OOTD: På Manhattan og til fest - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: På Manhattan og til fest

rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA
rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA
rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA

dagens230215_7

rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA
Ballerinas – Chloé // Suit (shirt + trousers) – Stine Goya // Coat – Ganni (SALE) // Bag – Mulberry // Necklace – Tine Lindhard // Photos by: Passions for Fashion

Godmorgen,

åhr jeg er så sindssygt træt hertil morgen. Jeg kunne slet ikke komme ud af fjerene. Jeg drømte, at jeg var på udveksling i New York men savnede min kæreste helt vildt. Men heldigvis havde jeg min kælestruds med derover, selv om han egentlig ikke måtte bo i vores lille delelejlighed – jeg boede med et par amerikanere, en nordmand og en rumæner. Men en dag i skole var der en på uni, der havde kidnappet kælestrudsen (jeg er ret overbevist om, at den symboliserede Frida) og låst den inde i sit locker – strudsen havde perfekt locker-højde, så den kunne lige være der. Men efter at have kigget sikkerhedsoptagelser igennem fandt vi strudsen, og vi kunne redde den lille ven. Den var meget glad for at komme hjem efter sådan en stresset oplevelse.

Jeg nåede også at skændes med en underviser, fordi jeg satte vasketøj over midt i hans time. Han blev så gal, at jeg blev smidt ud. Men jeg svarede ham igen, og forklarede over for mine nye uforstående venner, der var imponerede af mit mod, at uddannelse altså var gratis i Danmark, så hvis ikke det lige gik med faget det semester, så havde jeg altså ikke spildt mine egne penge.

Jeg nåede også lige at ringe og tale med Adam, som savnede mig, men vi skulle i byen, og jeg havde taget mine skinny jeans på (så SATC forleden – dér med Miranda, der kan passe sine skinny jeans), så jeg lagde på og havde ikke tid. Og så tog vi i byen. Og så vågnede jeg.

Og nu er det bare noget så kedeligt som mandag. Jeg er ikke i New York. Jeg har ingen kælestruds. Jeg er ikke på vej i byen på Manhatten. Ævs!

Så må jeg tage fint tøj på og få det bedste ud af dagen. Som fx mit lille “jakkesæt” med gulddråber på!

God mandag <3

rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA
rockpaperdresses, cathrine nissen, Stine GOYA

21 kommentarer
 1. Jeg har sådan et indbygget farmorbarometer. Min farmor var en meget kvalitetsbevidst, stilsikker kvinde, der dog aldrig rigtig fandt ud af at forlige sig med bukser på sig selv, men når hun engang imellem stødte på sådan et “frisk klassisk” sæt, som du har på på billederne, sagde hun altså, at Nøj hvor var det smart! Dét ville sørme også klæde mig. Altså mig, barnebarnet.
  Hvad vil jeg så sige med det? Jeg vil sådan set bare sige: NØJ hvor er du smart! 😀

  1. Hahaha, du er altså herlig Anne-Li 😀 Min farmor siger også smart og “spe-sjal” – det er slet ikke dumt! TAK! KH

 2. Haha fine detaljer i din drøm!!
  Jeg er tilgengæld så siiindsyg heldig at jeg er på vej til New York netop i dag!:-D

 3. Hahahaha, åh kender det alt for godt! Kan også drømme helt underlige ting af og til og når man fortæller folk om det, tror de bare man er tosset x) . Nogle gange overvejer jeg om de mon betyder noget specielt, meeeeen..!?

  1. Altså det må da komme ud af et eller andet skulle man tro?! Jeg forstår det ikke helt selv, men føler mig altid beriget, når jeg vågner. Jeg har jo fx været i min yndlingsby i nat – ikke dårligt! KH

 4. haha som en der pt er på udveksling i New York (dog ikke på vej i byen) er det virkelig sjovt at læse din drøm!

  1. Mange tusinde tak Monica, jeg bliver også selv så glad af det sarte lyserøde, guldet, dråberne 🙂 KH

 5. Hahahahaha – for helvede, jeg elsker at læse om drømme. Jeg synes, det sjoveste er, at når man drømmer dem og er midt i det, så virker det bare super normalt. Kælestruds? Selvfølgelig! Vaske midt i timen? But of course! Og når man så vågner, og tænker det hele igennem, så er det bare det underligste. 😀

  Tak for god drøm og fint tøj – looking good 🙂

  1. Jeg ELSKER også læse om drømme, de er altid så absurde og alligevel giver det allermest mening i hele verden, når man er i dem. Jeg undres også tit over, hvor tingene kommer fra?! Altså hvordan kom strudsen fx ind i billedet?? KH

  1. Det er faktisk helt almindeligt, vil jeg sige. Viscose trækker altid sammen i vask og så giver det sig på i kontakt med varmen fra kroppen og ved brug – det er i al fald min erfaring 🙂 Jeg har en 36 og jeg er en 34/36 lidt afhængig af beklædningsdel 🙂 KH

  1. Lidt ikk? 😀 Nu ved jeg så bare, at jeg mangler en kælestruds i mit liv. Lidt irriterende at finde ud af 😛 KH

Læg en kommentar