OOTD: Ballerina - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Ballerina

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og BøjShoes+stockings+bodystocking+skirt – Stræk&Bøj // 60 year anniversary 7 Chair – Arne Jacobsen by Fritz Hansen // Vintage rug – Carpetvista

God-mandag-morgen ?

Et noget anderledes outfit-indlæg end I er vant til. Selv om jeg kun har gået til ballet i to måneder, så er vi nogle piger på det hold, også Joanna, som synes, det er så hyggeligt at gå all in. Også selv om vi stadig kegler rundt.

Men i fredags var jeg inde i byen og købe et tylskørt. Og jeg skal lige love for, at jeg har haft julelys i øjnene lige siden. I går eftermiddags måtte jeg lige prøve det på. Og jeg var selvfølgelig også nødt til at prøve min body til. Og mine strømper. Og små balletsko. Og tre, to, en hoppede jeg rundt på vores fine hvide gulv og øvede grundtrinene til en piruet, som er skidesvær.

Jeg var lige nøjagtig ligeså glad i låget af tyl på en regnvåd søndag, som min niece på tre år var i Build-a-bear i mandags lige efter besøget på Pigernes Pølsebar ved Palads. Jeg hoppede rundt, og min kæreste syntes, jeg var lidt sød. Jeg syntes jo, jeg var elegant. Lidt a la det her eller måske det her. Men altså potato-potato. Han tog nogle fine billeder, og se lige en happy camper! Tyl må til på en, sorry to say, røvsyg mandag – eneste gode ved den dag er, at det er den første hverdag i en kort måned. Blink med øjnene og februar er væk. Og så er det forår, HURRA!

… Og ikke for noget vel, men prøv lige at se hvor stærk min ryg er blevet! Ja, I kender jo nok ikke min ryg. Og det gør jeg jo egentlig heller ikke, for jeg ser den aldrig! Men i går, som jeg redigerede billederne, kunne jeg pludselig se den. Kapow! Alle de der vægtskiver på ryggen – it pays off!

Jeg tænkte faktisk på, om jeg skulle lave et opdateret indlæg på træningen? Hvordan er det gået, efter jeg stoppede med Joanna som personlig træner? Hvor meget træner jeg nu, hvad træner jeg osv.? Sig til!

Hav en herlig mandag, og put some tulle on it, hvis den bliver for kedelig!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj
A rather different outfit post, I know! But I just bought my very first ballet tulle skirt and yesterday I decided to try it out. And I didn’t just settle for putting on that skirt. I had to try it all! My body, my stockings – everything. And then I danced and skipped around the loving room practicing my pirouettes – they’re so difficult! Gosh! My boyfriend thought I was cute though I saw myself as more elegant, well, potato-potato. Here you go!
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ballet for nybegyndere, København, Frederiksstadens balletskole, Stræk og Bøj

31 kommentarer
 1. Sjovt at du nævner det med din flotte ryg.
  Det var det første jeg tænkte, da jeg så billederne “Shit hun har altså fået en flot og veltrænet ryg!”
  En veltrænet ryg er så smuk! Synes tydeligt at man kan se, at din krop er gået fra tynd til stærk 🙂 Meget flot resultat <3

  1. Haha, TAK Rikke, hvor er jeg bare glad for, at du også så det. Jeg blev selv så overrasket – det er skørt som man ikke kender sin egen ryg, haha! Men tusinde tusinde tak, det er en fed fornemmelse at blive stærk og at se min krop forandre sig. KH

 2. Pift hvor ser du bare godt ud! Virkelig fine billeder 🙂 man bliver helt i godt humør af at se på den fine tyl og dit smil 🙂
  Jeg vil også meget gerne høre om din træning – så ja tak til trænings update 🙂

  1. Ahhh DEJLIGR Sophie 😀 Det var lige dét, der var meningen – at sprede lidt godt humør på en kedelig mandag. Update coming up! KH

