New winter boots - ROCKPAPERDRESSES
New winter boots

 

Affiliatelinks: Brown Timberland’s // Classic Timberland’s via Sarenza // Moon boots // Caterpillar // Sorel via Sarenza // Caterpillar // Nike // F-troupe

For et stykke tid siden havde vi vandskade i kælderen. Alle mine vinterstøvler blev ødelagt med få enkelte undtagelser. Så jeg har en glimrende undskyldning for at købe nogle nye. Selv om jeg sgu ærgrer mig noget. Der var virkelig nogle solide vindere i blandt; mine gode gamle Vagabondstøvler jeg købte første vinter på uni, hvor pengene var små. Mine langskaftede læderstøvler jeg fik af min mor første vinter i byen, langt væk hjemmefra. Og mine elskede guld moon “boobs” som delte vandene sidste år.

Midlerne er ikke lige til at erstatte hele baduljen, men et par klassiske og virkelig varme støvler er det blevet til – nemlig de lysebrune fra Timberland. Og så overvejer jeg også et par Caterpillar – de er virkelig 90’er for mig. Det er hyggeligt gensyn.

Unidays giver 20 % til Asos ind til kl. 10 i morgen, men det kræver altså, at I er studerende og tilmelder jer.

English recap:

A while back we had water damage in our basement where I kept all of my winter boots. They are all gone, R.I.P. So now I am looking for new ones. I bought a pair of classic Timberlands. And I am still thinking about a pair of Caterpillars. They remind me of the good old 90s.

12 kommentarer
    1. Ahvadfornoget? Sikke noget rod, det siger den ikke noget om. Den siger, rabatten ikke gælder Asos marketplace, asos premier, ej heller i sammenfald med andre rabatter fx udsalg. Rabatten gælder altså ikke i forvejen nedsatte varer. Og så gælder den max køb på 5000 DKK. Det skulle være reglerne – evt. ville jeg klage, Lærke? KH

  1. Jeg fandt de brune caterpillar støvler du har på din planche, til en 50’er i loppeshoppen på Frederiksberg. Næsten som nye og i min størrelse. Jeg var lykkelig!!! 😀

  2. Årh altså, you read my mind. Jeg har selv gået og være lun på de brune støvler. De er seje. Og helt sikkert super varme i kulde og sjat. Men 1500 kr. er også en sjat. Iiih. Tænke, tænke… 😉

    1. I know… Det hjælper lidt med de 20 % men nu er de vist slut. Den kode kommer sikkert igen, og så må vi slå til 😀 Gode vinterstøvler af kvalitet holder mange sæsoner, bilder jeg mig ind. Mine gamle Sorel har i al fald levet i bedste velgående i ti år indtil vandskaden tog dem. KH

  3. Åh, jeg tror mere eller mindre jeg ville dø, hvis mine elskede Vagabondstøvler måtte stå af i svinget. Det er de eneste sko jeg kan bruge om vinteren og stadig se relativt elegant ud. Man er vel forfængelig 😉

    1. Haha, sådan har jeg det også! Men okay, de havde fire sæsoner på bagen og var lidt trætte 😀 En erstatning er vist på sin plads! KH

  4. Jeg skal på mit livs første ski/sneferie, og jeg er i vildrede om hvilke vinterstøvler jeg skal have med mig. Jeg skal nemlig til Finsk Lapland nord for polarcirklen, og der kan blive ned til minus 30 grader. Det er koldt! Og jeg har ikke et praktisk gen, og at skulle kombinere praktisk med pæn kan jeg da slet ikke! Jeg overvejer dog støvle nr. 5 fra Sorel- de er nemlig MEGA praktiske, og kan holde ned til minus 40 grader, har jeg læst mig frem til. Jeg ved ikke, hvor pæne de lige er dog… Min kæreste kigger mærkeligt på mig, når jeg siger, at jeg vil købe dem…

Læg en kommentar