Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini - ROCKPAPERDRESSES
Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini

 photo bikini_col_zps0eed8694.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med Nelly

Længste indlægstitel i bloggens historie? Meget muligt! Men hey, det er jo snart bikinisæson! Det kræver en pæn collage, haha! I husker vel stadig, hvor glad jeg er for at lave den slags? Det er trods alt kun et par måneder siden, at det gik op for mig, hvordan den slags fungerer, og nu har jeg endda eksperimenteret med en sjov baggrund. What?! “Jeg elsker bare udfordringer” – sådan kan mit CV nu opdateres med collagekunnen.

Vi skal ikke tale om det der med at komme ud af kageformen. Nix. Det må få sit eget indlæg. En dag. Når det lykkes mig at komme ud af den altså. Så er der lidt mere at skrive om jo. Nej nu skal jeg stikke jer en rabatkode til bikinishopping.

ROCKPAPER@BEACH ved check out giver 15 % rabat ved køb af tre bikinidele fra Wonderland. Jeg plejer at foretrække én bikinitop og to underdele til min sæt, så man kan skifte til rene badeunderhylere på stranden oftere. Sådan en uges strandferie i én trusse – det er klammo! 

Og mine favoritter får I lige her: 1. Grøn Bikini (Wonderland) 2. Tigerstribet bikini (Wonderland) 3. Blomsterbikini (Seafolly) 4. Sort/hvid-bikini (Vitamin A) 5. Prikket bikini (Panos Emporio) 6. Koralfarvet bikini (South Beach) – og HUSK solcremen HER og aftersun HER 🙂

Ps: Kunne collagen ikke godt ligne et pressebillede fra Paradise Hotel? Det synes jeg, hah! Og kan de piger (hende til højre fx) så lad være med at stå så mega akavet, den der overtvungne strutmås må da give selv et slangemenneske hold i ryggen!

6 kommentarer
  1. Du skal have topkarakter for iveren for at bruge nyligt tillærte kompetencer – men måske du skulle vente med at sætte det på cv’et indtil dine modeller ikke længere er skalperede :0)

  2. Topkarakter for ihærdigheden med den nyligt selvlærte kompetencer – men måske du skal vente med at sætte det på cv’et til modellerne ikke længere er skalperede ;0)

  3. Hallo Cathrine hvor en sej collage! Hvilket program bruger du til at lave dem i? 🙂

  4. Så kommer der lige én af de mere nærgående.

    Synes du af og til har snakket om “the big boobed issue”. Hvad er din erfaring med bikinitoppe til store bryster? Det er endnu ikke rigtigt lykkeds mig at finde en top, som rent faktisk kan holde mine bryster indendørs en tossedag på stranden, og det begynder at være akavet. Har ikke rigtigt længere den der alder, hvor det er ‘okay’ at have halvbare bryster. Nu burde jeg se voksen og tæt-på-anstændig ud, og det er virkelig svært med de der meloner :b

  5. Jeg har egentlig ikke så stor en barm, eller det lyder det som om; 60E, men omkredsen er jo lille. Det giver ret store issues. I vinter opdagede jeg at mærket Freya havde et par bikinier på asos. DET er altså super! Jeg kunne få både den rigtige skål og omkreds – det sker aldrig! Og så er der bøjle i, så der er lidt støtte. Det i hvert fald et super mærke og kan varmt anbefales 🙂 jeg selv kan heller ikke bruge de der smarte bandeaubanditter. Tænk sig at det skal være så svært! Kh

  6. Hej Cathrine! Du kører da bare med klatten med de collager, dér! Jeg er selv ret glad for at sidde og fifle med (amatør)billedredigering, men jeg har bare ikke fundet det ultimative (gratis) program til dette endnu. Så nu må jeg spørge – hvilket program bruger du til at “skære” rundt om motiverne? Altså hvordan cropper du de lækre tøser væk fra den hvide baggrund? Håber, du kan hjælpe!
    Som altid, super god blog! Keep going, du er den sejeste i blogland!

Læg en kommentar