 3. Åhh hvor er du FIN! Jeg er simpelthen så vild med, at du er sprunget ud i det med balletten! Det er virkelig inspirerende, som du skrev det for ikke så længe siden, at det altid var noget, du godt kunne tænke dig, og nu er du sprunget ud i det på all-in måden 🙂 Det er FEDT! Jeg vil også gerne høre lidt om din træning her efterfølgende 🙂

  Jeg har det selv lidt ambivalent med ‘blink med øjnene og februar er slut’ – det er min sidste måned med specialet, og på den ene side så “YAY – jeg er færdig lige om lidt, og SÅ klar til at gribe resten af livet an” og på den anden side “F**K – jeg mangler stadig en masse sider – og det der job, jeg også gerne skulle lande på et tidspunkt”… Men uanset hvad så bliver det jo 1. marts på et tidspunkt, og så ser det hele jo (forhåbentlig) godt ud alligevel 🙂

  1. Hahah hvor gør det mig bare glad 😀 Det er så skidesvært, og min hjerne går helt i baglås, når det hele bliver alt for svært. Men altså, øvelse gør mester og i mellemtiden glæder jeg mig over tøjet 🙂
   Uhhh hvor er det bare spændende! Hvor går tiden dog bare vanvittigt hurtigt. Jeg forstår så godt din tanke, ting man skubber foran sig og tænker “lige om lidt”, og lige pludselig er det der bare. Det er vildt. Jeg håber, du når det hele, pas på dig selv 🙂 KH

 4. Hvor er du fin – og feminin! Jeg tænkte netop, da jeg så det, at jeg med mine mange timer til crossfit ville se lidt skæv ud i en body og strutskørt (forestil dig muskuløse arme og markerede skuldre…) Så din stærke ryg er pæn og ikke overdreven 🙂

  1. Nix Trine, du ville rocke det 😀 Jeg er også på crossfit i ny og næ, så det må være det samme! Du lyder smuk. KH

 5. Ja tak til træningsindlæg! Jeg kunne bla. godt tænke mig at vide om du stadig går i sporting health club eller om du har rykket din træning andet steds og hvor tit du kommer afsted – og på hvad, altså om du holdtræner eller kører solo 🙂

 6. Hvor går du til ballet henne?
  Jeg har danset ballet i ca. 6 år, da jeg var mindre og savner det helt vildt stadig, selvom der er gået så mange år. Jeg overvejer at starte, når jeg har afleveret speciale, så det kunne være fedt at få anbefalet et sted:)
  Tak fordi du lige har bekræftet mig i, at man godt kan starte, selvom man ikke er teenager længere.

  1. Frederiksstadens Balletskole inde på Store Kongensgade – jeg er helt grøn, så jeg går på basis, men der er også mere øvede hold 🙂 Det er et super sted! KH

 7. Helt enig med de andre – du er SÅ yndig! Hold nu op, det er altså godt gået at kunne worke et ballet outfit “i din alder” uden at ligne én, som ikke tager sig selv alvorligt. Du gør det godt! Og jo, man kan virkelig se, at du træner ryg, du kan godt være stolt:)

  1. Hahaha, jeg elsker dit “i din alder”, Kir, for det er klart også min egen tanke. Tænk sig at jeg, snart 26 år, kan hoppe rundt i tylrøv og lyserøde strømper, det er da herligt 😀 kh

