Nyt layout - den der "læs mere"-knap - ROCKPAPERDRESSES
Nyt layout – den der “læs mere”-knap


Godaften ?

Jeg har længe haft gemt det lille citat. Det er altså lidt sjovt, ikke fordi det passer vanvittigt godt på mig, men det lugter lidt af Beyoncé, og det kan godt inspirere mig. “Nårh mig? Jeg har da bare lige travlt med at bygge mit imperium”.

Lidt, og kun lidt, apropos, så vil jeg skynde mig at forklare, hvorfor bloggen har ændret layout i dag. Vi har nemlig fået sådan en “læs mere”-knap. Og ja, den er sgu lidt irriterende. Jeg ved det godt. Jeg kan selv godt komme til at glemme at læse videre på blogs, der har dem. Og det er der efterhånden ret mange blogs, der har.

Men jeg skal forklare jer, hvorfor den bliver sat på min. Min ikke-så-længere “lille” blog er efterhånden blevet et lille fuldtidsarbejde for mig. I er et par stykker, der har spurgt ind til, hvordan mine dage hænger sammen, eftersom jeg tidligere i dag skrev, at jeg har tre hjemme-kontor-dage, tre radiodage. Økonomi er normalt det, jeg lægger i “privat”-kassen og ikke “personligt”-kassen, og det private holder jeg, normalt, helt for mig selv.

Jeg vil klart gerne forklare jer nærmere, hvordan jeg bruger mine hjemmekontordage i forhold til bloggen, en anden dag. Lige nu handler det om den lille knap. Jeg er så heldig, at bloggens indtjening det sidste gode stykke tid har været stabil. Det har den været, uden at jeg har behøvet at lave hvert andet indlæg sponsoreret, hvilket jeg er ret stolt af. Det har jeg haft et klart mål omkring. Jeg mister selv interessen, når der går for meget spons i den.

Jeg ved godt, at lidt af charmen måske går af, når vi taler om at tjene penge på blogs. Det er lidt sjovt for i weekenden blev jeg spurgt af en gammel kammerat, hvor meget tid jeg bruger på bloggen, jeg svarede 25-30 timer. “Og det er vel så om måneden?” – nej det er sørme ugentligt – han blev ret overrasket. De 30 timer er fordelt ud over alle ugens dage – på nær lørdag, som jeg som oftest holder fri. Det er tid til fotograferinger, billedredigering, events, møder, kommentarer, mails, indlægsskrivning. Alt hvad der hører sig til. Nogen gange er jeg også et godt stykke over 30 timer. Men det fedeste er, at det er MIN lille hobby. En hobby turned career. Tid er nok vor tids dyrebareste ressource, så det er nu ret vidunderligt, når timerne herinde og på at besvare mails fra jer (og alle mulige firmaer og alle mulige andre) giver en form for afkast.

Jeg startede bloggen, da jeg var på Talentholdet. Jeg gad ikke sidde vente på, at jeg fik et tilbud, på at jeg var solgt. Jeg ville lave min egen succes – mediebranchen er altså fuldstændig kannibalsk, altfortærende, altopslidende. At jeg har haft denne her lille online ven, jer, det har helt klart gjort, at jeg ikke har mistet forstanden.

Nu er jeg efterhånden så garvet, at jeg udmærket godt ved, at I, kære læsere, er en gylden vare, som RIGTIG mange gerne vil have fat i. Dagligt modtager jeg mails, om jeg ikke lige vil fortælle om et par sko, om en vingård, om sokker, om bind, og jeg skal komme efter jer. Der er SÅ mange, der gerne vil have jeres (og mit, jeg er også læser hos mange andre) fokus. Jeg siger nej tak til stort set alt, og jeg holder min instagram FULDSTÆNDIG fri for sponsoreret indhold. Jeg laver få men for mig velvalgte sponsorerede aftaler. Alt dét kan jeg tillade mig, fordi jeg har en blogøkonomi, der er uafhængig af al den slags. Min løn bestemmes ud fra én ting, og det er om I læser med.

