Nelly udsalg: Ja, ja, jeg har også kode til jer - ROCKPAPERDRESSES
Nelly udsalg: Ja, ja, jeg har også kode til jer

 photo nelly_col1_zpsf9e4b40f.jpg

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly

Okay, det er i virkeligheden ikke særlig VIP-agtigt, når halvdelen af blogland har sådan en kode til før-udsalg hos Nelly, haha! MEN her er sgu én til! Hvis I skriver STYLISTAVIP ved check-out, så får I del i kagen. Over 5.000 varer er sat ned, stort set alt sammen med 50 %.

Jeg har fundet lidt kjoler til jer, og de er stort set alle sammen designeragtige. Jeg synes nemlig, at et udsalg er genialt til at kunne købe alle de ting, man ikke normalt har råd til. Den grå fra French Connection er i øvrigt ret så fin og ligger lige og lurer lidt i kurven.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

Ingen kommentarer

Læg en kommentar