Dagens: #tvungenhipster - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: #tvungenhipster

 photo dagens060814_4_zps6d2ffbac.jpg
 photo dagens060814_12_zpsc79a371b.jpg
 photo dagens060814_3_zps9a4d14d3.jpg
 photo dagens060814_1_zpsffffd4d5.jpg

Contains Adlinks: Shoes – Birkenstock (Cheap via Germany) // Dress – Oldest Acne-dress on the planet // Jacket – Asos Salon // Necklace – Vibe Harlsløf via Henny and My // Clutch – YSL // Lips – Oriflame “Pink Drama”

… Det kaldte Katrine (@katenstrine) os begge forleden på insta-billedet af mine Birkenstocks – hun har syge fødder, jeg har syge fødder. Det har medført købte Birkenstocks, og ifølge hende er vi nu tvungne hipsters – det, synes jeg, er et sjovt udtryk!

Nu ved jeg godt, at Birkenstocks har været smarte i nogle kredse længe. Jeg tager ikke side i den krig, om det er dødskikset eller dødssmart, men jeg må altså indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvordan folk kan føle sig smarte i dem? Jeg skulle til middag i foregårs, som jeg fortalte lidt om i går, og da det eneste par sko, jeg kan være i med begge fødder er sunhedssandalerne, så var der ikke så meget debat. Men at trække i korksko til en fin kjole, på en fin restaurant, det føltes altså skørt. Behageligt, bevares, men skørt. Måske også fordi jeg har en temmelig tøffende gang. For ikke at sige jeg ligner en, der har skidt i båsserne, måske er rigtig fuld, måske begge dele, i virkeligheden. Ja, så bliver det altså liiiidt skørt. Kald mig bare Forrest Gump indtil min “halt” stopper – but please don’t ask me to run! Det ville kun gå galt.

Hvordan styler man dem så, hva?? Ja jeg gik all in på at trække dem op. På med det stiveste puds – dog ikke mit allerstiveste, jeg kunne alligevel ikke lige se tyl og sundhedssandal for mit indre øje. Men min gode gamle traver fra Acne, som jeg købte på Trendsales for 6-7 år siden, og som jeg har brugt USANDSYNLIGT mange gange, og så på med min fineste jakke – en trenchcoat fra Asos Salon, som er noget yndig. Lyserød neglelak på tæer og på hænder. Så lidt læbestift, og krøllehjørnet fik også sin årlige tur igennem håret. Det endte dog mest i en fuglerede af en hestehale. Men da alle detaljerne var på plads, og jeg hoppede på den hvide vespa, ja så følte jeg faktisk, det gik meget godt? Jeg lignede lige pludselig en ægte københavner! Eller måske bare en dansk pige – det er vist mere reglen end undtagelsen, at de sko har fundet en plads i vores garderober, fornemmer jeg 🙂

Det var DEJLIGT at have makeup på, pæn kjole og lidt på neglene – og forbindingen var SELVFØLGELIG matchende i blå, haha! Det havde sygeplejersken sørget for tidligere på dagen. Hun syntes, jeg var en smart pige, og de fortjener selv at vælge farve åbenbart! Jeg kan ikke lige huske, hvornår jeg sidst var så fin, men øij det føltes rart.

De næste fire-fem dage står den på Smukfest og arbejde, og jeg har forberedt mig så godt som muligt. Der er pakket gaze, forbinding, træsko og selvfølgelig BIRKENSTOCKS. Og nårh ja, alt det andet festivallir – nu kan jeg det efterhånden, 3. festival på knap to måneder. Jeg bøjer mig for de sko, jeg er afhængig 😀 I hvert fald måneden ud, og så må vi se om jeg bliver frivillig hipster til september.
 photo dagens060814_8_zps4f069029.jpg
 photo dagens060814_2_zpsdf2af740.jpg
 photo dagens060814_7_zps208e808b.jpg
 photo dagens060814_6_zpse6c3c15c.jpg
 photo dagens060814_10_zps0d25e618.jpg
 photo dagens060814_11_zps38e71295.jpg

41 kommentarer
 1. Jeg må også indrømme, at jeg heller ikke helt er faldet med på de der Birkenstock sandaler. Forstår det ikke helt. Ej heller H2O, som pludselig blev moderne fordi der kom guld på? Og andre lignende sandaler… jeg springer lige over denne gang.
  Til gengæld er din trenchcoat überfin! – God bedring med tåen, og rock it indtil da! 😉

  1. Nej jeg har altså heller ikke været med på lige præcis den mode, men må indrømme at den gør sig rart, Birken, når fødderne skal have lidt luft 🙂 Og tak Søs for omsorg, den er næsten nærmest i topform <3 KH

