OOTD: Pink Himmel - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Pink Himmel


Lidt mere lyserødt til en virkelig fin og solfyldt fredag morgen. Bispebjerg Kirkegård er uden tvivl et af de mest affotograferede steder i øjeblikket. Det er altså også så forbandet smukt; en allé med japanske kirsebærtræer i hjørnet tæt på Tagensvej. Det er virkelig magisk. Men ingen hemmelighed! Der var virkelig mange folk forbi med kamera, bare på dem halve times tid, vi var der. Det var en mundfuld at stille sig op til billeder, så meget gang der var i den. Jeg har planer om at svinge forbi i weekenden igen, hvor tit kan man få en pink blomsterhimmel over hovedet på outfitbilleder? Ca. to uger om året. Jeg har jo også selv købt et lille kirsebærtræ, men hvis den skal agere himmel, så skal jeg stikke hovedet ind under dens tre grene og selv der – not the same. Men yndigt er det! Et lille tip til en gåtur?

Jeg har en arbejdsfri weekend, og det skulle ligne mig dårligt ikke at have den fyldt op allerede. I dag skal jeg arbejde med bloggen, i aften til fødselsdag. I morgen træne, til frisøren (I’m going shorter, takket været jeres stemmer) og så middag med gamle venner. Og så er weekenden gået.

TAK for en generel god tone i går på indlæggene. Det er ingen sag at dele ud – også af de ting i livet andre måske ville betegne som fiaskoer, som kan være lidt ømme. Ikke at jeg føler mig som fiasko – OVERHOVEDET. Nogen gange afviger livet bare, fra det billede man havde lagt an til at male. Og det er faktisk helt okay. Sikkert også lidt sundt. I al fald, TAK!

Vi ses senere :-*

Sneakers – New Balance // Skirt + T-shirt – Kokoon // Jacket – H&M Studio 2015 // Bag – YSL // Dog – Frida

36 kommentarer
 1. Okaaaaaaaay. Jeg er nødt til at smide en kommentar, fordi det der outfit, Cathrine, det er lige det, jeg elsker ved bloggen.
  Pæne, lækre materialer, intet sort og stadig brugbart for en som mig, der ikke helt tør så meget glimmer og tyl (endnu). Nøjs, hvor ser du fin ud.

  Jeg håber, at Adam gav dig ekstra kys, da du spankulerede rundt i det outfit! Ha’ en virkelig dejlig weekend.

  1. Ahhhh DEJLIGT Ida 😀 Tyllen kommer også til dig en dag, når du virkelig har brug for den 😀 Jeg fik slet ikke så mange møs, som jeg burde, haha, det må jeg gøre noget ved – evt. selv stjæle dem! Hav en weekend og tak <3 :-* KH (De to emotikons ved siden af hinanden ligner lidt en nissehue beklædt kysser, slet ikke så dårligt <3 :-* )

 2. Ihh jeg håber de holder lidt endnu de blomster, for jeg bliver simpelthen nødt til også at skyde lidt billeder der ude, men har først tid i næste uge….. Ihh hvor er det fint.

  1. Der er så fint, det er bare med at komme af sted. Jeg tror også, de holder i næste uge – om ikke andet er der også fint lyserødt på jorden under fødderne 🙂 KH

 3. Sikke nogle flotte billeder at starte weekenden på 🙂 Jeg har lige et praktisk spørgsmål, som jeg håber du vil svare på: hvordan beskytter du sålerne på dine louboutins ? Hvis du da overhovedet beskytter dem 😉
  God weekend !

  1. TAK Camilla 🙂 Jeg har fået dem forsålet med en rød sål hos skomageren 🙂 Rigtig god weekend! KH

 4. Nøj, et fint sæt! Altså virkelig wow, hvor er det pænt! Elsker peplum, elsker grå, elsker prikker (har selvfølgelig også de grå, prikkede Adidas sneakers), dette outfit rammer lige plet.
  Og hvor er du sej, papir på uddannelsen eller ej.
  God friweekend! Jeg selv vil bruge min på at skrive bachelor…

  1. Nanna, DU er sej – snart i mål med din BA, SÅDAN! De prikkede sneakers er også stadig et par af mine favoritter 🙂 Jeg er glad for, at du kunne lide hele ensemblet :-* KH

 5. Nøjs hvor er du bare fin i dette outfit og med denne baggrund og med dunsen! Love it! Og en lille kommentar til de to sidste indlæg – verden er fyldt med mange forskellige mennesker, og tingene bliver derfor gjort på mange forskellige måder! Din måde synes jeg personligt er skidesej! Kh J

  1. Det er meget godt på én gang; lyserødt, blomster, hund og hest og prikker 😀 Alle har nemlig sin vej igennem systemer og i livet, jeg tror på, at vi skal respektere hinandens forskellighed 🙂 God weekend! KH

 6. Så smukke billeder 🙂 Jeg er ret vild med, at du også lige fik fat i en prikket hest (der selvfølgelig matcher dit outfit) – bare for at overgå de andre der tager deres ootd under kirsebærtræerne 😉
  Rigtig god weekend :-*
  Knus og kram

  1. Hahaha, jeg havde slet ikke tænkt over den matchede 😀 Det er jo rigtigt! Helt herligt, haha! Sådan topper man lige alle lyserøde outfitbilleder denne sæson 😀 Kram og god weekend!

