Oriflame og jeg inviterer til tøsehygge - ROCKPAPERDRESSES
Oriflame og jeg inviterer til tøsehygge

Oriflame, rockpaperdresses, cathrine nissen
Noget af dét der gør mig aller aller aller gladest, det er når jeg møder jer. Så sent som i går i Torvehallerne, da jeg var forbi Smag og købe salat. Jeg fik slet ikke spurgt, hvad du hedder, men hold kæft hvor var du bare sød lige dér midt i ærtepureen og rødkålssalaten at give dig til kende. Jeg plejer at huske at spørge efter et navn, for jeg kan godt lide at forsøge at binde jer til kommentarfeltet. Men altså, du var skidesød, og jeg blev så glad resten af aften. Det kan virkelig redde min dag, når I siger dav. Også selv når jeg bliver overrasket og taget på det ene ben. Jeg bliver ALTID glad.

SÅ! Kære piger,

Onsdag i næste uge vil jeg mega mega gerne se flere af jer på ét sted. Og endda forkæle jer lidt imens.

Onsdag i næste uge inviterer jeg og Oriflame til kom-sammen. I know, lidt sen notits. Men jeg håber altså, at nogen af jer har lyst til at komme. Det er kl. 17.00 til 18.30 lige efter arbejde, og det er oppe hos Noise PR, som er nogle skidesøde piger. Som jeg er ret overbevist om, jeg kan overbevise til at servere donuts eller andet af min favoritguf!

Der kommer også til at være en rabatkode til jer og en mean ass goodiebag med nogle af mine favoritter i. Så, kunne I have lyst til at bruge lidt onsdag sen eftermiddag med mig? Der er plads til 15 af jer OG alle må tage en veninde med!

Så skal I sende Maria en mail! Skriv til maria@noisepr.com. I skriver bare jeres navn og navnet på jeres veninde. Hvis I er flere end 15, der tilmelder jer, så må jeg trække lod, men lad os tage det i opsvinget!

Jeg GLÆDER mig til for en gangs skyld at forkæle jer!

***
I am inviting 15 of my readers to a small get together, but since it’s in Denmark it might be a bit difficult for you to attend 🙂

16 kommentarer
  1. Årh, i øjeblikke som disse ville jeg ønske, at jeg boede tættere på København, og ikke i den anden ende af landet..
    Men rigtig god fornøjelse med tøsehyggen! 🙂

    1. ÆV! Måske jeg får fornøjelsen af at lave noget i den anden ende af landet en dag, og så er du inviteret 🙂

  2. Tilmeldt – Jeg har mødt dig i H&M med din gulenederdel mens jeg gloede på en rød og var meget akavet. Nu prøver jeg lige igen, forhåbentlig mindre akavet 😛

  3. Jeg krydser fingre, det vil da være det aller hyggligste at møde dig og lure på lækre produkter 😀

Læg en kommentar