Link Love #6 ♥ - ROCKPAPERDRESSES
Link Love #6 ♥

linklove_col
For at kunne tage ordentlig fat i maj-måned (som er min absolutte yndlingsmåned), så er det absolut passende at binde en knude på aprilmåned. Og til det får I en række af de links jeg selv har gemt, delt og haft god brug af – det er bare om at sprede kærligheden!

? Maria fra Vanløse Blues kan ALTID friste – denne gang med peanutbutter-is, og nu vi er i det sunde “usunde” hjørne, så har Madbanditten lavet proteinvafler, som også er gemt. Og så var der også lige nogle ret yndige kys med krymmel. For at det hele ikke bliver for proteinfokuseret, så er der også lige en omgang påskeæg med Oreos, haps!

? Sara Jin har tippet om gode madsteder i New York, og selv byen ikke lige er på agendaen for, så er det altid fint med en guide i baghånden, når den er. Laura har givet et par gode London-madsteder

? Jeg har selv lige støttet Røde Kors’ arbejde i Nepal – du kan gøre det samme HER

? En bryllupsfotograf gennem tredive år er blevet spurgt til, hvordan man mærker, man har fundet the one. Et ord, én beskrivelse går nemlig igen hos alle brudeparrene, en følelse af tryghed/comfortable; Comfort doesn’t mean there aren’t sparks and butterflies, too; it just means that underlying all of it is this sense that you’ve found a person you can let loose with, the way you are with friends and family. Læs mere HER

? Og nu vi er ved kærligheden – jeg sluger rigtig mange DR3-programmer og Date mig på DR3 har været ret interessant – forleden gav et ældre ægtepar, gift på vi-tæller-ikke-længere-år, gode råd til “evige kærlighed”. Man skal se ud over den store forelskelse – den holder ikke for evigt, men kommer og går. Så skal man tale med hinanden! Det siger min farmor også altid.

? Maria tippede om Brush-kjolen fra Stine Goya, som er i de fineste farver; hvid og sart pudderfarvet

? Næste gang jeg skal til Paris, så bliver det enten med overnatning på Hotel Emile eller Hotel Henriette

? Careergirldaily gav tips til, hvordan man forhandler løn – noget jeg i al fald aldrig har været dygtig til.

? På aftensmadsfronten skal jeg prøve kylling i karry snart, tomatsalsaen herfra!

? Jeg fik en vanvittig fin fødselsdagskurv ind ad døren – og det var ikke engang min egen fødselsdag. Derimod var det Dronnings fødselsdag og Perch’s også – det kunne jeg fejre med scones, te og fine bobler

? Harry Pugger fik mig til entusiastisk og med stort grin i hele krydderen at vække min kæreste i morges 07.45. Pugs ftw!

De her sneakers. Glimmer. Satin. Oh.my.gawd (for en pris også).

Del endelig også links I har gemt, som har gjort indtryk, gjort greb i lommerne osv.

8 kommentarer
 1. Jamen for pokker altså Cathrine!
  Jeg bukker og najer og sender dig en kæmpe High five og krammer for en jeg endnu engang har inspireret dig så jeg må komme med på din link love liste!

  Jeg håber jeg kan blive ved med at inspirere dig og alle andre selvfølgelig også (;
  Du inspirerer ihverfald mig tit med med dit livssyn og optimisme!

  Ha en vidunderlig søndag
  Kram maria

 2. Hej Smukke. Jeg er lige kommet hem fra London hvor jeg mødte de lækre Miu Miu in real life… Og kæft (excuse my french), hvor er de bare fabulous! Måtte dog konstatere at de var lang over min budget… Men min ulykke vejede heldigvis ikke så lang…. Kort efter jeg sagde farvel til Miu Miu, mødte jeg et par Gud smukke Isabel Marant sneakers – Gilly glitter sneakers… However…. Nu ved jeg godt hvad du mener når du siger ‘the ones that got away’… Og det var ikke en gang min skyld… ‘I am really sorry’ she said… ‘We only have them in size 36 left’… Well hello, my name is Big Foot and I wear size 40…
  Jeg har ikke været så ked af det i rigtig lang tid… Tog afsted fra London med en meget tømt plads i mit hjerte… Og i min kuffert for den sags skyld….
  But Thanks God for mytheresa… Nu er de på vej hjem til mig…og jeg krydser fingre at de passer…
  God aften herfra
  /teddy

 3. Haha, tvivlsom glæde ved at høre at min yndlings-blogger også har fulgt med i mit livs mest akavede date 😉
  Men alligevel noget lidt rart i, at du nu også kender mig en lille bitte smule, fra andet end når jeg stopper dig op i lufthavne.

  1. Ej Lisbet! Det var så synd med den date! Man sad virkelig hjemme i stuen og kunne KUN være enig i det, som datingeksperten sagde til ham efterfølgende. SÅ SPØRG HENDE DOG OM NOGET!!

   1. Tak Tina, hvor er du sød. Han var nu flink nok, men min hjerne kom godt nok på overarbejde for at finde på noget at snakke om. Og så var det virkelig rart at blive bekræftet i, at jeg egentlig selv klarede det ok 😉

Læg en kommentar