Lønnen af mit blogarbejde gøres op i, hvor mange “kliks” her er. Det betyder, at jeg kan holde mit lønniveau ved, at vi nu har fået en “læs mere”-knap. Jeg ved godt, at den er irriterende. Men jeg håber virkelig, I kan leve med den. Jeres klik på knappen betyder i sidste ende for mig, at jeg kan holde fast i kun at have tre radiodage om ugen og så resten af tiden udtænke nyt indhold til bloggen, tage billeder og alt det, som er blevet en kæmpe passion for mig de sidste tre-og-et-halvt år.

Jeg håber ikke, den afskrækker jer. Lige nu lever jeg min drøm fuldt ud – at kunne fordele mig mellem to store hjertesager, bloggen og jer, og radioen og min journalistik dér. Jeg føler mig edderheldig, ærligt talt dybt taknemmelig for, at jeg stadig er interessant for jer og ikke bare erstattet med en “yngre model”, høhø! Jeg er stadig på røven over, at jeg kan få jer til tasterne og engagere jer i mine tanker, selv om de fleste af jer egentlig aldrig har mødt mig. Jeg arbejder hårdt på at kunne fortsætte med at inspirere jer, leve af mine drømme, så længe det holder vand, og så ellers nyde udsigten på vejen 🙂

33 kommentarer
 1. Det er sjældent, jeg skriver en kommentar på de blogs, jeg læser (hvilket også er lidt dumt, når jeg nu så godt kan lide dem), men jeg bliver simpelthen nødt til at sende en masse High fives din vej, Cathrine! Efter min mening er du en af de sejeste blogdamer, fordi du er så ægte og fuld af selv ironi. At du så derudover er død sej, lækker og sjov, gør kun det hele bedre. Man kan mærke dig i hvert indlæg (hvilket jeg synes mange bloggere mangler en smule jo større de bliver) og så skriver du skide godt!
  Så hvis jeg en dag skulle være så heldig at rende ind i dig, får du en kæmpe High five og et par komplimenter eller ti med på vejen! Så jeg vil med glæde klikke løs, for du gør det åndssvagt godt!

 2. Jeg står som regel af når “læs mere knappen” kommer på blogs, men grundet dit fine og ærlige indlæg omkring hvorfor knappen nu kommer, så render jeg bestemt ingen steder. Du har en dejlig blog og jeg vil i hvert fald gerne være med til at holde dit lønniveau stabilt, så du kan fortsætte med dine 3 hjemme-kontor-dage 🙂

   1. Helt enig med Lærke!! Altså udover din blog snart er den eneste jeg prioriterer at få læst.. Jeg klikker gerne mange gange for, du kan tjene lidt, så Frida kan få mad i skålen og du kan få feeeede sko på fødderne 😉

 3. Fint indlæg. Og du mister mig bestemt ikke som læser pga. en lille knap 🙂

  Med det på plads, så kan den ikke undgå at irritere mig en smule. Mest fordi det kommer til at gå op i antal kliks, indtjening og læserne (mig, dig, os alle) som en varer, der kan købes. En blog mister lidt autencitet i min bog, når den stopfyldes og overproppes med sponsorede indlæg (hvilket jeg har nydt, din ikke har været) eller gøres mere “besværlig” for læserne for at øge indtjeningen.

  Jeg er ikke naiv. Jeg er udemærket klar over, at blogging er en branche. Og at nogen lever af det. En smule af hyggen går dog af det, for mig, når forfatteren netop går fra hobby- til karrieremode.