 2. Min kæreste taler ikke om andet end sine Birkenstock, han ELSKER dem og har nu overtalt min far til at købe et par! Han har forsøgt at bearbejde mig de sidste to uger, meeen…
  Jeg vil dog sige at du rocker de Birkenstock for vildt! 🙂 Er også helt forelsket i den kjole, wow… Nogle kjoler er altså bare YNDLINGSkjolerne.. 🙂
  God festival og god bedring med den blå tå 🙂

  1. Hahaha jeg er vild med din kæreste Pernille (og dig for at fortælle mig det)! At han sådan giver fashiontips til sin sviger! Jeg må indrømme at de er hammerrare, og de gnaver ikke på nogen måde. Det er sgu lidt som at have et par drømmesenge på fødderne, selv om jeg godt kunne bruge lidt mere affjedring 🙂 Og tak for de søde ord, jeg synes også, det endte hæderligt 😀 Tak og hav en skøn weekend når den kommer <3 KH

 3. WAUWWWW (smiley med hjerter i øjnene)… Hvor ser du bare skidegodt ud, det er jo så gennemført det outfit – også selvom du er tvungen hipster. Hvad angår Birkenstock, så har jeg set lyset og er hoppet med på den vogn. Jeg knuselsker mine Birken’s og de hænger på mig konstant, når jeg bevæger mig udenfor i den varme sommer. Med et par fødder, som høre til kategorien: lorte-spasser-mongol-fødder (bevares, og undskyld kraftudtrykket – men det er nu engang sandheden), så er denne type sandal det eneste, jeg kan holde ud at trave 2-5-10 km i og jeg får INGEN vabler – hvilket er tilfælde ved 20 minutters gang med almindelige sandaler! AVE BIRKENSTOCK – har vistnok fået mig en ven for livet 🙂

  1. Hahaha hvor er du altså herlig Louise, jeg sender smileys med kyssetrutmund din vej! TAK! Og stakkels dine små fødder altså, lukkede sko i sommervarmen, nej fy da, det ville jeg altså begræde. GODT der findes en sandal til os, brækkede tæer, lortefødder eller ej <3
   KH

 4. Pga. diverse skavanker kan jeg ikke gå i sandaler, jeg må derfor altid trave rundt i sneakers om sommeren – det er altså ikke særlig rart i varmen.. Jeg ELSKER derfor at gode-fodformede-hippie-sko er blevet smarte, så jeg igen kan have bare tæer i 30graders varme.. Det er jo SÅ rart!!

  1. Jaaa hvor er det dejligt Malle, det må være skønt endelig at få lidt luft til tæerne. Sneakers og lukkede sko – pyha – mine fødder ville koge! Hurra for Birken’s 😀 KH

 5. Åh, hvor du gjorde mig ked af det, da du skrev at kjolen var på alder med et oldtidsfund (+/-). Den er jo fantastisk smuk! Øv altså..

  Du ser jo generelt bare super smuk ud, men jeg må altså erklære mig enig i, at sandalerne ser en anelse fjollede ud i sammenhængen hehe. Men jeg er så selvfølgelig også meget fast anti-Birkenstock, så jeg er vel lidt forudindtaget :b

  1. Hej 🙂 Jeg har samme kjole til salg på trendsales i en str 40 (passer også en str 38 og 42) .. Du må bare sige til 😉

  2. Jeg beklager Lisbeth 😀 Men hvis jeg kan finde den på Trendsales, så kan du også 😉 Og så er der i øvrigt mange, der har kopieret kjolen siden!
   Jeg må jo indrømme, det heller ikke var med min gode vilje, at gå i byen med Birkenstock. Men pyt for faen, komfort og det at have en sko på, i det mindste, det er trods alt vigtigst 😀
   KH

 6. Når du en dag bliver gravid og har vand i hele kroppen, kommer du til at elske dine Birkenstocks 😉

  Jeg har stort set ikke haft andet på de sidste fire måneder..

   1. Hahaha, TIL LYKKE Rikke, altså med mavsen! Hvor er det dejligt 😀 Også stort til lykke til dig Cecilie! Jeg kan meget vel være blevet bidt af den tyske sandal 😀 KH

 7. Kan godt forstå du følte dig fin, for du ser smadder fin ud! 🙂
  Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal elske eller hade birkenstock. Nogle af dem er grimme, andre er egentlig meget fine. Og hvis de er så gode at gå i, så skidt med det. Det er i hvert fald godt, at din tå er tilfreds 😉

  1. Jeg er altså af helt samme skuffe JanniChristiane, om de er aldeles grimme eller helt okay. Men komforten er i top, og det er nemlig det vigtigste, ahhh! KH

 8. Syntes nu ellers du styler dem meget godt, især med opgraderingen i looket 🙂 Købte selv mit første par tilbage i 2005 i lyseblå (så de er jo rimelig trendy i farven nu…) og så kom der et par i sorte til samlingen sidste sommer – netop også fra den dejlige og billige shop i Tyskland.

