Sutskofolket - ROCKPAPERDRESSES
Sutskofolket

 photo sutsko_zps4f089567.jpg

“Syv år, Niller, syv år… Så ved man et og andet” (hun siger det et par gange, men tjek lige den ene scene HER)… Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der tænker på Niller og Den eneste ene – den bedste danske komedie, NOGENSINDE, ligesooom ūüôā

En sen nattetime – eller var det i virkeligheden en meget tidlig morgentime, sådan ved 5-tiden – natten til den 1. april, var min dengang “ven” (som farmor ville have sagt det) og jeg på vej hjem fra en fest. Det var i vores musicaldage, der var FYLDT med fester. Og vi havde datet i tre uger. Været sammen stort set hverdag. OG så gik vi der i de lyse morgentimer, hjem til ham. Lagde os på maverne i sengen og grinede og snakkede, og så spurgte Adam, om vi skulle være kærester. Det ville jeg gerne.

Det er vi stadig. Men at det skulle være “for evigt” dengang, da jeg sagde ja som 17-årig, det havde jeg nok ikke haft inde på nethinden. Men det er nok ret sundt. Det er velsagtens derfor, det er så nemt at finde kærester som 17-18-årig, fordi man ikke tænker for evigt. Mine veninder i dag synes, det er blevet langt sværere at blive kærester. Det var det ikke engang, haha! Jeg havde altid en kæreste, haha! Men ham, min nu husven, han er altså noget særligt.

Og derfor fortjener han også en lille gave. Syv år er noget særligt – krisen er jo afblæst, hehe! Og så tænker du meget muligt; “shiiiit, sutsko?! MORMOR og MORFAR?!”. Jeg foretrækker sutskofolket. Min kæreste og jeg elsker vores sutsko. Simpelthen. Det er virkelig hjem, dér hvor de er. Vi har dem ofte med os; hjem til familien, til svoger i London. Jeg tager tit min kærestes på i stedet for mine egne, når han ikke er hjemme. Det er vores lille ting. 

Nu er hans sutsko så bare ved at falde fra hinanden, og de er i øvrigt også helt vildt beskidte med murerstøv, ligesom mine er pt. Det blev til sådan nogen mega lækre uld-nogen fra Illums Bolighus. Og naturligvis i sæt. His and hers. Det må være vores bud på campinghabitten, haha! Men ved I hvad? Det er faktisk ret magisk at have og dele den slags med nogen. Så kan vi futte rundt herhjemme i nye sutsko, i vores nye hjem, når der igen er rent og pænt. Og min kæreste var SÅ glad, det var en lige-i-øjet-gave, yes!

… Tjek lige snavset på den trappe, ja ja! Vi når det nok! 

14 kommentarer
 1. Jeg er vild med det! Jeg er vild med dig! Og jeg er vild med jer! ūüėÄ Dine indl√¶g er de mest magiske og rare, det er altid en forn√łjelse at klikke ind p√• din blog! Is√¶r, n√•r der er anekdoter! Og s√• er jeg enig i, at Den eneste ene er den bedste danske komedie – ever!! ūüôā God aften! Knus og kram

 2. Jeg er helt enig her! Min k√¶reste og jeg har efterh√•nden ogs√• mange √•r p√• bagen, og jeg var faktisk kun 16 da vi blev k√¶rester. S√•dan et indl√¶g som det her g√łr mig virkelig glad. Nu tror jeg lige lidt ekstra p√• k√¶rligheden. Og nu vil jeg kysse lidt ekstra p√• min k√¶reste inden vi siger godnat!

 3. Sikke en fin historie. Min k√¶restes og min egen historie minder meget om den, vi blev ogs√• k√¶rester som 17-√•rige og er det stadig i dag, 4 √•r efter ūüôā Kh http://ohmygown.dk

 4. Gleerups sutsko er og bliver de bedste! Har b√•de t√łflerne og st√łvlerne selv ūüôā En kold lejlighed/hus kr√¶ver bare dejlige sutsko! Tillykke med de syv √•r ūüôā

 5. K√¶mpe tillykke med b√•de huset og k√¶rligheden <3 Jeg vil meget gerne h√łre status p√• skoene, for jeg har selv overvejet i meeeeget lang tid om jeg skal k√łbe dem! De ser bare s√•dan lidt stive ud i det??

 6. Totalt stalker alert! Men jeg s√• dig rode kurven af sutsko igennem i Illums Bolighus ūüėÄ F√łrst (da jeg s√• dig fra siden) troede jeg faktisk, at du var en jeg kender, men da du s√• vender dig om, blev jeg helt overrasket! Det er en m√¶rkelig fornemmelse det der med, at man f√łler, at man m√łder en “kendt”, men samtidig, s√• er din blog jo en del af den daglige l√¶sning, s√• som l√¶ser f√łler man jo, at man kender dig! ūüôā Det er en meget ambivalent f√łlelse! Jeg m√• se, om jeg “t√łr” at sige hej n√¶ste gang ūüėČ

 7. Tillykke med de 7 år til dig og din kæreste.

  I √łvrigt. Du er s√• god til at s√¶tte ord p√• de sm√• k√¶rlighedsoplevelser i hverdagen. Det er sk√łnt. Og jeg nyder de indl√¶g. Tit sidder jeg og nikker genkendende, mens jeg s√¶tter pris p√•, at jeg nikker genkendende‚Ķ hurra for k√¶rligheden ūüėÄ

 8. √Öh, jeg fik lige et flashback til sovsekande-julegaven, men det er godt, han blev glad for gaven ūüėČ Jeg er ogs√• meget glad for sutsko og tager dem ogs√• gerne med, n√•r jeg skal bes√łge andre. Det er i √łvrigt rigtigt det med, at det var s√• meget lettere at blive k√¶rester, da man var yngre. Der var ligesom ikke helt s√• meget p√• spil. M√•ske man skulle pr√łve at date mere lidt p√• teenagem√•den ūüôā

 9. √Ö√•h et sk√łnt indl√¶g..
  Her hjemme er sutskoene – som naturligvis ogs√• er ens – suppleret op med hver vores morgenk√•be. Det bedste vi ved er sutsko, morgenk√•be og god morgenmad. Det kan vi leve l√¶nge p√• ūüôā

 10. √Öhhh du taler til mit hjerte, Rikke! Det er ogs√• tre af mine favoritter! Min morgenk√•be kan jeg spendere den halve dag i ūüôā KH C

Læg en kommentar