It never really happens... - ROCKPAPERDRESSES
It never really happens…

rockpaperdresses, cathrine nissen Det sker aldrig… At jeg når alt og mere til end det, jeg har på listen.

Klokken er 23.40, og jeg har været igang siden 07.15. Men på den rare måde. Jeg startede med at lave morgenmad til os begge. Så flikkede jeg lidt billeder sammen til et indlæg. Kun i morgenkåbe. Så gik jeg faktisk i seng igen med ipaden (that’s my kind of bedtime action :p ) og så lidt SATC. Ved 10-tiden besluttede jeg mig for sådan rigtigt at stå op og gå i bad og få tøj på. Fiksede lidt rod herhjemme. Tog billeder af de pokkers pæne sko, jeg må vise jer i morgen.

Så bestilte jeg en taxa som kørte mig ned til Istedgade, hvor Københavns bedste cykelmand ligger (A.H. Cykler, og jeg får ingen rabat for at sige det. Ej okay, det er lidt løgn. Én gang gjorde jeg, fordi manden bag disken så mit Musikquizzen-spil, og så kunne han genkende min stemme “fra radioen”, men altså, det er kun sket én gang). Min cykel punkterede i forgårs, og siden har jeg cyklet på min havelåge af en reservecykel – min sølvfarvede citybike af en Centurion-ræser. Fik den i 13-års-fødselsdagsgave. Hvordan jeg kunne cykle på den virkelig mærkeligt lille cykel, indtil for et par år siden, er mig et under. Shit. Knæene sad i armhulerne hele vejen til Amager i går. Så ned med min yndige damecykel til reparation. Og så ned til Reden på Gasværksvej med en kæmpe pose vintertøj og en stor pose gamle støvler (de tager gladeligt imod tøj, der passer sæsonen, og makeup/cremer 24 timer i døgnet).

Så gik jeg hjem derfra. Solen skinnede. Jeg havde skiftet vinterjakken ud med overgangsbanditten. Følte mig så pisse oven på. Kender I det, hvor man smiler til fremmede og blinker til sig selv i butiksruderne. Så gik jeg ned på Værnedamsvej og fik en kaffe i hånden fra Rist. Lige ind i Shopdora og bruge en lille formue, på noget min kæreste nok vil tænke er unødvendigt (men bare vent til I ser det på væggen – har fundet en dyre-sko-og-dyre-tasker-holder!). Og hos Blomsterhjørnet (de har afklippede Magnoliegrene, og sådan en MÅTTE jeg have). Og så hjem og plante og rydde lidt ud. Min orange og knapt-så-meget-mig-længere bakke fra HAY måtte lade livet til fordel for en yndig vintage glasbakke ved sengekanten. Så vaskede jeg lige lidt tøj.

Derfra gik turen til Vanløse og til Glarmesteren. Jeg har haft to plakater liggende LÆNGE, og i dag tog jeg mig endelig sammen og tog derud. Glarmester Per Lang – han er noget dygtig, og ham der laver indramninger til Stilleben. Og det tog overraskende nok kun godt et kvarter at komme derud! Vi burde alle flytte til Vanløse og spare penge på huslejen!

På hjemvejen slog jeg et smut forbi Frederiksberg Centret og købte et par seje Mom-jeans i H&M. Mega cool. Og en kage. Og tre opvaskebørster i Søstrene grene. Og så hjem og hente Dunsen for at gå ned til cykelmanden igen og hente fikset cykel. Hjem og droppe Dunsen af og så til træning og yoga.

Det sker ALDRIG. ALDRIG. ALDRIG! Jeg når aldrig at komme hele vejen rundt om den bolledej, jeg slår op. Men i dag skete det sgu! Det føles næsten som en dag, der skal noteres i kalenderen, på samme linje som andre mærkedage.

Min fridag er gået vanvittigt hurtigt, men hvor føles det bare lettende, at jeg gjorde så mange rare ting i dag. Det glæder jeg mig over. At jeg så ikke lige nåede at tage mig kærligt af bloggen – det kommer til næste fridag. Nu vil jeg sove tungt og dejligt og tænke på dimseting fra Dora og fine indramninger og gode kaffer i solen med Frida i hånden.
Sov godt!

22 kommentarer
 1. Jeg vil godt indrømme at jeg først tænkte at du havde købt ventebukser i H&M… Men så googlede jeg allivel “mom-jeans” og Wikipedia fortalte pænt at det er et slang for nogle forvaskede jeans med høj talje, der sidder dårligt/”unfitted” på brugeren. Ahr, ser man det… Der er vist kun én her, der er en gammel mor, og det er mig. Gad vide om det så i virkeheden var mig, der burde få sådan et par?