 8. Det er ikke så ofte, jeg tager mig tid til at kommentere. Men.. Nu skriver jeg lige noget! Først og fremmest er du en kæmpe inspiration. Både stilmæssigt – men også personligt! Du har siden jeg klikkede ind på din side første gang for over 2 år siden (måske egentlig længere) været min allermest-yndlingsblogger og er det stadig <3 Grunden til at du er min yndlingsblogger er, at du virker så oprigtig, står ved dine meninger – er tro mod dig selv. Og så skete/sker der noget, der slet ikke harmonerer ift. mit billede af dig.
  Jeg tænker specifikt på dette indlæg: http://rockpaperdresses.dk/fra-pind-til-kvind/. Det popper op i mit hoved igen og igen, når du omtaler din træning. Det er kun et halvt års tid siden at du skrev, at der var meget fokus på sundhed og træning, at det gjorde dig forpustet. Og jeg kunne så godt følge dig! Dette endda på trods af at jeg selv er en træningsfreak med løb, crossfit, selv er fitnessinstruktør osv. Men synes det var så fedt med din holdning og elskede at din blog ikke var sådan, at den omhandlede mode, dig, Frida og ikke træning, der i forvejen fylder meget for mig.
  Så da du proklamerede at nu ville du opstarte et træningsforløb og begyndte at instagramme om det, skrive på bloggen om det, der blev jeg altså lidt 'ærgerlig'! Som man nu kan blive uden at kende dig og uden at diktere, hvad du skal skrive om 🙂 Men jeg sad lidt og følte at det var ærgerligt at du nu også blev 'en af dem'. Og blev lidt ked af, hvis du følte at det var noget du "skulle" og ikke fordi du havde lyst – denne tanke på baggrund af at du havde givet din mening til kende omkring træning et par måneder forinden. Forstå mig ret – det er 100 pct din blog og ingen skal diktere, hvad du skal skrive om. Og jeg forstår så udmærket at du gerne ville igang med træning og er blevet bidt af det. Det er jo herrefedt! Men jeg tænker, at når du selv havde den følelse, at man skulle træne, ellers 'var det som at ryge 2 pakker Cecil om dagen' – så sidder der måske nogle læsere derude og får samme dårlige samvittighed. Idet jeg selv træner kan jeg godt se at denne kommentar måske fremstå lidt dobbeltmoralsk. Men det er ikke selve emnet, træning, der gør det ærgerligt – det er dét, at du nu selv er med til at fremstille noget, som gav dig dårlig samvittighed for et halvt år siden. Det harmonerer ikke helt i min verden og gør at jeg synes det er en lidt ærgerlig udvikling. Men det er bare mig 🙂
  Beklager, hvis jeg virker stødende. Det er ikke min hensigt! Som sagt er du min yndlingsblogger fortsat 🙂 Og vælger du at skrive mere om træning, så elsker jeg dig også for det 🙂 Håber du forstår, hvor jeg ville hen med denne kryptiske besked.
  Kærlig hilsen,
  Kamilla

  1. PS. Her refererer jeg udelukkende til styrketræning – ikke balletten! Det er jo netop en drøm, du har haft 🙂 Og BTW fik jeg slet ikke nævnt det vigtigste – du ser hammergodt ud!!

  2. Kæreste Kamilla Pernille,
   jeg ville lige ned og købe ind og tænke over et godt svar til dig, nu du har taget dig så fin tid til at dele dine tanker med mig.
   Først og fremmest er jeg glad for at du skriver, og hvor er jeg glad for og imponeret over, at du har fulgt med så længe. Det er simpelthen så mega sejt! Så har du virkelig været med mig længe.

   Dog må jeg sige, jeg bliver lidt ked af “en af dem”-mærkatet. Jeg selv var træt af den der overdrevne marathons-er-for-pussies-ironman-er-for-champs, som jeg egentlig syntes blev mere og mere tendensen. Mange indlæg handlede bare om hvor mange antal km piger havde løbet – som fx Kenza og hendes “10 km”-post, som jeg refererede til. Jeg syntes rigtig meget af fokus lå på blær og ikke på, hvorfor folk gør som de gør osv. Det stressede mig.
   Det indlæg var en del af en større udvikling, som jeg gennemgik. Min egen “trælshed” over min form, min “stand” osv. blev italesat af andre, der på glimrende vis formåede at være succesfulde på det ene og det andet punkt. Flere faktorer i efteråret (3-4 måneder efter indlægget blev skrevet) at jeg besluttede mig for at lukke andre ude og gøre noget for mig selv.

   Derfor besluttede jeg mig for at gøre mit livs investering. At betale mig til hjælp. Mange blogpiger har lavet deals med forskellige trænere, hvor de træner gratis mod at gøre ditten og datten – dele og skrive osv. Jeg valgte med det samme, at jeg ville betale ved kasse 1. For den forandring jeg forhåbentligt stod foran skulle være for mig, og ingen andre. Hvis jeg skulle skrive om noget som helst, så skulle det være af egen lyst. Fordi det betød noget for mig, fyldte noget. Men jeg ville ikke være tvunget.

