Link Love #3 - ROCKPAPERDRESSES
Link Love #3

 

SÅ når vi til det endnu engang, de indlæg jeg har gemt på min bloglovin-reader! Og jeg er altså virkelig fokuseret på tre ting i øjeblikket: 1) MAD, mega mange gode opskrifter bliver gemt og prøvet 2) Bolig og 3) Blog – andre bloggeres skriverier om inspiration til indlæg osv.

1. Ditte har delt et indlæg med fine sager fra Comme des Garcons, som jeg drømmer lidt om, når jeg har sparet op!

2. Med mit nylige store fokus på, hvad jeg spiser, så er Vanløse Blues blevet min nærmest daglige inspirationskilde, se bare her på de gemte opskrifter: GræskarkageChokoladetrøfler, Indiske salater og kylling, Spicy spinatsuppe, græskarhummus. Der er også altid plads til Valdemars Ro, og her var det idéen om sunde snacks og slik og chilli chese tops (som er min yndlings McD-spise), som tiltrak mig.

3. Homesick er også fastindslag efterhånden på link love-indlægget, og her fik jeg inspiration til fine bøger og til badeværelset – nøj jeg drømmer dagligt om at lave det rum. Der er nemlig store fugtproblemer i brusekabinen. Og så leder vi efter nogle højtalere til iphonen, som kan klæde køkkenet. Og nu vi er ved boligsager, så lavede Cupcakes i øvrigt også et tip til fine hverdagsremedier – der findes faktisk pæne svuppere!

4. Apropos opskrifter så lavede Tine lækker mad, som også er gemt her, for jeg har en bøtte quinoa i skabet, jeg skal have lavet.

5. Jeg kan godt se, at jeg er meget madfikseret, haha, for selv om jeg ikke har en New York-tur på tapetet, så gemte jeg tippet om konge pizza i byen.

6. På selve blogfronten, kollega-til-kollega, så lod jeg mig inspirere af Christinas idé om tre indlæg om dagen. Ghostparties gav et par tips til, hvordan jeg som blogger kunne blive endnu bedre og skarpere og især idéen med at planlægge flere indlæg, det har jeg taget til mig. Det giver luft i hverdagen. Jenny Purr skrev om atten lektioner, hun havde fået med sig efter at have blogget i atten måneder. Og så fik jeg også lige læst det her indlæg om at hæve blogproduktiviteten.

7. Og så er jeg gået all in på planter. Især de grønne af slagsen med få blomster, og der fik jeg et par idéer fra Apartment Therapy. De har skrevet den ultimative planteguide til hvordan man ALDRIG igen kan slå en plante ihjel HER.

8. Jeg grinede i øvrigt også stort i metroen forleden, da jeg læste Stinestregens indlæg HER. En af min kærestes og mine evige diskussioner er min rodblind-lidelse!

 

12 kommentarer
 1. Men hov, Cathrine… hvad er nu det for noget med at hæve blogproduktiviteten? Og indlæg om at skrive 90 indlæg på 30 dage?

  Hvorfor laver du ikke din egen udfordring: 4 indlæg om ugen i en måned?
  Læserne er med dig, vi behøver ikke mange indlæg. Eller en høj produktivitet.
  Og du kan få ro til at skrive og redigere – og få en ramme, hvor det er ok(!), at der ikke er et nyt indlæg hver eneste dag.

  Og tsk-tsk… det dér med blogproduktiviteten, lyder altså lidt som et nyt reformudspil fra regeringen 😉

  1. Du er så sød og omsorgsfuld 🙂 Det er nu ikke mig, der skal blogge 3 gange om dagen, puha nej! Men jeg gemte indlægget for inspiration fra kommentarfeltet. Noget der faktisk kan være lidt en stressfaktor ifht bloggen, det er at finde på nyt. Og der synes jeg virkelig, at sådan nogle posts kan inspirere. Og så kunne jeg helt sikkert også være med til at disponere den lille tid, jeg har til bloggen – jeg kommer tit til at fedte længe i inspiration, andres blogs osv. Så dér fungerer det også 🙂 4 indlæg om ugen – uh! Jeg har så meget på hjerte, så tit, så den ville jeg nok have lidt svært ved 😀 Blogproduktivitet er i øvrigt et topusexet ord, jeg giver dig helt ret 😀 KH

 2. Det lader ikke til, at du just mangler blogs at følge, men hvis du har plads til en ekstra, vil jeg anbefale den hollandske blog CHAPTER FRIDAY, der om noget er effektiv med hele tre indlæg om dagen (de er også et professionelt hold til det). Det er en eminent blanding af “blog classes”, mode, indretning og arbejdsliv, særligt sidste punkt er virkelig godt, da de har interview med både hollandske og udenlandske folk, der er klatret langt op af stigen.

  1. Oh my! Den må på min følge-liste! Faktisk er det ikke så mange jeg følger, jeg kigger til gengæld rigtig meget på “popular posts” og lader mig inspirere. Men Chapter Friday ser meget, meget lækker ud! Tak for tip Marina 🙂 KH

  1. FEDT med et godt tip – vi har nemlig lyttet til Marshallshøjtalerne, og selv om de er de flotteste derude, så synes jeg, der er lidt for meget diskant 🙂 TAK! KH

 3. Hej Cathrine

  Jeg følger dig på Bloglovin og bruger primært min iPhone/iPad til at læse dine indlæg. Indtil fornylig har jeg ikke været nød til at gå ind på det originale indlæg men har kunne læse direkte på Bloglovin. Er det med vilje at det nu er lavet om så jeg skal bruge tid på at hoppe frem og tilbage mellem din blog og bloglovin?
  Det var jo så smart før!

  Mvh Line

  1. Nej det er slet ikke meningen! Det er i hvert fald ikke noget jeg har valgt – så har teknikerne gjort det uden at give lyd. Jeg melder det ind som fejl – og så beklager jeg generne 🙂 KH C

 4. Tusind tak for fineste linklove og for masser inspirerende links – tror sørme godt jeg lige kan nuppe en lille overspringshandling og hyggelæse lidt rundt på de forskellige links.

  Det er lidt fint, som du deler valdemarsro til Valdemars Ro i to ord 🙂 Navnet stammer oprindeligt fra et område i udkanten af Malmø, ved navn Valdemarsro. Vi boede i et dejligt lille hus der, da jeg startede bloggen for 7 år siden og den lille bydel lagde navn til bloggen. Jeg har derfor egentlig aldrig selv tænkt det som en deling i to ord 🙂

  1. Selvfølgelig Ann-Christine, du er tit på bordet, kan jeg fortælle dig! Nu jeg tænker mig lidt om, så ved jeg da egentlig godt, at du staves i et ord. Jeg glemmer bare – men roen passer nu også ret godt til din blog og dit rare univers 😉 KH

 5. Tusind tak for link love Cathrine! Jeg sender masse af god køkkenkarma til dog og håber jeg kan blive ved med at inspirere dig til masse af dejlig mad!

  Du har ihvertfald givet mig masser af læse, mad og bloginspiration med denne omgang link love 😉

  Ha en dejlig tirsdag Cathrine
  Kram maria

  1. Du er altså en stjerne i et køkken Maria, og stort set hver aften er du med os på madfronten. TAK for det, dit arbejde er altså kæmpeværdssat herhjemme. Hav en skøn aften og kram lige tilbage

Læg en kommentar