OOTD: En snegl på vejen er tegn på regn - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: En snegl på vejen er tegn på regnGodmorgen d’damer,

Klokken er 05.00 og om fyrre minutter bliver jeg hentet for at tage mod lufthavnen. Nelly holder poolparty – derfor går turen til Stockholm. Det er ærligt talt fuldstændig overdrevet ekstravagant på en måde, hvor det næsten er for meget, sådan at blive hentet i taxa, kørt til lufthavnen for at flyve til Stockholm – så med fly derfra til en hemmelig destination, for så at tage hjem igen i morgen aften. Det lyder vanvittigt og bekræfter uden tvivl nogle fordomme om bloggerlivets glitz og glamour. Men det lyder også mega sjovt, som en kæmpe oplevelse og som noget, jeg faktisk har glædet mig til – virkelig længe. Der er klart mere glamour i mit liv i dag end for fire år siden – før bloggen. Og ærligt talt samler jeg de store oplevelser som perler på en snor til de regnfulde dage.

Som fx forleden  – det var koldt, det regnede. Min kæreste var ikke i fotohumør – den slags humør findes, kan jeg fortælle jer. Men jeg ville så gerne vise jer min fine blondekjole – som, jeg tror, kunne blive en rigtig fin studenterkjole, da den også findes i cremefarvet. Dér kan jeg lige hive sådan en perle frem og blive lun som leverdreng indvendig.

“Du har blomster på hovedet”, var der flere, der sagde. Og det var sådan set helt rigtig observeret. Jeg ryddede forleden op (yes, it does actually happen), og der fandt jeg mit lille blomsterhårbånd, ej det er vel egentlig ikke særligt lille. Og det skulle på igen. Jeg bliver så glad, når jeg har det på. Man burde gå med blomster på hovedet hver eneste dag. Når det er mandag, når man er flad, når det regner. Især når det regner, for sådan en karl på hovedet tager faktisk noget af regnen.

Vi ses senere :-* GOD fredag morgen!

Adlinks: Sneakers – Nike X Liberty // Blue dress + chemise – Ganni // Hair band – Asos

7 kommentarer
  1. Mega god tur Cathrine! Er så misundelig, når jeg selv sidder her på kontoret, mens solen skinner udenfor – men HEY det er jo fredag, og hvis nogen fortjener en tur med forkælelse er det da DIG, med dine forrige ugers travlhed 😀

  2. Jeg kunne virkelig heller ikke lade være med at trække på smilebåndet den anden dag, da der blev lagt et billede op af dig i selskab med dagens gæster, og du så havde “blomster på hovedet”. Kunne ikke lade være med at forestille mig, hvor skønt det må have været, at blive modtaget i et radiostudie af en vært med blomster på hovedet (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

  3. Det er simpelthen også det fineste blomsterhårbånd. Og den fineste Frida!
    Meget sød kjole, selvom jeg mægtig gerne ville have set flere billeder af den. Det må blive når herren igen er i fotohumør.
    Er så misundelig på dit Nelly eventyr, og glæder mig til at høre om det 🙂

Læg en kommentar