Skillelinjen i skuffen - ROCKPAPERDRESSES
Skillelinjen i skuffen

Nokia Lumia, Iphone 5S, rockpaperdresses, stress, skillelinjeNu må I sørme lige til at være en smule stolte af mig. For jeg har fundet en skillelinje i skuffen. For snart to måneder siden vandt jeg nemlig en Nokia Lumia i forbindelse med en fotokonkurrence. Og da jeg egentlig er temmelig tilfreds iPhonebruger, så har jeg ikke lige haft mod til at skifte. Så den lille Nokia har ligget pænt pakket ind i en æske. Men så var det, jeg tænkte; jeg skal da have en arbejdstelefon! Jeg skal da have mig en arbejdstelefon med instagram, fotoapps, arbejdsmail. Og så skal min egen telefon være uden førnævnte. For så kan jeg tænde og slukke, og jeg kan nemmere være på, når det er sig passende. Så når jeg lige har tid, så sletter jeg alt, hvad jeg bruger på iphonen i arbejdsøjemed, og så tænder og slukker jeg Nokiaen, når jeg vil/vil ikke være tilgængelig. Det er sgu da ærligt talt mega smart. Synes jeg selv. Og jeg har tilmed fået et godt nummer. At jeg så ikke lige kan finde ud af en Nokia, fordi jeg ikke selv har haft en siden 2011 (den sidste Nokia jeg ejede havde Snake, jep, i 2011!), og den slet ikke er bygget op som min iphone, det må jeg lige pille lidt ved. Når jeg har tid.

Vi er helt uden tvivl for tilgængelige mange af os. Jeg sidder ofte til arrangementer med veninder og irriteres over, at de hele tiden langer ud efter telefonen – hallo moster, er der et andet sted, du hellere vil være? Måske fordi jeg netop er så meget på telefonen ifht. arbejde/bloggen, så synes jeg da ærligt talt også, at andre mennesker skal respektere, hvornår VI har besluttet OS for at være offline! Nårh, ikke? Nej fis til siden, jeg tror bare, det er sundt ikke altid at kunne være alle steder på én gang. På snap med en veninde i den anden af verden, mens ens arbejdsplads på Amager skriver om en vagt på mailen, som man sidder der og drikker kaffe i Torvehallerne.

Men min kæreste havde ret, og han fik også masser af skulderklap. Det skal han også have! For vi skal elske de mennesker endnu højere, som tør stille krav til os. Det er som oftest de, der elsker os mest. Dem der blander sig, engagerer sig. Men samtidig vil jeg også slippe ud mellem sidebenene, at jeg faktisk startede bloggen en kold novemberdag, fordi han arbejder 12-16-18 timer i døgnet minimum fire måneder af året. Sådan er det at være revisors kone, så jeg er også vant til at savne den anden vej rundt – det er bare på en helt anden måde.

Anne havde lige frem lidt ondt af bloggeres kærester efter sidste indlæg – jeg forstår godt din tanke – det må da være trættende at skulle agere fotograf, når man aldrig har bedt om det. Jeg skåner min kæreste så meget som muligt ved at få gode blogkolleger til at hapse. Så tror jeg også, at de nyder de goder, der også drypper på dem i en vis udstrækning. Rejser osv. Og så glædes vi jo alle ved, når vores kærester, koner og mænd klarer sig godt. Når en hobby kan drives til et lille og rigtig sjovt og givende arbejde. Når vi kan se, at de har noget kørende, som gør dem glade. Vi vælger jo ikke vores partneres erhverv – jeg mødte min kæresteste år før, han begyndte på aftenskole, fuldtidsarbejde og mere til. Selv om jeg savner ham og nogen gange bliver mega træt af, at han igen ikke kan være med til en familiemiddag eller fødselsdag eller bare sidde i sofa med mig en tirsdag og holde i hånd, så gør jeg også alt, hvad jeg kan for at støtte ham. Vi gør jo alle sammen vores bedste – alle steder. Og det er nok mit største problem. Jeg vil for meget, for for mange, for meget af tiden. Men så er det godt, at der ligger en skillelinje, lige dér i skuffen.

Jeg må altså takke for al jeres kærlighed og omsorg, og især har jeg hæftet mig ved, at der jo ikke død-og-pine skal være indlæg hver dag. Næste gang vi ses (og jeg lover jer ikke i morgen, for det kan da bare godt være, nårh, at jeg ikke vil blogge igen i morgen (lærer af jer, jo)), så må det til at handle om noget andet. For jeg har på mange fronter trukket stikket ud de sidste 48 timer, og jeg er så småt ved at finde nogle hægter igen. Sov godt <3

PS: Der er stadig spam-opslag i min bloglovin-reader – jeg ved det. Men det er noget, der i følge mine teknikfolk, skal ud af systemet. Jeg skal i princippet selv overwrite eller “blogge” det ud af verden. Men alle de der download-film-ting er IKKE mine!

