OOTD: Svigermors læderbukser - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Svigermors læderbukser
Godmorgen søde piger!

Det har været helt vildt overvældende, at I har været så glade for alt, hvad jeg har sat på Tictailen. Jeg lagde en ny portion på i går, som også allerede nu er ved at være udsolgt. Det er altså for vildt! Så lavede jeg den “fejl” på Facebook, at jeg sagde, I bare kunne skrive, hvis der var noget i garderoben, I søgte. Jeg har ret mange “samler”-items – hvis altså man er til fx H&M’s specielle kollektioner, og det var der en del bud på. Men dem sælger jeg ikke sådan lige. Jeg følte mig helt åndssvag, når jeg skrev: “Bare skriv!” og så endte jeg med at skrive “Uhhhh nej, lige den sælger jeg ikke” til så mange ting, haha, mega åndssvagt. Men altså, I kan jo bare skrive, det værste I får er et nej, og nogle ting skal jeg af med. Jeg har for meget. Til gengæld kan jeg faktisk se, at de ting jeg sælger, det er primært ting jeg har købt for mere end et år siden. Det sidste års tid er jeg meget mere end på klassiske ting (altså for mig er de klassiske – et prikket silkejakkesæt ville nok ikke tælle som klassisk i alles bøger), og det betyder faktisk, at jeg har langt færre fejlkøb – godt for mig og min pengepung. Men selvfølgelig lidt kedeligt for min Tictail og jer. Men jeg kigger det hele igennem senere i dag.

I får lige et outfit fra forleden. Jeg er ret taknemmelig over, at jeg har et godt forhold til min svigermor. Det betyder vanvittigt meget! Min tidligere svigermor og jeg gik ikke rigtig spænd, og det var simpelthen så træls. Jeg følte mig ikke velkommen, og retur blev jeg lidt træls over for min ekskæreste. Det er altså svært! Men min nuværende svigermor, gennem mere end otte år, og jeg – det er sgu et godt par! Jeg kan “beklage” mig over min kæreste til hende, hun kan “beklage” sig lidt over sin mand. Jeg elsker, at jeg kan snakke med hende, fortælle hende, at jeg synes lige præcis dét træk er træls ved min kæreste, og så kan hun genkende det, måske tilføje: “Sådan er hans far også!” og så kan vi være “lidelsesfæller”, haha! Ej, vi har det nu godt begge to, og vi er sgu alle lidt sære engang imellem.

Men grunden til, at hun kommer ind i billedet, er bukserne. Jeg mener, hun fortalte mig, at de var købt i 1960’erne. I Rom. Hun var på ferie med en veninde. Allerførste dag spotter hun bukserne, svinedyre. Hele budgettet på ferien ryger, hvis hun køber dem. Men som man er, når man er ung – så sejrer lysten over praktikken, så bukserne kom med hjem! Jeg fik dem for flere år siden, men havde så en årelang periode, jeg ikke kunne passe dem i. Nu prøvede jeg dem igen forleden – BUM! De kunne lukkes! OG der var endda luft på lårene. Og så kom de på med en fin skjorte fra Munthe og de BEDSTE højhælede sko, jeg har haft siden min søsters konfirmation i 1998 – mine første sko med en lille hæl. De sidder mega godt på foden, og så er hælen perfekt i højden!

Det var sådan set det. Der er nyt i butikken. Min svigermor er en stjerne, der i virkeligheden kan trøste mig i tanken om, at det der med at spendere alle pengene på en dimmer man bare IKKE kan leve uden – det har vi alle gjort. Det hedder ungdom! Og så har jeg fundet den bedste damesko i mands minde. Over and out – ses senere!

Shoes – Decadent // Trousers – Vintage // Shirt – Munthe // Bag – Philip Lim22 kommentarer
 1. Din svigermor må ha’ været en fashionista i sine unge dage, for dé bukser dér, der er meeeega lækre! – lige som dig!

 2. Wauw et lækkert sæt! Det er virkelig et fint forårs-outfit, og en skøn tanke, at tøj kan bruges i flere generationer.
  Når jeg ser billederne fra min mors unge dage kan jeg godt ærgre mig over, at hun ikke har gemt tøjet – det ville så være mere 80’er-ish, men det har jo også sin charme 😀 (Og desværre har min svigermor ikke god stil :P)

  God dag!

  Kh Louise

 3. Jeg ELSKER billedet af Frida, hvor hun liiige er midt i et skridt! Og så den der krølle på halen. Kan man godt synes at hunde er bedårende? For det synes jeg godt nok hun er!
  Og dig ligeså – hvor er det fedt at du kan bruge svigermors gamle bukser! Så har hun da fået noget for pengene, dengang hun spenderede hele rejsebudgettet på dem 🙂

 4. Hold nu op, hvor er det sejt! Og hvor er Frida cute, hende kan man kun smile af! – Læbestiften er det den fra Too faced?

