Mit favoritundertøj på udsalg! - ROCKPAPERDRESSES
Mit favoritundertøj på udsalg!

Ladies!

Lige et lidt sent indlæg herfra! Men altså, se lige her manner! Mit alleryndlingsundertøj er på udsalg. Normalt er det sådan liiidt dyrt, 5-600 kroner for en bh. Men nu er de sat ned til ca. 350 kroner, spar 30 %. Og jeg lover at kvaliteten er i orden – der er silke, silketyl, fine blonder. Det er god kvalitet, og mine to sæt er jeg hammer glad for. Jeg føler mig noget så lækker, når jeg har dem på. Hvert design laver de i flere styles; med fyld, uden fyld, balkon, full cup, g-streng, trusse, semi-g-streng og så laver de også altid natkjoler i samme design. Meget gennemført.

Grunden til jeg i sin tid faldt over mærket, det er størrelserne. De går helt fra en 60-90 i omkreds, fra en A-skål til en GG-skål. Fornøjelsen ved at have den helt rigtige BH i den helt rigtige størrelse er priceless.

Sov godt 🙂

 photo mimi_col2_zpsd871eb9f.jpg

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 photo mimi_col1_zps32e5b14e.jpg

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 (den har jeg, og jeg er meget glad for den)

 

9 kommentarer
  1. jeg har svært ved at gennemskue deres størrelser – deres guide hjælper mig ikke. Kan du fortælle lidt om det, for de er virkelige flotte (og bonus med lidt anerledes størrelser!)

  2. Hvor er de bare fine! Øv, at man ikke har en lille barm så man kunne snuppe et par stykker af dem. 🙁

  3. Ja er det ikke skønt? Jeg synes, det nærmest er umuligt at finde undertøj i størrelser uden for 70/85 i omkreds. En 28 svarer til en 60 i omkreds. Skålene er som de danske. Så hvis du fx er en 70C, så svarer det til en 32C. Hjælper det? KH

  4. Guud, hvor er det smukt! Hvordan er det i størrelserne, ved du fx om det minder om Calvin Kleins? 🙂

  5. YES! endelig flere der laver bh’er til spasser bryster (meget lille i omkreds, med kæmpe meloner i skålene 😉 )

  6. Åh, mange tak! Jeg er lidt utaknemmelig med undertøj: vil bare have min lille 65’er. Og det er ikke mange mærker, der har ret meget at byde på på den front, men det her… det er så lækkert! Tænk at jeg ikke kendte det! Har bestilt det blå sæt hjem – det bliver spændende. Tusind tak! Kh

Læg en kommentar