Tip: Hundekurv - ROCKPAPERDRESSES
Tip: Hundekurv

 photo fridakurv_4_zps64621f0b.jpg
 photo fridakurv_2_zpsaac86cd1.jpg
Godmorgen ūüôā

Jeg er i fuld fart på vej ud på jernhesten, for jeg skal på arbejde! Det er en kort dag, for jeg er allerede færdig kl 14.00, og så har vi en kæmpelang to do-liste i huset, når jeg kommer hjem. Vasketøj, lamper, der skal hænges op, et par billeder til væggene, en entré der skal males. I kender det sikkert; søndage går hurtigt med praktisk her i huset i hvert fald. Min kæreste har én uges ferie tilbage, og jeg… Ja, jeg har først lidt mere ferie til september, hvor den står på Paris! Hip hurra. Men så skal vi altså også nå lidt inden, min kæreste er tilbage på arbejde. Han er ikke god til at komme hjem fra arbejde og så arbejde videre i huset. Og om ni dage får vi fotograf og journalist på besøg til en boligreportage, og jeg har pustet det helt fjollet op – alt skal spille! Jesus, jeg er så perfektionistisk, at min krop halser efter for at følge med mine gode idéer, haha!

Men her først på dagen lige et lille tip om den fineste lille hundekurv! I er et par stykker, der har spurgt til den, da den var på Instagram for længe siden (@rockpaperdresses). Den er i 100 % uld og fra danske Nepaldo, og ja Fridas hundehår sidder i den, og den bliver ikke helt ren, selv om den støvsuges. Men det er trods alt også hendes “hus”, som vi kalder det, så hun må gerne rode lidt – den skal lugte af hende. Vi har i øvrigt den grå-mixede og i den lille størrelse, 60×40 cm, og den er rigeligt stor til Dunsen. Hun kunne sågar lægge sig lidt ud og stadig have plads.

Det var dagens tip, NU cykler jeg ūüôā God solskinssøndag!
 photo fridakurv_1_zps926451be.jpg
 photo fridakurv_3_zps952871a1.jpg

11 kommentarer
 1. Hej du, jeg er n√łd til at sp√łrge: hvad er det for et gulv man lige aner p√• billedet. Der ser fint ud!

   1. Ih hvor fint, jeg er sp√¶ndt p√• at se bolig reportage ūüôā kan man selv g√łre det hvis man k√łber det rigtige maling eller skal der malere til?
    Claudia
    Ps. Jeg er tosset med din blog ūüôā

    1. Det er meget giftigt, s√• du m√• ikke selv. Det var lige f√łr vores malere ikke ville r√łre det ūüôā Og tak s√łdeste Claudia! KH

 2. Sikke dog nogle fine billeder, både her og i særdeleshed dem fra Sardinen, det så ud til at være en fantastisk tur.

  Ville lige h√łre hvilket magasin som skal lave boligreportage ved jer? Det ville v√¶re sp√¶ndende at se ūüôā

  // Anne-Sofie
  fancykneesocks.blogspot.com

  1. Den bliver lavet af nogle freelance-journalister, s√• de laver reportagen og s√¶lger den ind til magasiner bagefter. Jeg fort√¶ller noget mere, s√• snart jeg ved noget ūüôā Det var virkelig en herlig tur! KH

 3. Ej! Hvor er den bare fed, den kurv. S√•dan en m√• mine to terrorister (aka. Jack Russells) eje ūüôā
  Den ville også passe bedre ind i vores skandinaviske indretningsstil end dem de har i forvejen (hvorfor skal hundekurve være grimme?).

  1. De er S√Ö grimme, jeg forst√•r det heller ikke ūüėÄ Men denne her er ret s√• fin, og kvaliteten er super! Det fortjener de sm√• perler (og deres ejer at se p√• ūüėČ ) <3 KH

 4. Det regner, og jeg gider ikke skrive p√• mit speciale mere i dag. Hvad g√łr man s√•, n√•r Betty, en 5 m√•neder gammel bulldog ligger her ved siden af, og putter? Man g√•r i gemmerne p√• √¶ldre blogindl√¶g. Og s√• fandt jeg det her – og s√• blev jeg alts√• n√łdt til at skrive.
  Betty og jeg vil vildt gerne vide, hvad det er for en masse dullelir, der er i Fridas flotte halsb√•nd? Udover hundetegnet kan vi spotte andre sp√¶ndende sager. Og s√• vil jeg egentligt godt vide, om du altid bruger halsb√•nd til Frida eller om hun ogs√• har sele? ūüôā

  Tak for en dejlig blog, god radio og hjertevarmende hundebilleder på Insta. Betty siger også tak, og kan findes under hashtagget #bettystutzer, hvis du og Frida skulle være nysgerrige.

  KH.
  Line

Læg en kommentar