Håndgemæng og fedtdepoter - ROCKPAPERDRESSES
Håndgemæng og fedtdepoter

Åhr mand, jeg er træt denne weekend!

Natten til fredag var vores kloak stoppet. Hvad det har af konsekvenser, behøver vi ikke komme ind på, but it wasn’t pretty! Vi måtte have en kloakmester ud, og han var færdig omkring kl. 02.00 – at være blevet husejer giver virkelig plus på voksenkontoen og minus i pengepungen, skal jeg hilse og sige. Fem timer efter var det op og på arbejde, total smadret. Kender I det, når man bare vågner “skævt”? Træt, lang i ansigtet, følelsen af at ligne en mand? Og så vælter man lige kaffen og hælder juice på müslien. Den slags dag havde jeg. Jeg fik væltet min kaffe og den lille bagerpose, jeg havde med mig, tabte jeg i DR’s svingdør, og så var jeg ikke hurtig nok til at få den samlet op, så jeg humpede rundt med måsen i vejret efter min ostebolle midt i myldredetiden, mens den blev skubbet rundt, classy. PINLIGT!

Siden har jeg fejret min bedste veninde med mad og bytur. Vi dansede til klokken 3 om natten. En hjemløs udseende mand med fuldskæg (han har sikkert betalt i dyre domme for at få det look i Soulland og hos en smart barber) var meget pågående og ville så absolut ikke slippe mig. Det var med sambatrin til tonerne af Beyoncé. Og så grabbede han min mås. Altså sådan to hænder, greb om den, fast og ivrigt, som var der tale om tilbud på tankens twindogs. Uden skam i livet. Jeg blev så forskrækket og skidesur – man kan vel danse uden det skal ende i håndgemæng med mine fedtdepoter? Alligevel turde jeg ikke stikke ham en flad (som jeg har set dem gøre det i film) eller bare sige “STOP”, jeg chickened out og dansede væk. Han var persistent og satte efter mig, og min helt, min bedste veninde, måtte sætte ham på plads. Gid jeg var dame nok til bare at sige fra! Jeg har virkelig sådan en åndssvag tanke om ikke at kunne lide at gøre nogen ked af det, ikke afvise nogen.

Anyhoodles! Fantastisk aften! Det er alligevel toppen, at jeg stadig kan gå i byen (godt nok kun en gang om året eller sådan) og komme hjem med knaldsorte ben og øl i håret den ene dag efter at have stået i møg til knæene i badeværelset dagen inden. Perfekt balance mellem uansvarling ung og fornuftig frue. At jeg så cyklede ind i en parkeret bil på vej hjem (bilen fik ingen skrammer og heller ikke jeg). Ikke så frue-ligt. 

Jeg har også nået fejret min farmors firs år. Og så har jeg både fortæret vildt, McD og en rullekebab og min yndlings-bland-selv-slik og genset Batman – Dark Knight Rises. I morgen skal jeg på arbejde, og så har jeg heldigvis en fridag mandag. Jeg er træt. Sikke en weekend. Vi ses i morgen!

12 kommentarer
 1. Åh nej, ikke en af de der gramse-typer. Jeg var for tre ugers tid siden i kødbyen for første gang, som den tilflytter jeg er til københavn, og oplevede simpelthen en fyr der – uden skam – tog mig på brysterne…. Aldrig før har jeg været så duperet… men tog også mig selv i at tænke, nå, det er åbenbart sådan de gør nu til dags… men om han fik scoret på det, ja, det tror jeg næppe.

 2. Øv. At du også har oplevet at blive gramset på i byen. Jeg har også prøvet det (alt for tit), og selvom der altid er dem, der mener, at man bare kan stikke fyren en flad og råbe op. Sige fra. Så er det aldrig lykkes mig i øjeblikket. Hver eneste gang er jeg blevet helt paf. Krænket. Og så er det *sgu* lidt svært at forvandle sig til The Hulk.
  Men så er det godt, at der findes fantastiske veninder, der kan hjælpe til!

