Lykken er... - ROCKPAPERDRESSES
Lykken er…

Det er hundrede år og en madpakke siden, jeg har lavet et lykke-er-indlæg. Kan I huske al diskussionen det affødte sidst? Det havde jeg ikke helt regnet med, men det følger med. Lykken er ikke konstant, og nogen gange skal jeg lede lidt længere, men jeg bliver selv så glad for at se mine massive mængder fotos igennem i ny og næ og opdage små stunder, som var lykkelige lige i sekunderne, minutterne de skete. Og når jeg så er lidt en hængt kat, så kan jeg minde mig selv om, at livet altså byder på ret så mange små gode øjeblikke. Hvis jeg har for travlt og ræser forbi, så ænser jeg dem slet ikke. Det er en skam!

Så hermed et par ret fine lykkestunder…
lykkener_okt_5… At fedte mig fuldstændig ind i den vildeste macaron, jeg nogensinde har fået. Så snart jeg tog en bid, så væltede “bøffen”, lavet af chokolademousse, ud over det hele, åhhh!
lykkener_okt_6
… At have denne her mand ved min side. Selv om vi kan diskutere, der kan ryge en finke af panden, så er kærligheden kæmpe stor og respektfuld. Og det er vigtigt…

rockpaperdresses, lykken er, cathrine nissen kæreste, Paris, Gosselin, macaron burger… Den der krølle på halen! Det er simpelthen en af de mest nuttede features på Frida, haha! Og når hun så er glad, så kører rumpetten og halen så meget rundt, at hun næsten vælter! Hendes simple lykke – når vi kommer hjem, når vi skal gåtur eller når hun bare får aftensmad – dét smitter!
lykkener_okt_7
… At sidde på en bænk på en legeplads og se min niece være helt optaget af en rutsjebane. At børn kan være så tilstede og kun se dét, der er lige foran dem, det er inspirerende…
lykkener_okt_4
… At tage sig tid til at lægge sig i græsset, fornemme det mellem fingrene og glo op i en blå himmel, op i det uendelige…
lykkener_okt_1
… At droppe sit “ej, det er for fint, for fornemt, for meget”, og så bare gøre det. Fx spise ude på en mandag. Købe blomster til sig selv på en tirsdag eller dele en flaske bobler på altanen…
lykkener_okt_8
… At få lov at ligge i sengen lidt længere end sædvanligt og så endda at have en pelset varmepude med mig…

rockpaperdresses, lykken er, cathrine nissen kæreste, Paris, Gosselin, macaron burger

… At efteråret har fået fat lige uden for vores dør, og vores efeu, arkitektens trøst og hyldebærtræet har lige nu de allersmukkeste farver. Det er nok i virkeligheden de farver, som jeg vil klæde mig i de næste mange måneder, mørkegrøn og bordeaux. Mmm…

English recap:
Small moments of pure happiness from the last weeks. Laying on the grass staring into infinity, eating the craziest macarons imitating a burger, being on the playground with my niece and just enjoying her living in the moment where the most important thing is the jungle gym in from of her, laying in bed just a few minutes with the best partner, the best dog in the world.

20 kommentarer
 1. Tak for det gode oplæg. At læse det lige fra morgenstunden af, er en god måde at starte dagen på. Det gav mig smil på læben og er sikker på det vil blive der resten af dagen. Du må også have en god dag 🙂

  1. Altså, hvor er det bare dejligt, at jeg får lov til at være en del af din morgenstund. Det er altså lidt en ære… TAK Astrid! Håber smilet hang ved! KH

 2. Dejligt indlæg! En god ven fortalte mig en gang, at lykken er, ikke at ville være andre steder, end der hvor man er, med de mennesker man er der med, i det øjeblik man er der. Og det kan sagtens være alene under bruseren om morgenen, på ferie med kæresten, til middag hos forældre eller svigerforældre eller i sofaen med en virkelig god kop kaffe!

   1. Åh ja, Jette, hvor er det en fine tanke 🙂 TAK for at dele den. Den tilslutter jeg mig og tager med mig! KH

 3. Lykken opstår oftest i glimt, og det er en kunst at lære at nyde dem!
  Hvor er nogle flotte stemningsbilleder, du har taget – pas godt på din lykke, du har fortjent den!

