Tip: Fine, holdbare læbestifter - ROCKPAPERDRESSES
Tip: Fine, holdbare læbestifter

ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, pink ganni jakke, gucci soho disco, modström, Frida the pug, rockpaperfrida^^^Melted Violet
Nina spurgte mig i går eftermiddags, hvad det dog var for en fin læbestift, jeg havde kysset af på Frida. Og hun er ikke den første, der spørger, så lad mig introducere jer for en lille smart ven, som jeg er begyndt at samle på: Too Faced’s nye læbedimmer Melted. Det er en sjov blanding af en lipstain, læbestift og lipgloss. Den plejer på ingen måde læberne, så den kan ikke træde i stedet for en neutral læbepomade. Men den sidder super godt og længe. Den smitter stadig af på glas, når man drikker, og på dem man kysser (dén man kysser 😉 ), men utroligt nok sidder der stadig masser produkt tilbage på læberne efter timer efter, jeg har lagt den.

Den kræver ikke de store redskaber at lægge for den har applikator. Men hvis nu I skal lægge anden læbestift, så kan I evt. få glæde af min guide til fine læber.

Man kan købe Too faced “Melted” i Sephora i Illum, men jeg har også fundet dem på Asos lige HER, jeg overvejer selv at tilføje Marshmallow og Coral til sommeren
too faced melted lipstick, rockpaperdresses Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro^^^Melted Fucshia
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot ^^^Melted Fucshia
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet^^^Melted Fucshia
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger

^^^Melted Fucshia

6 kommentarer
 1. For pokker Cathrine, kunne du ikke lige være kommet med det tip et par timer tidligere haha? Har netop i dag været i Matas og købt læbestift for at forsøge at kaste mig ud i den form for lækkerhed. Var lige et smut i Normal bagefter, hvor jeg faktisk så dem her, men nu havde jeg jo lige købt en anden, så tænkte ikke mere over det. Pokkers! Nå, det må blive næste gang, hvis farvede læber kommer til at fungere til mig 😉

  1. HAR DE DEM I NORMAL?! Så må jeg derned 😀 Du må prøve dem en dag, for de fungerer virkelig! KH

   1. Jeg er i hvert fald ret sikker på, at det var dem jeg så her i Odense. Stod og grinede lidt over navnet :b

    De er næst på min to-try liste 😉

 2. Åh altså.
  Hvis du beslutter dig for at den der asos kjole er for stor, så er jeg den glade køber:)
  Jeg kom for sent til udsalg på asos 🙁
  Mvh Dorthea

Læg en kommentar