The hair! - ROCKPAPERDRESSES
The hair!

ROCKPAPERDRESSES frisør, sanne fra suka, Moroccan oil, oribe, davines saltvandsspray

Godeftermiddag!

Jeg siger det med det samme – jeg fortryder på ingen måde, at jeg lod de lange lokker falde. Selv om jeg vævede godt frem og tilbage, skal/skal ikke. Jeg har ALTID været langhåret på nær en periode i mit sabbatår, hvor jeg havde brug for at gøre noget, være noget helt anderledes. Der blev det klippet til lige under ørerne. DET er kort, haha! På den måde er jeg jo stadig langhåret. Hvilket også gør længden virkelig anvendelig. Den er kort nok til at der er mere frisure i det. Og så er et af mit livs hårmysterier blevet løst – jeg har talt MEGET om, hvor tungt, glat osv mit hår er. Og det er det stadig til dels. Men mængden af hår, altså længden, det har helt klart tynget det. Der er meget mere volumen i nu, det er kortere, og jeg kan meget lettere få de der out of bed-frisurer, som jeg synes er skide pæne.

Jeg bliver klippet ét sted. Og det er af Sanne fra Suka CPH. Hun ligger inde i Hyskenstræde i indre by, og vi er virkelig bare på bølgelængde, hvad angår smag og stil. Hun er en keeper, og jeg kan varmt, varmt anbefale hende.

Den gode klipning er et godt udgangspunkt, og så bruger jeg lidt flere produkter end jeg plejer – nu kan jeg nemlig se dem virke!

1 // Purely Professional har fulgt mig i et par efterhånden. Jeg køber deres salon size shampoo/balsam (det giver god mening økonomisk), og forleden da vi var løbet tør og jeg lige havde købt en hurtig erstatning, så beklagede min kæreste sig, haha! Den gik ikke. Han ville have Purely tilbage. Det er også bare godt, både til mænd og kvinder, da vi undgår parfumen. Jeg bruger en varmebeskytter fra dem, når jeg tørrer hår, og i spidserne kræmmer jeg deres hårkur, som jeg har skrevet om MANGE gange. Ca. mængde hvad der svarer til en hasselnød i håndfladen og så i håret med det.

2 // Min mor har alle dage brugt hårmousse, og produktet er i sig selv lidt 80’er for mig. Men det virker altså. Jeg bruger en fra Moroccan Oil, som jeg synes, giver en rigtig god volumen. Jeg tager en håndfuld, når håret er vådt. Fordeler det hurtigt i fladerne og så masserer jeg det ind ved hårrødderne. Langs skildningen og lige et par lag under.

3 // Klorane-tørshampoon er sådan en modelfavorit, har jeg hørt, og som jeg selv har brugt on/off. Det er den bedste, men den er altså også i den pebrede ende. Jeg købte dog et par stykker med hjem fra Paris, og der er de super i pris. Jeg foretrækker den uden aerosoler. Den fordeler sig på en måde lettere, den er ikke så tung og stiv i håret. Måske er det bare mig, der bilder mig det ind, men den er altså bare rigtig god. Tørshampoo skal i øvrigt bruges, inden håret er for fedtet – fx efter første vask.

4 // Jeg ELSKER Davines. Flaskerne er pæne og produkterne er sørme i orden. Jeg har dog ikke fattet det der saltvandsspray, som alle elsker. Indtil længderne røg af. For det her produkt giver virkelig meget struktur i håret, og det er dét, der skal til for at det kan blive til god gammeldags bolle-hår – I said it! Det er jo virkelig det look i hvert fald de fleste københavnerpiger dyrker. Rodet, tilfældigt. Og nu kan jeg hoppe med på bølgen – den virker klart bedst i kortere hår. Ved siden af saltvandssprayen står en lille tube. Det er en serum, som jeg bruger som det næstsidste. En lille klat i hånden, og så lige lidt slappet i spidserne, så de samler sig.

5 // Den store sorte dåse er desværre ny i min samling. Desværre fordi jeg ville ønske, jeg ikke havde opdaget den. Den er nemlig dyr, i hvert fald i mine øjne. Men den er fantastisk. Det er en tørshampoo-møder-hårlak, fra Oribe. Det er den BEDSTE at slutte af på. Den giver virkelig det rodede look med masser af struktur. Pengene er godt givet. Men jeg kan godt mærke, at jeg sparer lidt på den, haha. Den har jeg i øvrigt købt hos Sanne.