 5. Fridaaaaaaaaaaaaaaaa! Sikke et dejlig billede af den lille pølse i hopla!

  Og lækkert outfit – er helt tosset med de bukser med den skjorte – virkelig fint 🙂

 6. Hvor ser du stanglækker ud! Kan du ikke spørger din svingermor, om vi må se et billede af hende i de bukser i 60’erne? Det kunne være helt fantastisk 🙂

 7. På en eller anden plan er de så meget 90’er over de sko. Det er ikke lige mig, men du formår alligevel at bære dem, så man ikke synes det ser fuldstændig tosset ud.
  Og søde Frida i galop, det er skisme nuttet 😀

 8. Jeg overvejer at lave min egen tictail, men er lidt usikker på, hvordan med betaling (som modtager af beløbet), forsendelse og sådan. Ville du ikke have lyst til at lave et indlæg med en “how to”/”behind the scene” om brugen af tictail? Det ville være super fedt 😉 For det er jo en super fed ide, at andre måske kan for glæde af det man ikke selv kan lide længere eller ikke kan passe.. Og man ikke lige har overskuddet til at melde sig til det ene loppemarked efter det andet..

 9. Av for en lækker mås du også får i de bukser – helt bestemt en bonus, som man aldrig må undervurdere! (:

  Skoene er jo dødlækre! Er jeg den eneste, som har meget mere optur over 90’er-sko-trenden end 70’er-tøj-trenden? Chunky hæle (som de VIRKELIG forstod sig på i 90’erne) er jo en gave til kvinder, som elsker høje sko haha. Bare drønærgerligt, at Decadent altid ved lige præcis, hvad man kan tillade sig at tage for sådan en lækkerhed. Jeg sukker lige lidt over dine sko i stedet, hvis ikke det gør noget? :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 10. Hej Cathrine,
  Jeg følger egentlig ikke mange blogs, men jeg har fulgt din blog (og insta) et lille års tid, dog har jeg aldrig sat mig ned og skrevet en kommentar til nogle af dine fine og velgennemtænkte indlæg – og hvorfor egentlig ikke?
  Tusind tak fordi du har en blog, hvor jeg rent faktisk har lyst til at læse hele indlægget og ikke bare se på de fine kjoler (selvom jeg også meget gerne vil se på dine fine kjoler!). Og tusind tak for, at hver gang jeg skriver rockpaperdresses.dk og håber på et nyt indlæg, at du så mere end ofte overrasker mig med mere end to. Det er skønt! Og til sidst, tak fordi du har fået mig til at gå i flere blomster, lidt mere lyserødt og tør tage læbestift på 🙂

  Nøj det var meget ros – jeg håber du kan nyde det over lasagneresterne!
  Kh
  Julie

  P.S. Min svigermor og jeg er også helt tosset med hinanden, og det er jo guld værd!

 11. Aaaarj, Cathrine, SÅ lækkert outfit! Jeg følger, som du nok efterhånden er klar over, troligt med, og elsker elsker dine skriblerier. Jeg er dog noget mere minimalistisk – i kun-sort-hvid-grå-og-hverken-palietter-eller-tyl forstand – i min stil end du, og får derfor ikke altid lyst til at hoppe i dit tøj (jeg håber meget, du forstår, hvad jeg mener, og ikke tager det ilde op). Dette outfit rammer dog hovedet på sømmet, og giver mig lyst til at prøve noget tilsvarende 🙂 OG det kommer fra en, der for bare et år siden ikke kunne udstå brunt tøj!

  Kh Marlene

  1. ARJ Marlene, det er jo kæmpe komplimenter, når vi ikke helt er på samme side men alligevel kan mødes 😀 Dejligt, dejligt, dejligt! Og jeg må give halvdelen af roserne videre til min sviger – det er trods alt hende, der har “skaffet” mig bukserne! KH

 12. Åh, synes din blog er så fin, men jeg er altså ved at få spat af reklamerne – de generer helt vildt:-(
  Mange hilsner fra Mette

 13. Øj øj så kom Svigermors hotte dyre læderbukser på en skøn blog i 2015, de klæder dig så flot , du er nogen ting smukkere end din Svir, men tak for alle komplimenterne 🙂

  Frida-musen i fuld spring er fantastisk, måske det skal være frontbillede næste gang.

  Kram far din Svir

  1. :-* :-* BEDSTE sviger! Kom lige ind og hent Dunsen en dag i næste uge, hvis I har lyst. Det ville hun elske! Kram

 14. Hej Cathrine
  Jeg skrev en mail til dig for noget tid siden angående den pieces taske som du havde til salg på din Tictail. Desværre svarede du aldrig tilbage, hvilket har resulteret i at den nu er solgt, efter du opdateret shoppen. Øv! Jeg er klar over at du har meget at se til, men det kunne nu være dejligt hvis du kunne svare en anden gang.

  1. Hej Louise, jeg får vanvittigt (!!) mange mails hver dag, og jeg har ikke særligt mange timer til at lave blogrelaterede ting. Derfor prioriterer jeg oftest at lave indhold til glæde for mange over at svare mails til den enkelte – jeg vil rigtig gerne være behjælpelig, men jeg kan heller ikke svare på spørgsmål omkring diverse mål på de forskellige ting – jeg har de sidste par dage brugt AL blogtid på at få sendt ting af sted for at glæde folk, der har købt, så de ikke venter for længe på at modtage – så får jeg klager. Jeg beklager meget, men jeg disponerer så godt jeg kan. Det er jo heller ikke en ægte butik, hvor der er tid til det hele 🙂 Evt. kan du skrive herinde i stedet, hvis du har spørgsmål – det er lidt nemmere at svare, når det er samlet. KH

Læg en kommentar