  De gange det er sket for mig, har jeg følt en svaghed og slags dårlig samvittighed over ikke at blive vred og voldsom. Som dem i filmen. Og som dem i debatindlæggenes kommentarfelter siger, man skal gøre. Og det synes jeg er lidt trist. Det er underlig oplevelse pludselig at blive gramset på i det offentlige rum, og det bør være helt okay og forståeligt, at man ikke kan/får slået fra sig eller råbt op.

  Jeg ville hvert fald bare lige sige, at du ikke er den eneste, der ikke tør råbe op i sådan en situation 🙂

 3. Åh ja, jeg kender det alt for godt, det med at man bare bevæger sig væk i stedet for at give dem en skideballe.
  Det sjove er, nogle gange når man giver dem en skideballe, bliver de helt fornærmede, og opfører sig som om man er blevet sindssyg i øjeblikket – undskyld hvad?!
  Men ved du hvad? Man kan øve sig i at sige fra eller bare fjerne hans hænder (hvis man kan nå det), jeg har det samme pleaser-gen/vil ikke gøre nogen kede af det (men har det åbenbart fint med at overskride min egen grænse – hvem er det lige der er vigtigst? Den fremmede mand jeg aldrig ser igen eller mig selv….?), og jeg er så småt blevet lidt bedre til det. Så øvelse gør mester 🙂

 4. Cathrine du er genial! Tak for det smil som nu er plastret på mine læber og tak fordi du deler både det gode og det dårlige med os alle sammen. Dejlig søndag til dig, manden og lækre Frida 🙂

 5. NU må jeg indrømme det, Cathrine – jeg er rendt ind i et alvorligt blog-crush på dig. Jeg elsker at læse dine indlæg, der er gennemtænkte og velformulerede og først og fremmest ærlige. Du får mig til at græde og grine (mest det sidste), og du sætter mine tanker i gang på en virkelig rar måde, og hvor er det bare dejligt i et blog-land, der ellers oftest kun er fokuseret på det ydre. At du så ser skide godt ud og har den dejligste tøjstil, der inspirerer mig, er jo så et kæmpe bonus 😀 Hvis ikke det var fordi, at jeg er ret glad for min mand herhjemme, så ville jeg fri til dig! ..eller noget i den stil 😛 Sikke en crazy weekend du har haft, ha’ den skønnest dag

 6. Jeg hader de der typer i byen, men jeg er så typen som har langet adskillige lussinger og svinere ud i byen til fulde mænd, som bare ikke har fattet et nej eller en hentydning.
  Jeg er fuldstændig kold, jeg er ikke et tag-selv buffet, bare fordi jeg står på et dansegulv.
  Nogle mænd mister alt hvad der minder om pli og almen opdragelse, når de er fulde 😉

 7. Jeg får helt ondt i maven af at læse om ham idioten på dansegulvet. Jeg tror, at det er helt normalt, at vi bliver paf – og det skal man bestemt ikke skamme sig over. Selvfølgelig kan man miste mælet og de seje knynæver, når man bliver rystet og overrasket. Derfor er det så vigtigt med seje veninder – eller bare gode medmennesker! Jeg vil gerne opfordre alle til at hjælpe hinanden, hvis man ser andre blive krænkede ude i nattelivet. Tit er det nemmere at blive vred og være bestemt, hvis det ikke går ud over en selv (men man kan også træne sig selv i at blive sej til at sige fra – det er slet ikke så svært, når man først kommer i gang). I øvrigt er det også en god lærestreg for idioterne, at flertallet synes, at de opfører sig som nogle forsimplede og desperate hulemænd uden flig af charme og intelligens. Så derfor skal man blande sig. Jeg synes det er en forfærdelig tendens, hvis vi bare skal acceptere, at det er det, der følger med at gå i byen. Gu fanden vil jeg ej!

  Angående det med at “gøre folk kede af det”, så tror jeg, at ham idioten i længden vil være mere ked af at være sådan en nar. Jeg ved ikke, om den tankegang kan hjælpe på pleaser-tanker? Yo, dude! Jeg gør sgu dit liv bedre ved at sætte nogle grænser, så du kan forstå, hvordan man opfører sig som et anstændigt og cool menneske 🙂 Det er jo nærmest en form for voksen-opdragelse.