Det var vist det! Jeg bruger min rundbørste fra Moroccan oil, når jeg tørrer håret og så ELSKER jeg (ligeså højt man kan elske materielle sager) mine to hårbørster fra Mason-Pearson. Den store og den lille, sidstnævnte, som jeg altid har i tasken.

Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinRodebjer, zalando udsalg, velvet trousers, nude louboutin, rockpaperdresses

English recap:

Some of my very favorite hair products, that make my head very out-of-bed. So very cool, texturized and voluminous!Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin

… Jeg savner det altså ikke. I hvert fald ikke endnu, det lange og tunge hår…Pink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfit

20 kommentarer
 1. Det er virkelig også godt til dig det korte 🙂 Jeg havde endelig fået langt prinsessehår, men måtte få det klippet i en page, da det var helt ødelagt af graviditet og amning. Page er også fint, men glæder mig nu til det lange igen. Har det allerhelst i en rodet frisure højt på hovedet 🙂

  1. Jeg synes, det klæder dig rigtig godt med pagen, Henriette! Jeg er af den holdning, at man kun skal være langhåret, hvis håret er til det. Det bliver dit igen 🙂 Indtil da må du worke pagen med out-of-bed-metoderne og masser af tørshampoo så du får det rodede look 🙂
   KH C

 2. Yes, den er nemlig rocker-god, den Oribe-sag dér! Har endnu ikke formået at spare penge nok sammen til at købe den (det er jo kun ét hårprodukt, og man kan få så mange andre billigere alternativer til alle de andre ting…), men elsker når min frisør finder den frem efter en klipning. Spray – vupti! Så sidder håret bare som det skal 😀

  1. Altså jeg synes jo faktisk lidt, at det både er en hårlak OG tørshampoo 😀 Tæller det? SÅ er det halv pris?? KH

 3. Det klæder dig virkelig også, det nye hår! Hvor tit vasker du i øvrigt håret? Jeg kan simpelthen ikke strække den længere end hver anden dag. Derhjemme gik det lidt bedre og blev til hver tredje, men fugtigheden både her i USA og Sydamerika ødelægger lidt den rytme. Og for at undgå de fedtede dage, så virker Klorane også her! Jeg ærgrer mig over den danske pris, så det bliver for det meste bare med Batiste i stedet.

  1. Det gør jeg to gange om ugen, ca. hver fjerde dag. Første dag vasker jeg, og når det er tørt, putter jeg tørshampoo i det. Dér har jeg det typisk løst. På anden dagen tilsætter jeg lidt mere tørshampoo og kan stadig have det løst. Tredje dag plejer jeg at sætte det op, for der er det begynd at være fedtet. Det er aldrig løst på 3. dagen. Fjerde dag vasker jeg så i en meget afrensende shampoo for at få al tørshampooen ud 🙂 Batiste er også hammer god, og når vi kigger på prisen, så synes jeg den er et rigtig godt alternativ til Kloranes, selv om sidstnævnte er all time favoritten 🙂 KH C

 4. Det er også bare nogle lækre sager, de hårprodukter du nævner her. Har dog ikke haft den store succes med Purely selv. Føler ikke mit hår bliver rent af den, det ser nærmest mere fedtet ud efter vask, så gav op efter at have brugt den nogle gange og gik over til en anden sulfatfri shampoo. Havde du startvanskeligheder med den? Hvilken rundbørste er det du bruger? Den med vildsvinehår eller den hvide?

 5. Tusind tusind tak for tippet om hvor man kan købe Oribe sprayen!!! Har ikke kunnet finde den siden Chachacha butikkerne lukkede ned 🙁

  1. Herligt Amanda 😀 Jeg prøvede faktisk at finde den på nettet – det ville jo være nemt, men den kunne jeg ikke finde? Lidt utroligt! KH

 6. Det er vildt så meget mere tid man pludselig bruger på sin skønhedsrutine, når man ‘opdager’ ekstra hårprodukter. Kørte selv i lang tid bare olie-og-lufttørring-stilen fordi jeg var doven til at gøre noget ved det. Indtil den skønne Sara Falkenberg gav mig en klipning sendt fra himlen og massevis af produkter til de lækre lokker. Det er lige før jeg er begyndt at stå en halv time tidligere op haha (:

  1. Haha, det gør dælme meget 😀 Jeg er også gået fra at bruge 5 minutter på håret til 20 minutter MINIMUM. En god klip og lidt frisure gør altså meget! KH

Læg en kommentar