 7. Åh du ser sgu for godt ud – og bare ben ER altså bare godt, det giver lidt sommervibes 😀

  Og virkelig pudsigt: Jeg havde også selv planlagt at tage en veninde med op på Bispebjerg i denne weekend efter jeg så en artikel om blomsterne (måske vi ses) + at jeg selv lige i forrige weekend købte et lille kirkebærtræ til min nye altan, KUN for at se de fine blomser blomstre her over sommeren 😀 haha.

  1. Jaaaa og det var ikke engang for koldt?! SÅ dejligt altså med bare ben. Skal vist lige have vokset dem, men det kunne I jo ikke se, hahaha! Jeg læste også den der samlede artikel på Politiken, eller hvor det var, hvor de samlede alle blomstrende steder i Kbh. GOD fornøjelse – også med dit fine lille træ 😀 KH

 8. Hvem der bare havde dit tøjbudget. Nu har jeg de sidste par dage hovedkuls forelsket mig i dine outfits (både Nike-sweatshirten og nu sættet fra Kokoon), men hver gang jeg har klikket mig ind på hjemmesiden via linket, har jeg måtte konstatere, at jeg vist er nødt til at krydse fingre for rabatkoder eller udsalg 🙁

  Men hey, det er jo ikke din skyld 🙂

  1. Jeg har været ret heldig at have en veninde, der kender Nanna bag Kokoon og derfor har jeg kunne købe til indkøbspris :/ Det er første gang, jeg har kunnet det, denne sæson. De andre år har jeg ventet til udsalg, og der er altså også gode ting at få 🙂 // C

   1. Må jeg få nummeret på hende veninden? Ej, spøg til side 🙂 Jeg håber, du kunne mærke, at der ikke er antydningen af “hate” i min kommentar, for i min optik må man bruge lige præcis så mange penge, man orker på tøj. Også selv om det er flere penge end mig 😉

    1. Nej jeg forstår det så godt M, jeg mærkede ingen hate 🙂 Glæd dig til udsalget, for der er altid så mange gode ting. Det er sådan jeg har købt mit mørkeblå, prikkede jakkesæt blandt andet 🙂 Hvis du er en størrelse L, så har jeg faktisk ved en fejl købt pencilskørtet i den størrelse også, som du kan købe til bedre pris end på nettet 🙂 KH

     1. Det var godt 🙂 Tak for tilbuddet, men jeg er desværre (eller hvad man nu siger i sådan en situation) en størrelse M, så det bliver nok for stort.

     2. Må jeg af ren nysgerrighed spørge, hvad du vil sælge pencilskørtet i L for? Synes det ser rigtig fint ud! God weekend 🙂 Kh

 9. Æich, hvor er det pænt, altså! Du er også pæn! 😀 Jeg må hive kæresten med på en tur derhen en af dagene, det er jo aaaalt for smukt <3

  1. Alt bliver pænt i en lyserød himmel 😀 I må tage derud inden længe, så de stadig er der – de blomstrer sikkert en 7-10 dage endnu 🙂 KH

 10. Det er så sindssygt smukt med kirsebærtræer! Har også ihærdigt lokket min kæreste med derud, fordi jeg også vil have taget billeder med sådan en himmel. Håber på det bliver i weekenden. Man bliver helt sikkert kun kønnere af det 😉 Du ser i hvert fald bragende ud.

  Btw så drømte jeg om, at vi var veninder i nat. Det var ret sjovt :p

  1. Ved du hvad, nu har du altså også læst med LÆNGE! Første kommentar: 20. november 2012 på et indlæg fra Tanzania – det på betegnes som rimelig gode online veninder, som vi har skrevet sammen de sidste tre år! Jeg håber, du får fine billeder derude 🙂 KH

 11. *abe der holder sig for munden* Hold nu op, det ser fuldstændigt fantastisk ud! Dig+sko+tøj+himmel!! Wow!

 12. Meget smukke billeder. Hvilket kamera bruger du og hvordan får du baggrunden til at fremstå så sløret?

  1. Jeg bruger mit 85 mm objektiv. Det er sindssygt godt 🙂 Kameraet er lidt underordnet men jeg bruger canon 650D 🙂

 13. Jeg var der forleden, men kunne ikke finde det. Det er et ret stort sted jo 🙂 Hvor er det præcist på kirkegården at træerne blomstrer??

Læg en kommentar