  Christine

  1. Og det er endnu sværere overhovedet at se dem, når vi har lidt for travlt 🙂 Tak Christine, det hjælper i hvert fald at nyde dem og passe på dem, når jeg knipser dem 🙂 KH

  1. SARAH! Du er så sød, alt for god af dig, KÆMPE TUSINDE MANGE TAK <3 <3 <3 – og jeg kunne blive ved med < og 3 TAK! Kram til dig

 4. Du er min yndlingsblogger – hold op man bliver glad for at følge med her!

  – og tak for biografbilletter!

  1. GODT de kunne bruges Sofie, det glæder mig 🙂 Og kæmpe gigantisk tak for at sende mig så gode vibrationer og kærlighed! Kram til dig – og sov godt!

 5. ….. jeg vil desuden lige tilføje, at det kunne være en fed kontrast hvis du lavede et “lykken er ikke”-indlæg. Ikke at det er en god ide at gå og fokusere på det dårlige i livet, men jeg er sikker på, at du ville kunne vende alle hundelortene til blomster <3 Sådan noget inspiration kunne jeg godt bruge. At lære at se det dårlige som noget konstruktivt, ikke lade sig gå på af det og have det som en hjælp til at se det smukke i alle sådan nogle ting, som du deler her!

  Jeg ved i hvert fald selv, at jeg var godt grundigt irriteret over mig selv, da jeg havde vendt bagsiden i mit nye klædeskab om, så den brune, grimme IKEA-side vendte ind mod tøjet. NØJS. Men jeg kunne ikke andet end at grine, sætte et afsnit FRIENDS på og så male den, og så var det jo faktisk meget hyggeligt.

  Jeg tror, rigtig mange mennesker har brug for at vide, at det dårlige i livet ikke altid er så dårligt, som man går og tror. Ligesom det smukke i livet mange gange er meget smukkere, hvis man lige tænker over det.

  1. EJ det er en virkelig sjov idé! TAK 😀 Jeg glemmer faktisk oftest mine dumme øjeblikke hurtigt. Jeg gider ikke bruge energi på dem. Men de små skæve situationer – dem er der mange af. Jeg må se, om jeg kan dokumentere dem, huske det. Det er sjovt 😀 KH C

 6. Kære Cathrine

  Hvor får du bare taget livet i nakken for tiden og gjort noget ved tingene! Du er så sej!
  Jeg kan virkelig relatere til dét med at have for meget om ørene og hvor svært det er at vælge til og fra. Men du virker seriøst som om du er på rette vej og hurra for din skønne kæreste, der fik sagt hvad han føler (i Paris). Det kan ski’me være svært når det gælder dem der er tættest på.

  Og som så mange også har sagt: Det er helt a-okay hvis der er dage uden et blogindlæg. Vi venter gerne på dig 😉

  Klem L

  1. Hvor er du bare så kær og omsorgsfuld L. Jeg balancerer på en knivsæg, men jeg gør mit bedste og jeg har en god kæreste og en god mor og far, der trækker mig mod den rigtige side. Det kan være så svært at vælge til og fra, især når mange ting er gode ting og sjove ting. Men hvis der er nok af dem, så bliver det jo også for meget. Men jeg er så taknemmelig og benovet over al den opbakning I giver mig. Det skal du vide! Klem lige tilbage

 7. Alle mennesker burde jo lave denne her slags lister, hvis ikke på en blog, så bare inde i hovedet 🙂 Det har taget mig enormt lang tid (først studerende, så arbejdsløs, SÅ i rigtigt voksent menneske-job!) at give mig selv lov til at bruge penge på ting jeg har lyst til, for eksempel lækker mad ude i byen. Og jeg eeeelsker lækker mad ude i byen. Så nu gør vi det bare. Bum. Vi har ingen børn eller løn, bare os selv, så hvorfor ikke bare smide pengene efter ting, der gør hverdagen bare lidt sjovere 🙂

Læg en kommentar