  Men jeg håber, du kan modbevise min skepsis og fastholde dine skønne indlæg og dit læsværdige indhold 🙂

  /Line

  1. Jeg forstår det godt, Line. Men jeg vil også sige, at det ikke “bare” går op i kliks. Altså jeg blogger ikke for bare at få kliks – i sidste ende er det stadig et relativt dårligt betalt “arbejde”, at bruge så mange timer på bloggen. Jeg er helt med i den tråd, at når blogs bliver fyldt med spons, så går der lidt af det interessante – også for mig. Det er også derfor, at jeg med den lille anordning af et klik kan genere jer mindst muligt uden så meget sponsoreret indhold.
   Hvis man har en blog, som drives på mit plan – lange indlæg som er fyldt med tanke, billeder der er lagt et stort arbejde i osv. så kan det ikke hænge sammen at bruge så mange timer på den uden, at jeg også tjener lidt. Hver gang jeg sætter mig ved computeren, så er det fritid jeg kunne bruge på at være sammen med veninder, familie, som de fleste andre, ELLER gå på mit andet arbejde og tjene andre penge. I stedet sidder jeg her og udtænker, hvad jeg har lyst til at dele. Det kan jeg kun forsvare over mig selv ved, at jeg altså også har lidt økonomi i det.
   Når blogs er tilpas populære, og mange nyder at læse med, så er det jo bare, det bliver en hobby vendt mod karriere. Det kræver bare rigtig meget arbejde – jeg svarer på vanvittigt mange mails fra jer omkring idéer til bryllupstøj, forårsjakker, hvilken louboutin jeg har osv. osv. Det er en tidsrøver uden lige! Jeg gør det gerne, men det giver altså kun mening at lægge 4-6 timer dagligt herinde, hvis jeg kan tjene lidt penge på den. Med mindre jeg vil gå stærkt ned på kvalitet. Det er jeg ikke interesseret i. Jeg går meget op i at levere forskelligt indhold til jer, men det kræver altså.
   Knappen er måske lidt irriterende, ja, men den er ikke værre end, at den kan klikkes væk med et enkelt tap på telefonen og computeren. Der går ikke noget fra os som læsere, tænker jeg, udover et par sekunder længere tid om at kunne læse de indlæg, vi har glædet os til.
   Og så tænker jeg, at jeg ikke har noget at bevise, som du skriver 🙂 Bloggen er fuldstændig det samme som har været de sidste 3-og-et-halvt år. Jeg tjener ikke mere i går som i dag, det handler bare om stabilitet. Mit indhold vil på ingen måde ændre sig. Der er bare kommet en lille knap 🙂 KH

   1. Jeg er fuldstændig enig med dig i det meste. Og jeg håber absolut ikke, du tog min kommentar ilde op – så blev den i hvert fald misforstået. Derfor startede jeg også med pointen om, at der skal mere end en lille knap til at skræmme mig væk 😉

    Selvfølgelig kræver det timevis at levere indhold som på denne blog. At tænke tankerne, at få tager billederne, at redigere dem, at skrive teksten, osv. Jeg er helt med. Derfor kan jeg dog godt ærge mig over, at en del skønne blogs netop sadler om fra hobby- til karrieregear. Mest fordi jeg synes idéen om, at bloggen er drevet alene af lysten til at bruge ens fritid på det er virkelig rar. Jeg ved dog godt, at det ikke er sådan virkeligheden ser ud for langt de fleste. Mere naiv er jeg altså heller ikke. Desuden er jeg selv inden for mediebranchen, og ingen har tid eller lyst til at arbejde gratis – naturligvis ikke. Det er mere gennemsigtigheden eller dagsordenen, der bliver en smule mudret, for mig at se. Primært gennem sponsorerede indlæg. Derfor er jeg meget glad for, at du ikke har dem i hobetal, og hvis denne lille knap kan holde dig fra det, så er det (i min optik) en langt bedre løsning! Et sponsoreret indlæg i ny og næ skræmmer mig nu heller ikke, for sådan fungerer blogmediet nu en gang.

