigget mod den blå himmel.

 photo hus_2_zps3ecda606.jpg

Projektet der nær havde kostet blod, sved, tårer og et forhold, haha! Nej bare blod og sved, for det har den undelynemig været hårdt. Den puds sad noget mere fast end i den gamle lejlighed. Og torsdag kommer murerne (taaaak for alle jeres håndværkertips på insta!!) og omfuger – stenene er simpelthen for skæve til, at vi kan selv.

 photo hus_8_zps83e322e5.jpg

Lidt dimseri rundt omkring er det allerede blevet til. Her er lidt fra vindueskarmen i badeværelset. Min mors kæreste hjemmelavede lysestager og sukkulent – min yndlingsplante!

 photo hus_4_zpsb392f775.jpg

Frida flytter nok aldrig herfra. Hun har fået en gårdhave at løbe i, og så har hun fundet den perfekte plet til at slikke morgensol.

  photo hus_5_zps9657b768.jpg

Vi har hentet det mest yndige tandlægeskab i støbejern hos Smukt Brugt på Amager. Det har fået plads på badeværelset og det skal huse håndklæder, pænt rullet sammen, hårshampoo i fine flasker osv.

 photo hus_3_zps15a9d7af.jpg

Mit lille nye limetræ i køkkenet.

24 kommentarer
 1. Jeg bliver helt glad i låget af at læse dette indlæg. Jeg har på fornemmelsen at det er en drøm for dig og din kæreste der er gået i opfyldelse, og mange gange tillykke med den! Jeg sender en masse energi og glade tanker herfra, så udpakningen af kasser ikke bliver så surt – man kan jo godt køre lidt træt i det til sidst! Endnu engang tillykke, også ser jeg frem til at få flere glimt af fabrikken 🙂

 2. Det ser så godt ud, og jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i indretningsprocessen samt nye locations til dagens? 🙂 Det er et perfekt indlæg, der lige hjælper min dårligt startet mandag lidt bedre på vej, og det minder mig om den dag, jeg hilste på dig og Frida på Forum st. Lige hvad jeg havde brug for, så tak! Og held & lykke!

  Vivi, vmortensen.blogspot.dk

 3. Åh hvor ser det hele bare dejligt ud! 🙂 Jeg synes jeres gamle lejlighed var lækker. Men den her fabrik slår jo lejligheden til enhver tid! 🙂 Det ser så flot ud og lyder så hyggeligt! 🙂 Er meget misundelig på beliggenheden, jeres have og især den larmende stilhed. Den savner jeg i min nye bolig.. 🙂

 4. Uh det kribler helt i mig for at få lavet ting herhjemme. Det lyder så idyllisk altså! Jeg vil også have sådan nogle fine trådkurve med foldede håndklæder i.

 5. Er det helt mærkeligt hvis jeg får sommerfugle i maven af at følge med her? Jeg glæder mig SÅ meget til at det en dag bliver vores tur til at slå os ned, bygge rede og skabe. Det bliver skønt! Indtil da følger jeg glædeligt med i jeres projekt. Hvor ser det godt ud! I kan vidst godt lige klappe jer selv lidt på skuldrene!

 6. Ser frem til mange flere billeder! Det er rigtig spændende at følge med i jeres projekt 🙂

 7. Sikke fine billeder fra jeres nye hjem og ja, det er da lækkert med lidt historie i bygningen 🙂 Drømmer også pt. om en have der bare er vores helt egen, sådan én som man ikke skal dele med hele opgangen – vil have drivhus, frugttræer, og bede NU TAK! 🙂

 8. Hvor ser det allerede hyggeligt ud! Glæder mig sådan til at se det færdige resultat. Og det lyder virkelig som en drøm der går i opfyldelse for alle sammen, inkl. Frida.

 9. Ih hvor ser det fint ud alt sammen. Vil enormt gerne se det der tandlæge skab lidt… mindre detaljeret? Lidt mere af det tak. Idéen lyder super fin nemlig, så vil gerne stjæle så meget inspiration som muligt :b

  Held og lykke med resten af projektet (:

 10. Hvor ser det bare fint ud! Sikke et projekt for jer! Jeg glæder mig til at se mere! 🙂
  //Cathrine

  Skulle du have lyst, er du meget velkommen til at kigge forbi min blog! Vi holder en give-away med et lækkert Malene Birger item! 🙂 http://www.bywintherwesth.dk

 11. IiIIH, hvor er det fint! KÆMPE TILLYKKE!
  Min kæreste har lige fået en fastansættelse = penge til afbetaling på lejlighed er hermed sikret. HVILKEN MANDAG.
  Nyyyyd det hele og gårdhaven… og hinanden ikke mindst 😉

 12. Kæmpe tillykke med det nye hjem, smukke smukke glimt du har vist allerede, jeg glæder mig til at se mere <3

 13. Iiih, hvor spændende med husprojektet. Glæder mig til at følge det. 🙂
  Din mors kæreste skulle vel ikke tilfældigvis sælge de flotte lysestager et sted?

  Vh Anne

 14. Hvor er det skønt at følge med i jeres eventyr! Sidder som de andre piger også med sommerfugle i maven og drømmer derud af… Keep it coming! 🙂

 15. Vil bare sige TUSIND TAK
  Elsker at følge din blog, at blive inspireret og bare følge din verden.
  Du gør altid min dag til en god dag.
  P.s. glæder mig til at se meget mere fra fabrikken:-)

 16. Åhr Helle, sikke en ære at kunne gøre din dag bedre. Det er jeg så glad for. Jeg kan kun sige tusinde mange tak for den trofaste støtte! KH

Læg en kommentar