OOTD: Sadie Williams for &Others Stories - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Sadie Williams for &Others Stories

Shoes – Chloé // Dress – Sadie Williams for &Others Stories

Hvis en kjole har glimmer og tyl og strut, så er jeg ret overbevist om, at den er lavet med mig i tankerne. Så Sadie Williams, tak for det. Pænt af dig, jeg har fundet to nye drømmekjoler. Den ene havde jeg på, da Umami inviterede på nytårsmiddag og Rikke lagde hus til. Jeg fik MANGE komplimenter fra pigerne, skal jeg hilse at sige. Den er virkelig også noget helt særligt. Den har et lag glimmerstof og uden på et enkelt lag tyl. Det giver en vild 3D-agtig effekt, og jeg følte mig meget 50’er-fin en kold tirsdag i 2014.

Der er altid masser af klager i blogland over dagslyset på denne tid af året, og jeg må da også hurtigt istemme mig koret. Man kan altså ikke tage billeder med blitz. Men nu prøvede vi forleden, for jeg er så glad for kjolen, og I måtte se den. Jeg ved, at en del af de af jer, der ikke er herinde for Frida, I er her for kjolerne og tyllen – det forestiller jeg mig i al fald, hehe… Og når der så er begge dele på én og samme kjole, så må jeg servere jer den. Også selv om billederne er langt fra den kaliber, jeg gerne højner efter. Men det giver noget andet til billederne, når de er så mørke og oplyste på én gang.

Jeg har været i Aarhus siden i går for at møde folkene bag Minimum, og turen går snart hjem. Jeg gad gerne, at hilse på nogle af jer Aarhus-læsere, for jeg ved, I er her. De største koncentrationer findes i København og Aarhus. Tiden har dog ikke helt været til det i denne omgang. Men hvis I spotter mig på banegården, så sig lige dav! Jeg giver en krammer og får faktisk tit ros for dem, for deres “fasthed”.

God weekend!

Translation:

If a dress has both tulle and a big, full skirt I’m pretty sure it was designed with me in mind, so thanks to Sadie Williams for designing this wonderful piece for &Other Stories.

Being in Denmark this time of year it is pretty much dark at three o’clock and due to my huge love for this dress and the need to share it with everyone I decided to do something I never do – pictures with blitz. It always give a distorted look, strange colors and exposure, but I guess I will count that as a photo effect. And well, there’s nothing to do about it when your photographer gets off work at 5.30 PM.

So I’m in Aarhus a few hours still, going back to Copenhagen at noon. Aarhus is so beautiful and it’s been weeks since I’ve seen sunshine (actually not since Singapore) – but Aarhus has it all. And sweet people too!

Have a great one!

29 kommentarer
  1. Det gik så hurtigt, prøv lige at tjekke om morgenen, der re-stocker de. Eller tag ind i butikken på Strøget, hvis du er i nærheden 🙂 KH

 1. Jeg så dig, da du gik ud af Minimum-butikken! Min ven og jeg cyklede forbi lige i det øjeblik (vi havde lige været nede på Havnens Perle efter en flæskestegssandwich, det må du prøve, hvis du er på de kanter), og jeg flippede helt ud, da jeg så dig! “Simon, det er min yndlingsblogger!!!” råbte jeg. Rimelig starstruck og (næsten) på højde med flæskestegssandwich.

  1. Eeeej, du skulle sgu bare have råbt og vinket med den flæskestegssandwich i hånden 😀 Evt. have givet en bid – var hammersulten 😛 KH

   1. Ej nej nej, du gik vel ikke og sultede, når nu du var på disse kanter? Ellers kunne du have været med mig i går, da min veninde og jeg inviterede os selv på besøg hos vores fantastiske homo-ven til rødvin og klejner. En enormt undervurderet kombination, skulle jeg hilse at sige.

 2. WAUW!! Endnu et perfekt outfit fra din side 😉 Du gør det altså virkelig godt i kjole 😀 (selvom jeg læser med uanset hvad du finder på, om det er Frida, kjoler eller noget helt tredje) Forestiller mig også at kjolen er super fin med stiletter og håret i en høj knold, hvis det skal være rigtigt 50’er-agtigt 🙂 Men på den anden side så fungerer den jo super med løst hår og ballerinaer, hvis det hele ikke skal larme alt for meget 🙂

  Jeg har slået mig ned i Århus for tiden (venter bare på at kunne tage tilbage til København – den by kan altså stadig noget mere end Århus) – så havde jeg vist du også var her, så havde jeg straks slået mig ned på banegården for at sige hej og teste dine krammere 😀

  1. Haha, det var nemt, jeg er bare hoppet i den lille sag 😀 Tusinde mange tak. Bloggen hedder ikke som den gør for ingenting 😉 Kjoler gør det så dejligt nemt ikke, at man bare skal have et enkelt stykke tøj på.
   Åh jeg skulle have sagt noget noget før, at jeg var i Århus, så vi ku ha’ testet 😀 KH

 3. WAUW! DU skinner jo om kap med kjolen! Smuk er du.

  PS: Jeg er her både for Frida og tyl’en. Love the combo.

  1. Haha, TAK Malene, kjolen er udsolgt lige nu men der er flere items i kollektionen tilbage på deres web 😉 KH

 4. Der er simpelthen så mange grunde til, at jeg elsker din blog; selvfølgelig fordi du virker så skøn og er så smuk, men derefter kommer det, at vi har den samme kjolesmag altså. Jeg elsker glimmer og tyl, og hvis jeg ikke tænker mig gevaldigt om, kommer den kjole også til at bo hos mig!

  1. Hahaha, Anne, sikke en dejlig kommentar! Vi kunne dele skab! Det lyder som om, du har mange gode skatte hængende jeg også ville holde af 🙂 Rigtig god weekend til dig! KH

 5. Det første jeg tænkte var faktisk: Cool belysning! Det passer da rigtig fedt til nytårsfest-følelsen i kjolen. Fedt at hun leger med stemningen i billederne. … Så, jeg synes altså ikke det er slemt. Faktisk synes jeg det er ret fint. Så hvor du måske ser billeder i en lavere kaliber, tænker jeg “Carrie at night”. Og så er kjolen vildt skøn! Og du er flot i den!

 6. Jeg ELSKER de her billeder! Kjolen (og du!) kommer virkelig til sin (jeres) ret med blitz på og med mørk baggrund – det ser vildt godt ud! 🙂 Kjolen er skabt til dig, Cathrine, og for min skyld kunne du have den på på dine næste 10 outfitposts!
  Ha’ en dejlig weekend 🙂

 7. Årh, jeg ville gerne møde dig og give en krammer her i Aarhus. Hvis du skal op forbi byens bedste bager (Schweizerbageren i M. P. Bruunsgade) eller har andre ærinder i nærheden af kirken med de smukke tårne, så kommer jeg rendende i fuld firspring og giver dig et kram på vegne af hele Aarhus.

Læg en kommentar