  Jeg kommer til at tænke på noget, du sagde på P3 for flere uger siden, Cathrine. Du fortalte, at du godt gad møde Beyoncé og høre hende synge (noget i den dur). Og herefter sagde du, at de fleste mænd nok ikke ville have noget imod at møde hende, og høre hende skrige (eller noget i den stil). Jeg syntes, det var så skarpt stillet op, fordi der implicit i den sætning lå det, at fyrene ville (eller burde) tænde på, at Beyoncé var tændt – i stedet for, at de bare ville knalde hende, fordi hun var lækker. Pointen, som jeg fortolkede den, var, at hendes nydelse ville være deres nydelse. Og det er HER vi skal hen. Respekt for den anden og gensidighed i de seksuelle tilnærmelser. Hvis alle spillede efter de spilleregler, ville ufrivillig befamling ikke finde sted. Og så ville hele dansegulvet have vendt sig om mod idioten, du mødte i weekenden, og sagt: hvad fanden har du gang i? Som om han var en kikset og degenereret afart af den ellers skønne og dejlige moderne mand. Den verden vil jeg gerne bo i, så det må vi jo sammen arbejde hen imod, en idiot ad gangen. Og du må blive ved med at sige sådan noget klogt noget i radioen, Cathrine, og lave holdningsændring over æteren 🙂 Udover selvfølgelig at dele dine oplevelser her på bloggen.

 8. Det er nemlig vildt træls at blive klemt på sine fedtdepoter. Lidt ligesom mænd der klemmer een i siden. Altså… ja jeg ved godt at jeg har kærlighedshåndtag, skide fedt, men jeg klemmer heller ikke om din, uden tvivl, lille diller vel? La’ mig være. Men altså… “En hjemløs udseende mand med fuldskæg (han har sikkert betalt i dyre domme for at få det look i Soulland og hos en smart barber)” Jeg døøøør, hvor er et sjovt!! 😀 😀

 9. Uuuha, jeg kan blive så sur, forarget og krænket over sådan en omgang grams der. Det er så nedværdigende! Jeg tror Ghandi-programmet på P3 havde det op for nylig, noget med ligestilling osv. Ret interessant debat. Hvorfor er det lige at vi kvinder skal finde os i den slags? Mere eller mindre (hvis ikke) ALLE har jo på en eller anden måde oplevet at blive gramset på i byen, og netop som Signe siger, hvis man siger fra, så er det sgu en selv der er gal på den og man er “en sindsyg kælling”. Det er jo for sygt. Hvorfor kan man ikke bare tage i byen og more sig med sine veninder, uden at man skal skal gramses på – og nogen gange det der er værre? Og det kan godt være det ikke er “alle mænd”, men det er jo åbenbart nok til at de fleste piger kan nikke genkendende til sådan en historie, og føler sig krænket men alligevel har svært ved at sige ordentligt fra (jeg selv inklusive. Jeg kunne engang mande mig op til et meget tøset skub på en Crazy Daisy i Næver). Næste gang må vi sgu alle stikke dem en flad, så de fatter budskabet! Make a scene! 😉

 10. Åh hvor jeg dog elsker dine tekster – de giver bare en lysten til at læse endnu mere #komnumeddenbog #jegvillekøbedenpåstedet 🙂 Men ja, lidt en øv sidst-på-ugen/weekend, men så er det godt med en fridag mandag, sådan at du kan følge med igen 🙂

  Tak for et smil på læben! 😉

 11. ååårh, skod weekender er aldrig sjove. Jeg har haft en skod uge, men håber virkelig på, at den kommende uge kommer til at kompensere for det. Krydser også fingre for, at din kommende uge bliver god – we deserve it.

  Desuden…. ham der manden der, han skulle have haft en flad! Jeg har givet en enkelt eller to ud i mit liv. Når jeg siger stop for anden gang, så giver jeg dem altid en heads up om, at næste gang får de en flad, hvis de gør det igen. Hvis de så gør det igen, så får de en på sinkadusen. De skal sgu ikke tro, at de kan slippe afsted med hvad som helst – sådan går den bare ikke!

  God uge til dig, Cath <3

Læg en kommentar