    Anken for mig går på, når bloggen alene bliver en pengemaskine. Selvom der ikke strømmer millioner ind på kontoen hver måned, så bliver det for nogle bloggere (her har jeg ikke dig eller nogle specifikke i tankerne) målt i, om det kan betale sig at drive en blog. Som du selv er inde på, så er hvert sekund i arbejdet med bloggen et sekund, man kunne have brugt anderledes. Her elsker jeg som læser, at bloggeren, uanset økonomisk incitament, havde valgt at bruge det sekund på bloggen alligevel. Altså at alting, og ens tid, ikke altid skal gøres op i penge. Håber, det giver mening.

    Min sidste pointe var mere ment som et kompliment. Den læste du vist ikke helt sådan, men jeg kan godt selv se, den kan vendes lidt rundt. Jeg mente blot, at du alene ved at fortsætte med så god en blog, som du allerede driver, ville modbevise min skepsis. Ikke at der skulle en masse anderledes til. Så den var ment som et kæmpe skulderklap 🙂

    /Line

 4. Årh, jeg vil helt sikkert fortsætte med at klikke mig ind og læse det fulde indlæg.
  Fordi til forskel for andre blogs jeg følger, så ved jeg, at der altid er en god lille portion refleksioner over et eller andet emne, hvis jeg fortsætter til indlægget. Altså.. der er rent faktisk noget interessant at læse, hvor mange af de andre blogs, jeg følger primært er pga. billederne – som det eneste. Din blog har det hele Cathrine, og jeg elsker det. Og har tit tænkt at det er utroligt at du kan blive ved med at finde noget at skrive om, selv de dage hvor udgangspunktet “bare” er et OOTD.

  Jeg ELSKER dig blog, og vil bidrage hvad jeg kan, for at jeg som læser kan fortsætte med at have muligheden for at læse altid hyggelige, flot skrevet og inspirerende indlæg – med de smukkeste billeder! Hvilket egentlig bringer mig til de(t) spørgsmål, jeg gerne ville stille:

  Går ud fra du som erfaren blogger efterhånden ved lidt om kameraer og billedredigeringsprogrammer. Jeg står og skal anskaffe mig et kamera selv og ville da klart ELSKE at kunne tage så fine billeder som dine. Men hvor meget af et billede ligger egentlig i redigeringsdelen? Hvilket kamera bruger du (og kan jeg forvente at få ligeså smukke billeder ved bare at købe det samme og knipse løs)?

  Nina

 5. Så vil jeg fremadrettet altid klikke på læs videre knappen – uanset om jeg læser indlægget eller ej, for det fortjener du med det arbejde, du lægger i bloggen.

  Din blog er en sjov størrelse du skriver lige så mange indlæg, som de der skriver flest – men dine indlæg er alligevel næste altid så pokkers gennemarbejdet!

  Jeg giver bloggen 12 med pil op! Og ville ikke blive sur over mere spons, så længe der er tænkt lidt over indlæggene

 6. Jeg læser med fra bloglovin på app så det her ændrer vist ikke noget da jeg hele tiden har skullet ud af app’en for at læse færdigt på dine indlæg. Det er da lidt irriterende, men jeg læser med alligevel. Tak for en god blog.

 7. Respekt til dig for du kan leve lidt af det 🙂 For ja… Det tager såååå lang tid at drive en blog. En blog der er ens hjertebarn, men stadig tid. Min er langt fra din størrelse, men hold op den fylder også. Jeg nyder det 😉 Nå, men jeg har også den knap. Sådan er det… Så jeg bliver sgu 😉

  1. DEJLIGT Henriette, ja det er en tidssluger uden lige, så det er bare rigtig dejligt, hvis det kan lønne sig lidt. I sidste ende er blogtid tid man også kunne bruge på sit almindelige arbejde, på venner og bekendte og familie. Jeg er nu glad for, at det giver lidt. Omend ikke for andet end, at det er så meget nemmere at forsvare sit tidsforbrug osv. over for folk omkring en. :-* KH

 8. Jeg bliver kun afskrækket af den lille knap når indholdet i virkeligheden er ligegyldigt tidsfordriv og jeg lige så godt kan klikke på den næste… Men det er jo ikke dit tilfælde, din blog er ret unik og personlig, og det tror jeg at dine læsere værdsætter nok til at tage det lille ekstra sekund klikket kræver med! 🙂

