Tip: Life socks? Not when embellished! - ROCKPAPERDRESSES
Tip: Life socks? Not when embellished!


Sej indlægstitel, hvad? Høhø!

Lige et lille tirsdagstip til jer! Jeg har købt mig de sejeste sokker i verden. Og jeg har endda købt to par, fordi det ene par skulle være en lille gave til min mor. Men så var det, at jeg blev så glad for dem, at jeg er nødt til at have en back up sok, så nu må jeg købe et tredje par til min mor. De er fyldt med glimmer og sten, og ja, de skal håndvaskes i maskinen – men til 9 pund, så går det da vist lige nok. Og jeg har sjældent oplevet så mange mennesker glo på mine ankler, som jeg faktisk også er ganske tilfreds med på min krop. Ja, jeg kan faktisk fint lide mine ankler. Så det er bare win win!

Jeg skal på arbejde i eftermiddag, så I kan lige tune ind klokken 15, når jeg vikarierer den. Jeg har i øvrigt skruet så godt ned for blusset, som muligt er. I er ligesom at have 1.000 søde og kærlige mødre med masser af omsorg og bekymring på den anden side af skærmen, og jeg er meget autoritetstro, så jeg gør, hvad I siger! 3, 2, 1 NU skruer jeg ned <3

I kan finde sokkerne HER, og sneakerne HER (affiliatelinks).

English recap:

Life will never “sock” again once you get your tiny fingers on these cool socks – I promise! I bought two pairs cause I wanted to give my mother a small gift – we have a thing for funny socks. But then I was so happy with my buy that I had to have a pair of back up socks – so now I have to buy a third pair for her, haha!

I have never ever had so many people staring at my ankles and gotten so many “WAUW”‘s as when wearing these pretty socks! You’ll find them here and the sneakers here.
[show_shopthepost_widget id=”293406″]

8 kommentarer
  1. Hahaha, det er sjovt, jeg var lige nøjagtig så begejstret som du er 😀 Det kan være, at jeg skal have en backup-sok til backup-sokken! KH

 1. Hehe, jeg morede mig faktisk vældigt over indlæggets titel 😉 De strømper må da være lavet med dig i tankerne, Cathrine?! I passer jo som fod i hose (nu vi er ved ordspillene :P)! 😉

  PS. Du var en stjerne som vikar i radioen i dag 😉

  1. Haha, det tænker jeg nemlig også – de kender mig for godt altså 😀 Og så elsker jeg en ordspiller 😛
   Og tak altså, det var et lidt anderledes tidspunkt på dagen, så det krævede lidt andet. Også historiemæssigt, så det betyder sindssygt meget, rigtig stort tak!
   KH

Læg en kommentar