36 prom dresses + 8 alternatives - ROCKPAPERDRESSES
36 prom dresses + 8 alternatives

GLÆDELIG VALENTINS DAG – eller hurra for Pølsen, der i dag fylder fire år. Hun bliver fejret med godbider og gåtur og i aften står den på dyrekølle – og hun får selvfølgelig benet til sidst <3

Nu er jeg blevet bedt om gallakjole/bryllupskjole-inspiration ad flere omgange, så lad mig her præsentere jer for nogle af mine bedste forslag! Selv er jeg meget glad for at søge inspiration hos ASOS Premium eller ASOS White. Malene Birger er også altid en klassiker, bare lige lidt dyrere. Og så synes jeg også Finders Keepers lave festlige løsninger.

Min festdrøm denne sæson er dog uden tvivl det her sæt (nederdel+jakke), hvor jeg forestiller mig at vende jakken om, så åbningen er i ryggen og den bliver mere en top. Ret fint, hvis I spørger mig.

Sidste år, da jeg delte inspiration til gallakjoler, bad I om muligheder til de ikke-så-kjolede typer. Der er så sindssygt mange flotte jumpsuits, som jeg synes vil være SÅ elegante, eller et fint jakkesæt som med de rigtige stiletter bliver lige i øjet.

Jeg håber, I kan bruge inspirationen, den tog en krig, haha! NU skal jeg igang med den dyrekølle, så vi kan få LÆKKER aftensmad.

Contains adlinks:

Gallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE NON-DRESSES

Finders Keepers (top here, trousers here) (SALE) // ASOS Premium // ASOS Premium // ASOS WHITE suit (jacket here, trousers here)

Finders Keepers (long trousers here, shorts here) // ASOS Premium // Stine Goya (SALE) // ASOS Premium

Gallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE NUDE DRESSES

ASOS // By Malene Birger (SALE) // Fillipa K // AQ/AQ

 Asos Premium // GANNI // ASOS Premium // ASOS

ALTERNATIVE: ASOSGallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE COLOUR BLOCKING DRESSES

ASOS // Stine Goya (jacket + skirt) // ASOS Premium

 Finders Keepers // Finders Keepers (SALE) // Finders KeepersGallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE DARK DRESSES

AQ/AQ // By Malene Birger // H&M

Miss Selfridge // ASOS Premium // H&M //

ALTERNATIVE: True Decadence

Gallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE DELICATE DRESSES

ASOS Premium // GANNI (SALE) // ASOS Premium // River Island

GANNI // ASOS Premium // GANNI // GANNIGallakjoler, rockpaperdresses, cathrine nissen

THE LONG DRESSES

ASOS Premium // Stine Goya (SALE) // Forever Unique // Rodebjer

 Forever Unique // Rodebjer // GANNI // By Malene Birger (on sale)

6 kommentarer
  1. Måske er det et underligt spørgsmål, men jeg kan huske at jeg for ret lang tid siden fandt et link til de smukkeste, lidt vintage-inspirerede kjoler, og jeg tror, at jeg fandt det gennem din blog. Er det tilfældigvis noget, du kan huske noget om? Ellers er det også ret forståeligt, hvis du ikke kan 😉

  2. Den lange Ganni-kjole er virkelig flot. Tak for inspirationen 🙂 Det ser ud som om, at linket til din festdrøm af et sæt fører ind på hovedsiden. Jeg er på telefonen og får i hvert fald ikke noget frem.

  3. Hej Cathrine
    Jeg skal konfirmeres i år og mangler seriøst inspiration til smukke hvide kjoler, da jeg selv ikke har kunne finde så mange. Hvis du har tid, må du meget gerne lave et indlæg med hvide kjoler/nederdele/toppe.
    Men du skal selvfølgelig ikke føle dig presset:)
    Kh Johanne

Læg en kommentar