DIY: Dymo - ROCKPAPERDRESSES
DIY: Dymo


Godmorgen <3

Mens jeg sidder og kyler morgenmaden ned med højre hånd, så kan jeg klimpe på keyboardet med venstre hånd. Apropos prisvindende multitasker. Og jeg ville lige give et tid videre som jeg i sin tid så hos Homesick-pigerne. De havde haft fat i Dymoen, pillet de grimme medfølgende og påklistrede mærkater på håndsæbedispenseren (dispenser er i øvrigt et lidt lækkert ord at sige, synes jeg) af og erstattet den med en lille dymo. Det så så cool ud, og det var noget simpelt.

Jeg gjorde dem kunsten efter, og så gik jeg i også i gang med alle mine forrådskrukker. Jeg har dælme tit hældt noget smart kornværk i en krukke og glemt, hvad det var. Men det sker altså ikke længere.

Jeg har krukker fra Kop og Kande, Rosendahl og Søstrene Grene. Og dymoen kan købes her for ingen penge!

English recap:
A fun little DIY – use an old school Dymo to create labels for all your flour, nuts etc. I bought it HERE.

15 kommentarer
 1. Sikke en god idé!
  Vi har tit familie fra Jylland på besøg og dem der kommer her mange gange om året kunne også nyde godt af sådan en labeling (de er efterhånden rimelig selvbærende i vores lille frimærke køkken). Tak for pæn inspo : D

 2. Cath! MAYDAY! Hvor får man fat i de der tørrede hindbær? – mangler dem i den grad til morgenmaden 🙂

  1. Roger that 😀 Dem har jeg købt i Rema for en slik! De var i sådan et glas! Jeg ved man også kan købe dem hos GRØD men der er de noget dyrere. KH C

 3. Uuuuuh! Sådan en vil jeg ogås have. Synes bare dem jeg havde fundet var så dyre, så tak for dejligt tip! 😀

  Ps. Det er vist ikke popcorn du har i din krukke, men mere majskorn 😀

  1. Haha, men magien sker, når de rammer varmen, og SÅ bliver de til popcorn 😛 Den er virkelig billig, køb to, hah! KH

  1. Hahaha, ja mine kolleger fra radioen var herhjemme til middag og grinede af min dymo og hang til at label’e ting, og så lavede de en label labelmaskinen – de er søde, hvad? 😀 KH

 4. Du er en skat! Planen for efterårsferien står netop på oprydning og organisering – den er hermed købt hjem! Tak for tip!

 5. Faldt også i fælden efter Homesick-pigerne tippede om det. Problemet er bare, at når jeg først kommer i gang opstår der et umætteligt behov for at sætte dymoer på ALT!

 6. Ved du hvordan man skifter tape i den? Har kæmpet en halv krig og kigget på nettet, men kan ikke få det til at virke 🙂

 7. Elsker at du endda har skrevet dymo på dymo-maskinen! Hahaha 😀 Det ville da også være ærgerligt hvis man glemte hvad det var for en smart maskine!
  Kunne ikke undgå at se, at du har chia frø i et glas! Jeg er lidt nysgerrig: hvad bruger du dem til, hvordan smager de, og hvad gør de egentlig godt for?
  God weekend når du kommer så langt – den er jo lige om hjørnet (med ferie!)

Læg en kommentar