OOTD: Sequin turtleneck - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Sequin turtleneck

Godmorgen lads and ladies,

jeg kan simpelthen ikke løse det her med billedkvalitet og en hurtig nok blog. Jeg har siddet i to timer nu og forsøgt at resize, forsøgt ændre Photobucket-koder, læst op på problemet – det er åbenbart et gængs problemer at billeder gennem Photobucket bliver dårlige. Nu jeg er en, der går ret meget op i billeder, det rigtige gear og investerer en formue i objektiver, så gør det altså ret træls, at kvaliteten bliver så voldsomt forringet. Æv. Så i dag er jeg end med, som i går, at oploade direkte i WordPress. Det er ikke holdbart, for bloggen bliver sløv. Æv! Jeg håber, I kan leve med det, indtil jeg har fundet en god løsning ASAP – åben indlægget og lav en kop kaffe mens den henter billeder 😀 Jeg arbejder koncentereret på det, og hvis I kender nogen, der kender løsningen eller selv ligger inde med den, så giv lige lyd. Det skal være nemt og bekvemt både for jer og mig at færdes herinde.

Nårh for søren, jeg havde en ret travl dag i går – fulgte i den på Stylistadk’s instagram? Jeg lavede jo den der takeover, og der er faktisk ofte spørgsmål fra jer om at følge mine dage. Altså, hvordan ser en hverdag ud, når man er Rocker. Det kan være jeg skal samle billederne til jer i et indlæg og skrive lidt mere tekst? Lemme’ know, Joe!

I går aftes sluttede jeg på Toldboden, IGEN. Asos havde inviteret til sådan nogle mad-på-små-tallerkner-så-man-kan-rende-og-mingle-arrangement. Jeg forstod mig naturligvis ikke på små tallerkner. Efter at have fyldt tallerknen med salat, fordi jeg kun troede, at der var fisk og salat (og jeg jo ikke spiser fisk/skalddyr), så opdagede jeg en hel PØLSEbuffet! Ohmylord! Jeg kørte derfor et kæmpe lag salat, bedækket af fennikelpølse, ølpølser, parmaskinke. En form for lagkage på verdens mindste mingle-tallerken. Men det gik, og det smagte, og jeg trillede hjem kl. 21.30 fuldstændig proppet. I min stadig yndlingsnederdel fra Asos Salon (“man” slikker mås, når “man” har chancen og Asos inviteret), og min nye svedige pailletrullekrave. Som til mit forsvar er købt med -50% gennem en god ven og vedkommendes rabatkort.

… Nårh ja så var der biltræf på Toldboden og fyldt med tykke, skaldede mænd, der matchede deres damer – begge parter med læderhud, iført tynd dun-windbreakers. Damerne dog ikke skaldede men med baner af lysestriber og matchende skødehund med ditto striber i pelsen. Det er gratis at generalisere!

Vi ses senere til noget boligindlæg!

Adieu, som jeg tror skaldemand og stribet dame siger i stedet for, på gensyn!

English recap:

So I’m having quite the difficulties with the blog and the pictures. Photobucket is ruining the quality of the pictures and that bugs me when I really care for my photos and spend a lot of money on great lenses and other equipment. At the moment I’m uploading all the pictures directly in WordPress and that is making the blog very slow for you guys. I suggest you open my posts, and while the pictures are settling in you can put the pot on the stove and get ready for a cup of tea to enjoy while reading. Doing my best to talk you into staying 😉

I was at Asos summer party yesterday at the harbor in Copenhagen, #epicsummer they called it though I’ve already worn my down jacket, haha! I wore my Asos salon skirt and my new sequin turtleneck – if you think that item is solo not sexy – well, dip it in sequins and eat your words 😀 Isn’t it the coolest? And there was actually some kind of vintage car get together so I snapped some pictures of the beauties, took my breath away. How cool to drive around with the top down soaking up the sun, feeling the breeze in your hair! Shotgun! I’ll be in the co-driver’s seat!

21 kommentarer
 1. Hold nu kæft, jeg er glad for at høre, at du ikke betalte fuld pris for den rullekrave, pailetter eller ej 😉 Men hvem hulan skulle kunne bære storblomstret nederdel og en milliard pailletter, hvis ikke du, Danmarks egen Bradshaw!

  1. Hahaha sød, sødere, Marina! TAK, det er sørme en vild sammenligning må jeg nok lige sige altså! Hvis jeg skulle have betalt fuld pris havde jeg nærmest næsten først købt den til februar, så lang tænketid skulle jeg bruge. Det er trods alt en flybillet til New York. Men KORS hvor jeg elsker den! KH C

 2. Jeg resizer mine billeder til 1000px i et fotoprogram, for at siden uploade dem direkte til WP. Kan det ikke være en idé – hvis dit problem “kun” er at siden loader langsomt, når du uploader for store størrelser direkte til WP? Nu ved jeg ikke, hvilket fotoprogram du bruger, men hvis du mangler et, er GIMP gratis og virker rigtigt fint – også til resize.

  1. Jeg prøvede at resize i picmonkey og så loade direkte, men det resultat var sørme også skuffende… Hm… jeg bobler videre over det, for jeg kan godt se, at det altså er træls, når den bliver så langsom, bloggen! Tak for tip! KH

  1. Tak Therese, jeg er også ret så glad for den 😀 Nej det gør jeg faktisk ikke. Burde jeg det? I når jeg trykker “save for web” så beder den mig resize. Men jeg kan ikke vælge pixels, kun cm – hvad ville du notere? KH

 3. Elsker alle dine farver og pailetter!
  Kan man blive andet end glad af, at kigge på dig? (og en lille smule inspireret?) Tror det ikke.

  1. Sødeste Siri altså. Kan jeg sige andet end et kæmpe stort og bankende TAK? Det tror jeg ikke – masser af hjerter og glimmer i din retning, fra mig til dig :-*

 4. Hahaha… tykke, skaldede mænd, der matchede deres damer! Så var jeg én af dem 😉 Lasse og jeg + god veninde var til biltræf i den gule cabriolejs! Hverken i dunjakke eller matchenede skødehund, men med fish’n’chips i mundvigen og øl i hånden. Flotte typer, skal jeg sige dig!

  Jeg så godt der var et-eller-andet arrangement, tænkte nok det var noget bloggerhalløj. Meget fancy! Jeg følte mig ret kedelig og almindelig. Haha! Håber i havde en god aften. Flot så du da ihvertfald ud!

  1. Hahaha, se så hvor I jo uden for prototypen! Jeg tror altså jeg så jer køre? Nårhmen festligt var det med alle de flotte biler – fantastisk 😀 KH

  1. Jeg bryder mig ikke om det. Det har jeg aldrig gjort. Jeg har også en frygt for havet. Ret irrationelt. Kh

 5. Hej Cathrine.
  Det er helt klar nemmest at resize dine billeder i Photoshop.
  Tryk på C (for crop tool).
  I toppen skriver du 850px ud for feltet Width.
  Ud for Resolution skriver du 72
  Derefter trækker du en firkant, sådan som du vil croppe billedet og tryk på enter.
  Gem som jpg.
  Så fylder billedet mindst muligt og kvaliteten er perfekt.
  Smid en mail, hvis ikke det virker 🙂

  Mvh. Michela // http://www.byguldahl.dk

Læg en kommentar