La Perla - ROCKPAPERDRESSES
La Perla

 photo sandlau2_zpsb305e242.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med Julie Sandlau

I går sad jeg til bords med to smykkedamer fra Goldmind PR, og vi kom til at tale rigtig meget om smykker, hvad de betyder, hvad de gør for et outfit. Smykker er ligesom sko – du kan være nok så fin, men med helt forkerte smykker på, der ikke rigtig matcher dig og tøjet, så kan det være lige meget.

Da jeg var yngre, var jeg vild med at bruge mange og meget forskellige smykker. Jeg havde en stor sommerfugl fra Pilgrim (yndigt, også i en tåringsudgave – endnu mere yndigt), et lille kors fra Dyrberg/Kern (der desværre blev stjålet ved et hjemmerøveri i folkeskolen), og så var der et hav af plastiksmykker fra Topshop og H&M. Og en MASSE andet. Og da jeg blev 18 år, var noget af det jeg ønskede mig allermest et par hoops fra Julie Sandlau. Jeg kan umuligt være den eneste, der har haft dem? De var jo the shit! Vi taler altså 2007 (Sean Paul, Pussycat Dolls og J.Lo var hotteste navne), ghetto girli’n. Jeg fik dem af min kusine, der arbejde i en tøjbutik og fik rabat, og jeg husker, at jeg syntes, det var en vildt flot gave, aaalt for dyr! Jeg har ikke brugt dem i flere år, og guldet er nærmest forsvundet. Måske en dag bliver hoops smarte igen?

Som jeg er blevet ældre er jeg blevet mere til simple og ægte smykker, ikke så meget bijouteri. Og især perler er min svaghed. Jeg fik i 9. klasse/gymnasiet et par perleørenringe af min mor, som jeg gik med HVER dag. Og så blev de stjålet til gymnastik i omklædningen, og jeg var sønderknust. Jeg kan huske, at jeg skammede mig vildt over at skulle fortælle min mor, at jeg ikke havde passet godt nok på dem. Jeg fik det fortalt, og min mor tog det roligt. På et senere tidspunkt fik jeg et nyt par magen til. Og dem har jeg haft på stort set hver dag siden. Når marguerittrenden altså ikke lige hærgede 🙂 Ringen er et arvestykke fra min farmor, som jeg knuselsker. Den er så speciel.

 photo sandlau_zps0eb8d5a1.jpg

To af mine egne personlige yndlings-perle-smykker fra min egen samling

De sidste par uger, har jeg så fået lov at låne de nyeste smykker fra Julie Sandlau, et glædeligt gensyn. Jeg troede ærligt, at hun var lidt ude af smykkeverdenen, men jeg tog fejl. Hun er i den grad tilbage, hvis hun altså nogensinde var væk. Hun har lavet en helt simpel linje med perlen i fokus, og jeg synes, de er så fine, smykkerne. Selv om de kun er til låns til indlægget her, så har jeg tilladt mig at bruge dem en del, og især armbåndet har hængt ved. Selv om jeg aldrig går med den slags. Det er bare så sart og lige mig.

Priserne er 1.000 kr. for armbåndet, 300kr.  for vedhæng til en kæde og 700 kr. for øreringe. Ret fin gave til en kommende studine, eller en anden der ligesom mig er en perleprut. Perler går aldrig af mode!

 photo sandlau3_zps7b2a8349.jpg photo dagens200514_9_zps0d72a222.jpg  photo dagens140514_2_zpsfe805682.jpg

8 kommentarer
  1. HA, hoops ER på mode igen! Jo større jo bedre. Jeg er pt på udkig efter et par store, tynde guld. ghetto girl girlin’. &Other Stories har bl.a. haft flere forskellige slags her i foråret i forskellige strukturer. Asos svømmer over med dem. Så få du bare gang i hoopsne når du skal ud og lufte benene i solen 🙂

  2. Hvad koster ringen ? 🙂 Den er mægtig fin og ligner noget der har en spændende historie at fortælle.

  3. Er det en dare?? Haha 😀 Jeg må få dem gen-forgyldt og vise dem frem igen, pøj pøj med jagten! KH

  4. Jeg har måske ikke fået skrevet det tydeligt nok, ringen er et arvestykke og min egen 🙂 KH

  5. Er tossevild med armbåndet med perlevedhænget – det er bare så pænt & enkelt 🙂

  6. Tillykke med fødselsdagen i går, fine pige. Fantatiske indlæg, som på alle måder glæder og inspirerer. Hvor er den fine prikkede sag fra, som man lige kan skimme på det sidste billede i dette indlæg? Jeg er helt forelsket i printet

Læg en kommentar