Glimmerfesten er online i shoppen! - ROCKPAPERDRESSES
Glimmerfesten er online i shoppen!

 photo dagens060414_7_zpsf572aed2.jpg photo dagens060414_4_zpsa3c0efd1.jpg photo dagenes060414_2_zps6f091283.jpg

Hej piger!

Jeg skynder mig lige at dele den glædelige nyhed! Alle glimmerdelene fra Ganni er nemlig kommet online nu, og jeg har sjældent oplevet jer så begejstrede for kluns. Så jeg må skynde mig at dele det med jer 🙂

Jeg har taget en S/36 i begge dele, og de passer mig helt normalt. Men man skal være hurtig på tasterne, for alle delene bliver revet væk. Og rygterne vil, at de er udsolgt fra hovedlageret.

Find den lange kimono HER som jeg har (den sorte er HER) Den korte kimono HER (og i sort HER). Nederdelen som jeg har på findes HER (eller i sort HER). Så er der også en top HER (og i sort HER) og en kjole HER (og i sort HER). For ikke at tale om at alle delene også findes i sort, som jeg også har linket til, haha! Sikke en masse links! Jeg synes dog personligt, det kommer mest til sin ret i den blå med guldglimmer.

Hvis I har nogen spørgsmål, så sig til! Jeg elsker mit sæt og har tænkt mig at bruge kimonoen både til jeans og fine kjoler. NU må det bare gerne blive sommer, tak! 

Indeholder adlinks

33 kommentarer
 1. Neeeej, hvor er det bare smukt det hele!!
  Ville ønske jeg ikke lige havde brugt penge på nødvendigheder, som en taske der kan rumme min skolecomputer og en cykel 🙁 x

 2. Den taske vil du blive glad for Vivi, især når du suser af sted på cyklen! Pengene er godt lagt ud. Der kommer altid guld og glimmer igen 🙂
  KH

 3. Simeplthen så fantastisk smukt et sæt! For en, der ikke er så god til farver, lokker det sorte sæt dog gevaldigt 🙂

 4. Er du ikke meget snart interesseret i at sælge din leopard samsøe samsøe kjole? 😀 kunne være fantastisk!

 5. Hej igen! Det kan godt være det bare er mig, men det er ligesom om, at jeg kun kan se kommentarer til dette indlæg hvis jeg først skriver én? 🙂

 6. Det er virkelig et smukt sæt!!
  Det ser lækkert ud med skjorte under kimonoen!
  Har nemlig haft lidt spekulationer over hvordan jeg skulle style min nyindkøbte kimono! 🙂

  aandanimalcity.bloggersdelight.dk

 7. Hvem der dog bare liige havde 3k på lommen i overskud, som da lige kunne bruges på dette sæt!! SUK – aldrig har jeg set så smukt et sæt. Du bærer det så umanerligt flot, Cathrine.

  PS. Ved du hvorfor jeg ikke kan læse kommentarene når jeg er på på telefonen?

 8. Jeg er helt forelsket i nederdelen som du har på, ved du hvor den kan fået- kan se den hos ganni er udsolgt 🙁
  – jeg kan ikke se kommentarerne til indlægget :(((

 9. Jeg ville prøve i de fysiske butikker; Illum, Gl. Kongevej – evt. ringe og få det lagt til side!
  Teknikdelen driller, men det skulle virke i morgen igen.
  KH

 10. JA! Karina, den vil da være skideflot til det. Især fordi den har glimmer på begge sider. Foran og bagpå. Det gør den både eksklusiv og tung at se på. Perfekt til bryllup!
  God fest 🙂 KH

 11. Tusinde mange tak Louise. Det var også farligt mange penge.
  Kommentarfeltet driller en del, men det skulle der gerne styr på i morgen tidlig.
  KH

 12. Hej Cathrine.
  Jeg tænkte på om du vil fortælle hvordan dine Louboutin stiletter er at have på? Kan man mærke hvor dyre de er, eller gør de lige så ondt at have på efter to timer som de fleste andre stiletter?
  Jeg kan i øvrigt ikke se kommentarerne til dine indlæg lige pludselig, ved ikke om det er min computer den er gal med, men jeg har prøvet fra både Safari og Chrome 🙂
  Tusind tak for en dejlig blog!

 13. Åh det er altså et rigtig svært spørgsmål, Nina. Jeg er ikke sikker på, at jeg sådan lige kan mærke, at de er dyre. Men hvad med om jeg laver et indlæg til dig? Der er ret mange der spørger til dem 🙂 Kommentarfeltet skulle gerne virke igen! Dumme teknik!
  Og tak fordi du er en skidesød læser! KH

 14. I knoooow 😀 Hun er skidelækker, gid jeg kunne prale med at have lavet hende, men det ville have været mærkeligt 😀
  KH

 15. Kære søde RPS læsere.

  Jeg er selv studerende, og åha den smukke kimono er dyyyyr. Så vil bare lige dele at Costume har en konkurrence på deres hjemmeside, hvor man kan vinde kimonoen 🙂 jeg fandt det da jeg søgte på ganni og kimono inden den var kommet på webshoppen. Konkurrencen løber til d. 1. juni. Jeg håber håber håber jeg vinder, men synes simpelthen det var en alt for fin præmie til ikke lige at dele med andre der sidder derude og ville ønske de havde råd.

  Og Cathrine(med h, uden h?) – du ser simpelthen så smuk ud i det sæt! Altså altså 🙂 så perfekt stylet!

 16. Det er sådan et flot sæt, jeg ville så gerne eje det ( og kjolen ). Øv øv øv jeg ikke har råd:(

Læg en kommentar