  Ja, jeg syntes nu heller ikke man føler sig specielt sexet i dem, men de fungerer, de er hurtige at hoppei og så er de jo usandsynlige lækre at have på, så det må jo også betyde noget 🙂 Har netop lige haft dem på i et outfit, som er på bloggen nu 🙂

  1. Fint stylet Julie, jeg synes altså det er pænt med kontrasterne; birkenstock og så en kjole til 🙂 Sexet kan man ikke kalde det, men RART! KH

  1. De er virkelig også en splittet størrelse, jeg havde aldrig investeret, hvis ikke det var fordi, at de altså lige her er superpraktiske, men nu kan det tænkes, de også bliver luftet postulykke. Nok mest som hjemmesko dog 🙂 KH

 9. Hvor er det fedt, at du har den kjole på!! Jeg har den også hængende (i lys grå, dog) og finder den frem til fine lejligheder, når jeg ikke kan finde på andet. Den fungerer som det der evige hit, man lige kan hive frem frem. Ind i mellem er jeg dog usikker på, om jeg nu også kan tillade mig det, efter alle disse år – kan folk mon huske at jeg havde den på, da jeg blev student? Men hey, pyt. Cathrine fra Rockpaperdresses har den på stadig på. Så kan jeg også!

  1. Jeg har det præcis på samme måde, Anso, når alt andet kikser, så hopper jeg altså i den der, og den fungerer stadig. Det er stadig en kjole spørger, hvor er fra! SÅ hop du bare stolt i den 😀 KH

 10. Kære Cathrine,

  Jeg slår op.

  Jeg har fulgt din blog i lang tid, og var i starten fascineret af din unikke evne til farvekombination der afspejlede dit farverige væsen. I takt med at din blog blev mere selvreflekterende falmede charmen. At din blog nu i utallige indlæg udelukkende har omhandlet din brækkede tå er dog dråben. Du er så selvoptaget, selvmedlidende og intetsigende. Der er måske intet mere ligegyldigt end en brækket fucking tå. Få dig ærlig talt nogle rigtige problemer.

  Hilsen
  En tidligere læser

  1. Æv det er jeg ked af at høre! Hvis jeg skal være ærlig er der sgu heller ikke sket meget mere for mig, end at være hjemme og sygemeldt, så jeg har haft sjældent andet at fortælle om. Jeg synes dog ikke jeg er selvmedlidende. Jeg tager det hele med et smil og et grin – det har i hvert fald været min mening 🙂
   Jeg synes det er ærgerligt, hvis du efter lang troskab smutter herfra efter to ugers tåskriverier, måske det skulle være meningen?
   I næste uge kommer der nok ikke noget om sygdom, synd du ikke bliver en uge til. Men god vind 🙂
   Bh

  1. Hahaha, du er sgu kær Ditte, TAK! Jeg tror bare det handler om smilet og at se ud som om, det hele bare er meningen 😀 KH

 11. 25, ni tær, sundhedssandaler, men stadig lige sprød! 😉
  … Kan fortælle, at i NZ er trompetbukser på mode hvilket er en ligeså slem, hvis ikke endnu værre, trend hvis du spørger mig… Jeg tror jeg blir’ i de skinny jeans lidt endnu. 😉

  1. Bwah 😛 Jeg har snart ti tæer igen 😀 Trompetbukser er også ved at være højeste mode her FYI, jeg læste det på Eurowoman eller Costume eller sådan noget – den nye buks er trompeten, så I er 100 % first movers på en trend der bare breder sig! <3 Møs

 12. Jeg dansede brudevals i mine birkenstock, da jeg blev gift for et par weekender siden! Jeg er gravid med termin om en måneds tid og længere tids varme og et par hårde dage havde fået mine fødder til at svulme så meget op at jeg ikke kunne holde ud at have nogle af de to par sko, der var indkøbt til dagen på, så birkenstock blev redningen!

  1. Åh Pernille, hvor må det have set vidunderligt ud, stor hvid kjole, fin mave og birkenstock – fantastisk 😀 Var de så også hvide? KH

  1. Ja det er det altså bare, de er simpelthen så lækre 😀 Og tak, jeg er også glad for frakken! KH

 13. Åh Cathrine, jeg elsker den jakke fra asos! Den har ligget i mine ‘saver items’ lige siden jeg så den på dig første gang! 🙂 Men hvorfor kommer den aldrig på tilbud?! Hehe.. Synes du den er pengene værd? Jeg mener, er den fin i kvaliteten og er den normal i størrelsen? (Hihi, undskyld jeg udnytter dig på den måde, men du er altså en værre reklamesøjle!)
  Knus en glad læser // Mille

Læg en kommentar