   Alt hvad jeg har gennemgået har været 100 % for min egen skyld, og derfor står jeg også inde for det i blogregie. Jeg har i MEGET få – såvidt jeg husket kun ét (max to) indlæg skrevet om min træning, og i det indlæg gik jeg meget ærligt til værks og fortalte, at jeg ikke søgte et “skinny” look, som mit “fra pind til kvind”-indlæg refererede til. Og det viste mine billeder også – flere kunne slet ikke se forskellen. For mig handlede det om på en sund og fornuftig måde at blive stærk. Jeg har lavet et par, for mig, “blære-videoer” på instagram, og det har igen været i tråd med min stil – at det gerne må være sjovt og fjollet, og det understreger også, at jeg ikke tager mig selv for seriøst.

   Du kan tro, jeg er MEGET MEGET MEGET bevidst om, hvordan jeg fremstiller min træningsdel – derfor de meget få indlæg på bloggen. Jeg vil også gerne vise, at for mig handler dét at træne ikke bare om at lave et marathon eller hvad folk ellers gør, det handler om at have det sjovt. Derfor også balletten, derfor yoga osv. Jeg er meget bevidst om ikke at skabe en historie, der fokuserer på “ih hvor er jeg god, jeg træner (og du dårlig fordi du ikke gør)” eller en historie om at ville være tynd. Jeg synes også, der er noget interessant i rejsen – at gå fra at være den bruneste og kedeligste banan i kassen til at være spændt som en flintsbue. En der aldrig har trænet eller været i andet en kageform til faktisk at kunne løbe efter bussen.

   Jeg synes på ingen måde at træning har taget fokus på bloggen. Men i virkelighedens liv er jeg blevet glad for at holde mig igang, og hvis jeg undlod at fortælle helt 100% om den del af mit liv, så ville det også være sært. Hvis jeg begyndte til fransk på aftenskole, ville jeg også fortælle om det. På den måde er bloggen en afspejling af, hvor jeg er lige nøjagtig på et givent tidspunkt i livet. Den afspejling ændrer sig, som jeg bliver klogere, mere voksen, mere velovervejet, sjovere osv 🙂

   KH

 9. Jeg håber virkeligt at du får ret mht. at februar hurtigt er ovre. Min kæreste gennem 1.5 år og jeg er nemlig lige gået fra hinanden, men eftersom vi bor sammen er vi blevet nødt til at dele lejligheden ind til februar er ovre. Jeg har nemlig givet ham en måned til at finde noget andet at bo i (helt led er jeg jo ikke) – så er det jo heldigt at det lige er årets korteste måned.
  – Men surt er det sgu alligevel.

  Det er lidt sjovt det du siger mht. ryggen. Jeg har nemlig heller aldrig tænkt over min, men min (nu eks)kæreste har ofte commenteret på at jeg har ret vilde rygmuskler trods fronten ikke lige er så tonet. Men jeg er gammel rytter og ridder stadig i ny og næ, det er dælme noget der træner ryggen så det basker. Jeg har også stærke mavemuskler, men de ligger bare godt gemt bag al den Chokolade jeg spiser (haha, jeg skrev chokolade med stort fordi jeg er vandt til at skrive min hunds navn Choko) 😀

  1. Haha, jeg synes, at Chokolade fortjener et stort bogstav, det er trods alt en ven i nøden 🙂
   Åhh sikke en svær situation at stå i… Februar kommer til at være ovre hurtigere end du når at blinke med øjnene, og imellemtiden må du bare gå meget i biffen og ud med veninder og gøre noget rart for dig selv :-* KH

   1. Hvor har du ret 😀 Jeg har allerede inviteret 4 veninder på fødselsdags visit på fredag og så er de bare så skide søde at ringe hver dag og høre hvordan det går. Min lille Choko kommer også og lægger poten på min hånd og putter sig ind til mig.

    Havde faktisk regnet med at hun ville følge mere efter min eks. Men hun er loyal of følger mig over alt 😀

Læg en kommentar