Ny header og artwork - I need you! - ROCKPAPERDRESSES
Ny header og artwork – I need you!


I skulle bare vide, hvor lang tid jeg har brugt på sirligt at klippe Fridas hoved til for at få det lagt oven på Onkel Sam, haha! Jøsses. But time well spent, hva’?! Hammer flot! Det burde være mit skrivebordsbillede!
Nu til sagen.

Jeg går og leder efter en dygtig tegner. Jeg vil nemlig rigtig gerne have lavet en ny header (don’t worry Frida-fans, hun forsvinder ikke), og så skal jeg i samme stil have lavet små tegner til mine menupunkter til højre.

Stilen? Noget Tim Burton møder Andreas naive streger (som I kan se HER). Jeg kan rigtig godt lide de små farverige klatter fra Andreas hånd, hvis jeg skal give eksempler på en stil, jeg holder af. Men der er altså rig mulighed for at komme med inspiration til mig. Jeg er nemlig ikke skråsikker i min sag.

Jeg kommer til at købe tegningerne, så forestil jer det som et lille job 🙂 Er det noget for en af jer? Kender I nogen? Der er som sådan ingen deadline på, men det er klart, at jeg ikke har måneder op mod år at vente på de små kreationer.

Eneste krav er, at I skal kunne maile mig et eksempel på noget, I har lavet. Og så skal I kunne tegne mennesker (aka. mig) og hunde  🙂 Send mig endelig en mail på rockpaperdresses@gmail.com.
I må altså endelig dele! Det er på tide, at jeg får gjort noget ved bloggens lidt kedelige og kønsløse udseende. Fine tegninger skal der til.

 

English recap:

I am looking for someone to draw me a new header and some small drawings for my menu. I really like Tim Burton’s work meets Andreas naïveté and colors in her artwork, but nothing is set in stone. If you can draw humans and dogs too send me an eamil with an example of your work; rockpaperdresses@gmail.com.

13 kommentarer
  1. Øj, det er en fed idé. Jeg har desværre ingen kreative evner selv på den front, men jeg ser meget frem til, hvad du finder ud af!

  2. Ej hvor sjovt, tænkte netop idag, at det kunne være sjovt at lave ny header til din blog 😉 Vil helt sikkert give det er forsøg, nu jeg læser til mediegrafiker 🙂
    Hvornår har du tænkte dig at vælge ud? Bare så hvis man er en uge om at lave det, stadig har en chance 😉

  3. Jeg kan varmt anbefale Stine seier ( http://www.stineseier.dk ) hun er brand dygtig!
    Hun har bla lavet SilleWhos nye header og også min ( ikke på endnu ) – jeg talte i telefon med hende i 10 min og 4 timer senere sendt hun mig den fineste, flotteste header – lige præcis som jeg forestille mig den skulle være!

    Hun er SÅ dygtig !

Læg en kommentar