  1. Hahaha, sgu da også en mærkelig buks i virkeligheden Hvem gider købe tøj, der sidder skørt? Nårmen jeg synes, de er skideflotte, mine nye ventebukser 😀 KH

   1. Hvis jeg nu havde din tajle og lidt mere tid til at købe lækkert tøj, så købte jeg sikkert også sådan et par 😉 Glæder mig til at se dem på!

    1. Du er sød Mette, jeg tager dem på i weekenden, så skal jeg bare sikre mig, at jeg har en fotograf ved hånden! KH

 2. Dejligt at du nåede det! Jeg har fået en uventet fridag (som i at man glemmer at der er skema fri, og får en dejlig overraskelse når kalenderen tjekkes på vej ud af døren)
  Så der skal laves en to-do liste og den skal nåes!

 3. Ih hvor skønt altså. Det giver sådan en dejlig tilfredsstillelse at nå alle ens hængepartier/gøremål på ens fridag. Faktisk mere end hvis man bare dovnede den hele dage.

 4. Er kimonoen til yoga kun for fotoets skyld? For jeg tænker umiddelbart at det er MEGET upraktisk at lave yoga i den slags. 😉

  1. Hæhæ, vi startede med vejrtækningsøvelser, og der kan jeg godt lide at have den på, så jeg ikke starter med at være for kold. Men når vi først tager solhilsner osv. så ryger den af 😉

  1. Også mig! Jeg har dem altså bare for sjældent… Måske også okay, for man bliver så eddertræt bagefter 😀 Gammel kone, er jeg! KH

 5. For dulan hvor er du bare KÆMPE sej 🙂
  Godt gået, og hvor ville jeg ønske at jeg havde stået op kl.7 i dag, så ville jeg allerede have nået meget mere…
  Det bliver imorgen 😉

 6. Koster så’n noget indramning ikke en arm? Vi er endt i en midlertidig skod-ramme (plastik) fra Harald Skrald, fordi vi ikke kunne overskue at bruge en formue på en ramme..

  1. Altså, jeg har få gange fået rammet ting ind professionelt. Hos Artframe inde i byen var det ret dyrt. Men jeg fik en af de fineste rammer til et relativt stort billede for ca. 700 kroner. Billedet i rammen kostede 1500, så det er værd at få rammet pænt ind, synes jeg. KH

 7. Hvilket dejligt inspirerende indlæg.
  Læste at du ville besøge glarmesteren i Vanløse, og tog faktisk mig selv i at kigge efter dig på vej hjem fra skole – cykler nemlig forbi dér. At det så også er muligt at støde ind i dig i Søstrene Grene hvis man er heldig, er jo bare fedt!
  Vil egentlig bare tippe om, at der i den anden ende af Jernbane Allé ligger en butik som hedder “Kirk’s Bazar” med alverdens fine ting til huset – lidt møbler, porcelæn, lamper og andre lækre ting – har ophørsudsalg i disse dage og jeg tror man kan gøre gode kup 🙂
  Og mht. huslejen, så ja! Her er billigt men det er stadig virkelig tæt på Frederiksberg!

  – Linette

  1. Det er jo det – det er så tæt på Frederiksberg! Det tog mig ingenting altså! Hvor hyggeligt altså – jeg skal jo derud igen og hente billederne om et par uger. Så råber du bare højt, hvis du ser mig. Tak for tip. Det kan tænkes, at jeg skal komme ud i lidt bedre tid næste gang, så jeg kan tjekke den ud 🙂 KH

 8. Hej Cathrine
  Sådan et indlæg om hverdagen, hvor du skriver, du har radio-fri, fik mig til at tænke på: vil du ikke løfte sløret (måske i et indlæg) for hvordan en hverdag for en radiovært er? Måske har du allerede beskrevet det.. Men jeg tænker, at der er meget mere arbejde i det, end de få timer du er på. Lidt ligesom at være lærer eller have et andet erhverv med forberedelse. Hvordan gør I? Lægger I selv “linjen” eller har I nogle rammer fra P3, osv.?

  Hilsen Trine

 9. Åh A.H. på vesterbro – endnu en grund til at savne at bo der. Bedste cykelsmed i hele Kbh 🙂 Lyder som en helt vildt dejlig fridag 🙂

Læg en kommentar