  1. Åh sødeste Louise, TAK <3 Jeg håber i al fald, at indholdet stadig kommer til at trække folk herinde, også selv om det tager et par sekunder længere tid 🙂 KH

 9. Jeg er glad for den der læs-mere-knap. Bloglovin-appen på ipad har lavet et eller andet dumt, så de billeder der vises i preview er i latterligt dårlig kvalitet, og jeg gider simpelthen ikke scrolle flere kilometer ned i indlægget, for at komme over på websiden. Så for mig er det a-okay 🙂

  Når det så er sagt, så forstår jeg ikke helt den der med at bloggerens økonomi skal være læserens anliggende. Bevares, det er da super fedt at høre at du tjener penge på den så du kan fortsætte (og gør endelig det!), men jeg ringer ikke lige til Elles journalister for at høre hvor meget de tjener pr skrevet artikel, før jeg åbner bladet. Ligesom jeg heller ikke undersøger hvor meget en designer tjener pr par sko, før jeg køber dem. Hvis nogen ikke gider læse din blog fordi du har fået en lille knap på, som man skal trykke sig ind til indlægget via, og hvis nogen synes det er “fake” at du tjener penge på bloggen og derfor ikke gider læse den, så var de nok ikke blevet alligevel. Det er Jantelovsdanmark der trykker under dén hat 🙂

  Tak for en rigtig fin og inspirerende blog!

 10. en servicemeddelelse til alle der læser via Bloglovin. Man kan under indstillinger slå til at man vil direkte ind på det pågældende indlæg – tror det hedder mobile view. Så slipper man for alt hvad der hedder læs mere og Cathrine får stadig sine penge

 11. Tak for din ærlighed (som altid). Jeg har været ret irriteret over den lille knap på andre blogs, men det er egentlig meget interessant at få dens facts på plads og jeg vil bestemt ikke klikke herind sjældnere fremover 🙂

 12. Hej Cathrine.

  Jeg er ikke særlig vild med læs mere knappen, men ved også at det nogengange er en nødvendighed for bloggeren, og så må det jo være et nødvendigt onde for mig 🙂 det afskrækker mig ikke fra at læse med.

  Lige til info, så har det gjort at i mobilversionen af siden (altså når man bare går ind via safari på telefonen), så står overskriften sådan underligt oveni hinanden, så man ikke kan læse den før man trykker ind på selve indlægget. Det er først kommet efter læs-videre knappen er fikset, og det er lidt irriterende og vanvittigt rodet at se på.
  Tænker bare at det ikke er meningen.

  Tak for en fantastisk blog. Halvdelen af tiden er jeg enig med dig, og halvdelen af tiden er jeg uenig med dig – i alt muligt lige fra dybe indlæg til tøjindlæg. Men det er det det gør din blog ekstra god for mig, at det ikke kun er ren forgudelse, men at det er lige så meget trykken på mine knapper.

  Okay, jeg ved ikke om det kom frem, men det er ment som det største kompliment 🙂

  Håber, du har en dejlig dag 🙂

 13. Jeg ville rigtig gerne kunne sige, at det ikke ændrer min holdning til bloggen, men faktum er desværre bare at jeg synes at det er besværligt og derfor et irritationsmoment… Mette-Marie (TwinPeaks) fik for nylig samme funktion, og jeg besøger langt sjældnere bloggen.

  Eller, lad mig uddybe, det er ikke “læs videre”-knappen i sig selv, men dét at jeg skal klikke tilbage til forsiden for så at klikke ind på et nyt indlæg. Er det ikke muligt at lave en forrige/næste valgmulighed i bunden af hvert indlæg? Ligesom det er tilfældet med Bloggers Delights mobilsite.

  Når det så er sagt, så sætter jeg vanvittigt stor pris på at din blog ikke er fyldt med sponsorerede indlæg. Thumbs up!

