Tip: Finders Keepers - ROCKPAPERDRESSES
Tip: Finders Keepers

 photo fk_col1_zps1a8d03ca.jpg

Kender I mærket Finders Keepers? Det er min absolutte favorit i øjeblikket, og det sælger så hurtigt, at det næsten er svært at få fingrene i det på Asos! Jeg opdagede mærket sidste år, og for en farveglad mønsternød, så er det her ca. toppen! Det er australsk mærke, såvidt jeg lige har læst mig frem til, og den der australske varme og surfermentalitet kan altså godt anes lidt i mærket. Nederste kjole i midten er på min ønskeliste som næste Finders Keepers-køb.

Kvaliteten er ret lækker, stofferne er fx meget kraftige. Og så er de altså hverken bange for prints og farver. Hvis ikke I er til farver OG prints på samme tid, så dyrker de altså også de sort/hvide af slagsen. Bare lige et lille tip. Og ofte har de mange forskellige styles i hvert print; jakker, t-shirts, nederdele, kjoler.

Bare lige et lille tirsdagstip fra en farvefreak til et par andre 😉

Bustier // Pink sæt del 1 og del 2 // Orange jumpsuit Jumpsuit // Kjole // Hawaiimønstret sæt

(indeholder adlinks)

Jeg selv har både jakken herunder, og så har jeg for nyligt anskaffet mig en kjole, som er både kort og stram – Lord have mercy 😀

Vi er dødstrætte oven på en lang weekend, så vi kryber allerede til køjs. Møs møs fra mormor og morfar 😛

 photo dagens130414_8_zpsaacb3388.jpg

2 kommentarer
  1. Det påstod jeg heller ikke de var 😉 Desværre! Det er dér hvor asos’ jævnlige 20%-kode might come in handy 🙂 KH

Læg en kommentar