English recap:
So how I found a way to get back on track right in my drawer. A few months ago I won a Nokia Lumia. And now I have decided to turn it into a work/blog-phone. I am deleting my work mail, instagram and photo-app’s and moving everything blog/work-related to the Nokia-phone. That should definitely help me finding that important line between being at work and being off. Proud of me, huh?

 

17 kommentarer
 1. Jeg har vidst spurgt om det før, men jeg fik ikke hakket feltet med ’email om nye kommentarer’ af, så spørger lige igen: bliver bloglovin også fikset, for man kan kun se en tre fire linjer? Eller er det meningen?

  1. Det er ikke meningen, ikke såvidt jeg i hvert fald ved, Lærke! Jeg spørger teknikerne endnu engang og rykker for svar 🙂 KH C

 2. Det var sgu smart, Cathrine! Jeg håber telefonen hjælper fremadrettet. Kom lige med en update om nogle måneder 😉 Det kunne være meget interessant at høre hvad der egentlig har virket for dig og fået dig igennem sådan en stresset periode – hjulpet med at tilrettelægge anderledes så at sige.

  1. Jeg skal huske det Laura, og se om jeg kan stykke et indlæg sammen – såfremt jeg finder opskriften 😉 Jeg håber i hvert fald, at telefonen vil komme til at virke.
   Kram til jer!

 3. Det er sgu alligevel en fiks løsning, selvom den nok ikke lige ville kunne lykkedes på samme nemme måde, hvis man ikke lige er så heldig at vinde en ekstra mobil hehe (:

  Det er enormt vigtigt at huske, at livet altså ikke foregår på de sociale medier. De er bare en bonus, som kan gøre det hele en anelse sjovere. Også selvom der går en form for karriere i dem. Så jeg krydser fingre for, at dobbeltmobilen hjælper, og ikke (oh frygt og rædsel) bliver endnu en stressfaktor og forvirringselement (:

  1. Jeg ved det, det er totalt ekstravagant at kunne. Men måske man har en ældre smartphone liggende? Der er jo mange, der skifter telefoner som underbukser. De behøver jo ikke være state of the art!
   Jeg håber, det kan hjælpe, men nu må vi se. Jeg giver en update 😉
   KH C

  1. Hahaha I hear ya! Jeg har faktisk forsøgt at søge det frem i til iphonen, og der findes “snake 97” – det er SÅ sejt! KH

 4. Hej Cathrine. Ligesom Lærke skriver, oplever jeg også store problemer med dine indlæg på bloglovin.. De sidste dage har det slet ikke virket, og ellers ser man kun 4-5 linjer tekst, uden billeder eller andet, og skal til at klikke videre for at se dit indlæg 🙁

  1. Åh jeg ved, at der har været rigtig store problemer med Bloglovin – jeg har fået ryddet ud i hacking-indlæggene. Der mangler stadig billeder og så mangler der mere tekst. Det er på min mail til teknikerne!
   KH

 5. har ikke noget med indlægget at gøre, men jeg tror måske du er blevet hacket eller noget? Får i hvert fald en hel masse indlæg fra dig i min bloglovin-feed med links til ulovlig download af film??? SÅ mærkeligt! Der kommer i hvert fald 3 om dagen….?!

  1. Hej Molly,
   jeg har skrevet det et par gange henover de sidste 3 ugers tid – det skulle gerne være fikset nu 🙂
   KH

 6. Hallo? Det ER sgi da skide smart fundet på af dig 😉 Hvor er det godt at høre, at du så småt er ved at være ladet op igen. Det er jeg glad for at høre 🙂 Og ja, blog når og om hvad du lyster! Den skal først og fremmest være på dine betingelser. Jeg bliver hængende og glæder mig til og over hvert indlæg fra dine hænder! 😉 😀

  1. Du er så sød, tak for tålmodighed, opbakning og omsorg! Jeg tænker det som en genistreg fra min hånd, haha ;D KH

 7. Jeg har lige fået en arbejdsbetalt telefon, men har valgt også at beholde min egen, så jeg kan slukke for arbejdet, når jeg gerne vil holde fri, og det er så lækkert, i forhold til mit gamle arbejde, hvor arbejdsnummeret viderestillede til min egen telefon.

  Både privat og arbejdstelefon er Nokia, og jeg elsker dem! I forhold til Instagram, så kan appen 6tag anbefales i forhold til instagram beta.

  1. Ja det er så rart, sådan at kunne til og fravælge at være på arbejde. Vi behøver ikke at være til rådighed 24 timer i døgnet. Og tak for instatip – jeg har lige fundet den, tak! KH

Læg en kommentar