  1. Nu ved jeg ikke, hvilken computer/tablet/smartphone du bruger, og hvilken browser, men på mine Mac-produkter kan jeg åbne henvisningen i en ny fane (når jeg holder musen over ”læs videre”-knappen). På den måde undgår jeg at ”miste” forsiden og skulle scrolle ned igen, samtidig med jeg får læst alle indlæg i fuld længde. Håber, det giver mening – ellers går du jo glip af to af de bedste (i min optik) danske blogs!

 14. Tænk, at en lille knap kan skabe så stor debat og laaange kommentarer i kommentarfeltet, hvor du skal forsvare dig. JA, den er røv irriterende, og JA, den er der fordi, du gerne vil tjene penge på bloggen.
  Men din blog er jo som den er – fantastisk – og er det ikke bare det, det handler om for os læsere?

 15. Jeg lever også fint med “læs mere”-knappen, netop pga. indtjeningen og statistikken (som twinpeaks også snakkede om), men kunne man få lov at ønske en “læs næste”-knap? Når jeg nu er klikket ind på et indlæg, så er det altså en smule frustrerende at skulle klikke tilbage til forsiden, scroll’e ned og klikke “læs mere” på det næste indlæg (ja, jeg er ikke så fast læser, at jeg læser hvert indlæg hver gang de publiceres – sorry 😉 ..). Jeg kan sagtens se, at det jeg klikker tilbage og klikker på næste, giver et helt klik mere, men dér kunne jeg godt tænke mig en smule (yderligere) brugervenlighed 🙂
  Hov, og samme anke som Trine om preview-billeder i virkelig dårlig kvalitet. Ovenstående billede lignede virkelig noget der var løgn ude på forsiden 🙂

   1. Jeg er med på muligheden for at åbne flere faner (jeg laver nærmest ikke andet, når der er eksterne links til fx tøj og andre blogs), men når nu jeg rent faktisk kan lide 99% af bloggen og derfor gerne vil læse alle indlæg, synes jeg det ville være et nice move at lave en “læs næste”-knap, som vi jo ser på mange andre blogs (inkl. Twinpeaks, som er med i Karens eksempel – om end den er af den lidt irriterende popup-type).

 16. Jeg er meget enig med de øvrige kommentarer.

  Normalvis irriterer den lille “læs mere”-knap mig meget, men når jeg ved, at der ligger gennemarbejdet kvalitet og venter bag knappen, så lader jeg mig gerne lokke. Igen og igen og i fremover. Netop fordi det i dine indlæg skinner igennem, at der er lagt oprigtig tankevirksomhed og redigering (tekst- og kommunikationsmæssigt) bag hvert indlæg, så har jeg da i den grad også lyst til at bidrage til din indtjening med mit lille klik.

 17. En ekstra bonusinfo: når man læser over bloglovin på computeren kommer man også direkte ind på indægget uden “læs mere”. Det berør vel ikke dine tal, vel? Håber jeg i hvert fald ikke 😉

  Når det er sagt: jeg er totalt vild med det billede haha. Og hvis der er nogen det er sandt på, så er det da dig (ud over at du ikke er single). Jeg er stadig så mega imponeret over, hvor meget du har opnået med bloggen på så relativt kort tid, som du har haft den. Og det vildeste er, at hvert eneste klik er dybt fortjent. Fortsæt endelig det fantastiske arbejde, vi er nogen herude, der ivrigt labber hvert et ord i sig :b

  http://www.moonlitmadness.dk

 18. Jeg er heller ikke vild med den bette knap….
  Som Karen længere oppe skriver, er det pænt irriterende at man skal klikke tilbage på forsiden, for så evt. at klikke ind på næste indlæg.
  På nogle blogs klikker jeg slet ikke ind på indlæggene, hvis jeg fornemmer det er et “lidt letbenet” eller et reklame indlæg.

  Det betyder dog ikke, at jeg vil droppe din blog. Du er jo alt for skøn Cathrine!
  Her ved man også, at det oftest er høj kvalitet uden alt for meget reklame.

