Nyt på Tictail: Ganni, Gat Rimon, &Other Stories - og et lysende bogstav - ROCKPAPERDRESSES
Nyt på Tictail: Ganni, Gat Rimon, &Other Stories – og et lysende bogstav

tictail_col
Valget i går aftes stod i mellem at svare på en masse kommentarer – ELLER opdatere den Tictail, der har ligget forsømt i hundrede år. Og på jeres mange forespørgsler i sidste uge blev fokus på at på opdateret butikken. Der er faktisk nogle ret lækre ting, hvis jeg selv skulle sige det.

Der er lidt glimmer fra Ganni, der er en smuuuk gallakjole som jeg havde på til bryllup for år tilbage. Der er et par peplumfine toppe (fx HER og HER), en mega god overgangsjakke – og en læderjakke. Og så har jeg også sat mit pink A til salg, nu jeg har købt mit fine Oui og mit W. Galskaben må have en ende.

Rent praktisk; jeg sælger kun ting, jeg selv har købt. Hvis jeg har fået sager i gave fra diverse firmaer, så bliver de doneret til fx Reden og Røde Kors, ikke solgt videre. Dernæst tager jeg forbehold for udsolgt – også på collagen her, som jeg lavede i går aftes. That’s that 🙂

Jeg håber, I kan bruge sagerne til noget, de vil i al fald blive glade for nye hjem. Jeg opdaterer med mere i løbet af ugen.

Opdatering: NØJ HVOR ER I VILDE! Jeg har snart ikke mere tilbage. Jeg må grave lidt dybere!

24 kommentarer
 1. Hej Cathrine, hvis du sælger den anden ganni kimono i rød med blomster, så må du sige til… Jeg er meget interesseret!!! Du kan altid skrive til 26159881. 🙂 Tak for en virkelig god blog.
  Kh. Anna

 2. Hej Cathrine,

  det er ikke sådan at man må komme forbi og prøve smækbukserne eller mødes et sted i KBH, vel? 🙂

 3. Jeg vil også virkelig gerne købe den røde Ganni-kimono. Jeg vil gerne give 1.200 kr. for den (og er faktisk også til at forhandle med derudover, hvis det skulle være). 🙂

  1. Jeg tror ikke, jeg sælger den, piger, desværre, men jeg skal nok råbe op og lægge den på tictailen, hvis det er 🙂 KH

 4. Øv. Jeg var for langsom. Du overvejer ikke at sælge din Rika leojakke, som er på det billede med de lyserøde bukser? 😉

  /Stine

 5. hvordan er hælen på de røde træsko ? man kan ikke se dem for siden jo… men de er bare flade eller hvordan?;-)

  KH!

 6. Kære Cathrine!
  Måske er det et long shot, men jeg vil høre om du er interesseret i at sælge din denim/floral/smock-kjole fra ASOS fra sidste sæson (fra bl.a. dette indlæg: http://rockpaperdresses.dk/dagens-denim-og-hamburgers/).
  Jeg er SÅ (!) misundelig på den, og jeg ville sådan ønske, at jeg var hurtigere på aftrækkeren sidste sommer. Hvis du på nogen måde overvejer om den skal videre, må du meget gerne have mig i tankerne! God aften 🙂

  Mvh. Cecilie

 7. Hej!
  Jeg har lige købt dine sko fra Minimarket, men kom til at købe dem som brev i stedet for pakke. Har sendt dig en mail vedr. det, men er bange for den er røget i din spam.
  Ville bare høre om det kan nå at laves om? Jeg kan mobilepaye det resterende beløb så det bliver sendt som pakke.
  Min email er emmalaustsen@hotmail.com

 8. Du havde engang et skønt outfit med en jakke jeg blev ret vild med. Jeg kan ikke huske hvor den var fra og kan ikke finde den ved at søge.
  Du havde din bordeaux nederdel på med en kort, kort-ærmet jakke i hvid med bordeaux mønster. Ved ik om det giver mening..?
  Hvis du lægger jakken op, vil jeg holde øje med din tictail 🙂

  1. Hej søde Saba, den var en gave fra Munthe, og den er nu doneret, desværre :/ Nederdelen var til salg i går. Det beklager jeg! Smuk var den! KH

   1. Det var en skam 🙂
    Men jeg synes det er fedt at du donere noget af tøjet. Jeg arbejder selv for Røde Kors og ved at det gør en forskel..

 9. Hei! Jeg har vært på jakt etter Ganni-jakken en stund, men jeg finner den ikke på Tictail? Er den solgt? 🙂

Læg en kommentar