  Jeg under dig al din succes, og synes det er SÅ fedt, at du kan tjene penge på din blog uden at give køb på dig selv.
  Du er bare sej!

  Pøj pøj med det hele 🙂

 19. Den afskrækker bestemt ikke mig ! Jeg følger dog også med på bloglovin, så tror ikke det ændre så meget for mig 🙂
  Til dig vil jeg bare sige, at jeg syntes at du er sej ! Du har en meget velskrevet blog, også uden al for meget spons, og stadig kan “leve” af den. Hvilken blogger ville ikke gerne kunne det ? Du er et kæmpe forbilled for mig, som har en lille blog. Hvis jeg bare kunne gøre halvt som dig, ville jeg være glad 🙂 Jeg vil gerne hjælpe dig til, at tjene på din blog, så længe jeg bare kan læse den 🙂

 20. Super fint indlæg og dejligt med en ærlig og reel forklaring. 🙂
  Jeg er interesseret i at vide, om du mon også får gavn af det, når man kommer inde fra Bloglovin’s side, eller om jeg skal ind og klikke et par ekstra gange?
  Og så skal du have credit for ikke at hoppe på alt det spons, du garanteret får kylet efter dig. Det er simpelthen så irriterende i længden, og det bliver hurtigt det samme, som mange andre blogs har, hvilket er totalt ligegyldigt og meningsløst.
  Men du kommer godt udenom det, og man kan se, at bloggen er din baby, og noget du virkelig har lagt tid og energi i at bygge op! Respekt til dig 🙂

 21. Jeg er virkeligt glad for, at du skrev et indlæg om knappen. Da jeg først så den, tænkte jeg “åårrh, ikke én til af dem, jeg hader den slags på blogs!” – og så læste jeg dit indlæg, og nu har jeg lidt dårlig samvittighed, og under dig det totalt, at du kan tjene på de clicks.
  Så ja, tak fordi du forklarede det, og ikke bare lod som om, at det var et helt naturligt eller superfedt tiltag (selv om det selvfølgelig havde været okay, at du bare havde kunnet lide den, så er det meget rart, at du måske heller ikke selv er så vild med den).
  Jeg kan sagtens unde dig, at du tjener noget på alt dit hårde arbejde, for du arbejder mere end de fleste – også selv om det er både hobby og job (jobby, høhø) – og det hjælper måske også til at motivere dig, hvilket jo også kommer os læsere til gode.

  Det var bare dét 🙂 Hav en rigtigt dejlig dag, og nyd solen.

 22. Hell yeah!!! Selvfølgelig skal du have ‘lov’ til at tjene penge på din blog.. Du bruger så mange timer hver dag, på at få tage enormt skønne billeder, præsenterer os læsere for nye tendenser, debat emner, give god inspiration til både tøj og bolige og det bedste af det hele, dit skønne smil 🙂

  Jeg syntes knappen er drøn irriterende, men herre gud, man skal jo bare vænne sig til det, lige som så mange andre ting! Jeg irriterer mig ikke over det mere, når jeg fx læser med hos Acie.. Keep up the good work!

 23. Jeg kan faktisk ret godt lide de “læs mere”-knapper for det betyder at jeg kan scrolle ned ad siden og åbne indlæggene i nye faner, så jeg eventuelt kan læse det senere eller nemmere kan sende det til en veninde. Jeg havde også en veninde der blev meget begejstret forleden, da internettet var nede på gymnasiet, men at hun heldigvis havde trykke på din “læs mere”-knap så hun kunne læse indlægget om din uge i frikvarteret – selvom der ikke var internet 😉 Jeg synes i øvrigt også at siden er lidt nemmere at overskue, når man ikke har al teksten og alle billederne på én side, ligesom man jo for det meste (i hvert fald for mit vedkommende) deler sine billeder og dokumenter op i mapper på computeren så det er nemmere at overskue 🙂 Tak for en super blog!

Læg en kommentar