Vanvittig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Vanvittig weekend


Jeg må hellere fortælle jer om den vanvittige weekend, jeg lige har haft. I virkeligheden en vanvittig uge – den startede med en masse arbejde på radio. Og Elle Style Awards. Og en middag med nogle veninder på Bollyfood og min første syv-kilometers-løbetur. Alt sammen inden jeg nåede halvvejs gennem ugen.

Fredag klokken 05.40 blev jeg hentet for at tage mod lufthavnen uden at vide, hvor jeg skulle hen. Eller – det skulle have været hemmeligt, men Marie afslørede det på instagram tidligt om morgenen, og det var egentlig lidt rart ikke at være helt clueless på, hvor jeg var på vej hen.

I lufthavnen havde jeg ti minutter til at ose – men mere behøver man ikke for at købe både deodoranter, morgenmad og kaffe, og så af sted mod Stockholm. I Arlanda-lufthavn var alt så gennemført, at der på alle afgangsskærme stod “Destination Unknown” ud fra vores afgang. Vi kom ombord, og så skal jeg lige love for at svensken følte sig hjemme. Alle hundrede mand; “F-F-I-I-S-S-E-E”. I øjeblikke blev jeg i tvivl, om NELLY egentlig skulle have sørget for en purser til at følge nogle af de her mennesker ombord og af flyet igen. Måske endda givet dem et navneskilt om nakken, for kors hvor opførte de sig åndssvagt. Og hvor følte jeg mig bare sygt gammel og sur-kælling-agtig, haha! Well, jeg er ikke den store fan af at få anråbt mit kønsorgan i et åbent forum. Så jeg tog sgu bare min sovemaske på og sov fra det klap, pift og al den “F-F-I-I-S-S-E-E”, der hang i luften.

Fremme på IBIZA blev vi kørt på hotellet – mit helt eget værelse, ahhh! Med balkon og havudsigt! Og en stor seng med guitarer på sengetøjet. Og små minishampooer ved håndvasken. Der er altså noget helt særligt ved at sætte kortet i låsen på et hotelværelse og dét der første syn med værelse. Uhh, jeg elsker det!

De næste par timer var der #nellypoolparty – som meget hurtigt blev dømt #nellypooparty, fordi en palme stod foran L’et, som en kvik følger bemærkede hos Trine. Jeg var flad af grin.

Vi fik frokost, der var en lille ismand, så var der musik, og negledamer der lagde neglelak. Der var tid til dans og solslikkeri og masser af kold hvidvin. Det var lige dele vulgært, for meget og virkelig, virkelig sjovt. Der var sørget for os hele vejen rundt.

Bikini fra Paolita: TOP og UNDERDEL (adlinks)

Jeg droppede poolbaderi men fik dyppet lårene i havet, som var så klart og fint. Og for første gang kunne jeg også bruge min bikini – indkøbt som en “GODT GÅET”-gave oven på al vintertræningen!

Festen tog til og de mange plastikstiletter trampede i gulvet, som en festlig live-sax-mand spillede op. Det var der omkring, at jeg besluttede mig for at trække mig og løbe en tur. Det hele havde været totalt overvældende, så at få et lille afbræk for mig selv, det var guld værd. Og jeg nåede også at få glimt af den fine solnedgang fra min fine balkon, der havde væg-til-væg-tæppe af lilla plastikgræs, der kildede mellem tæerne.

 

Efter løbetur blev det til et hurtigt bad, før der var mojitos på tagterassen, og så var der middag klokken 23.00 for hele selskabet. Alle finnere, nordmænd, svenskere og den lille danske delegation på tyve mand. Det var ca. her jeg tog revanche efter at have været “gammel-mor” hele dagen – jeg kørte hvidvin ned, som var det kildevand. Jeg dansede frødans med Caroline,  en dans som egentlig var et forsøg på at bump’n’grinde og drop-it-like-it’s-hot. Det er da egentlig lidt fascinerende, at man kan hoppe ned i knæ og faktisk komme op igen, når man har drukket så meget… kildevand. Det ville jeg ikke kunne i dette sekund, hvis I udfordrede mig. Hele menuen var fisket, så i stedet proppede jeg mig med de sygeste lækreste dybstegte oste-skinke-kugler, oh my lord! Such a classy lady, jeg ved det!

 

Dagen efter, da jeg vågnede, var jeg egentlig stadig lidt fuld. Hvorfor jeg også uden skam i livet fortærede tre donuts fra morgenbuffetten. Klokken 10.30 tog vi mod lufthavnen igen, og vores Nelly Poo(l) Party var overstået før vi havde sagt SKÅL!

Den sluttede dog kongeligt af med en whopper i Ibizas lufthavn, uendelige mængder Cola. Al den søvn flyturen kunne trække (“F-F-I-I-S-S-E-E” var i mellemtiden forstummet). Så en lille “lowcarb burger” fra Max i Arlanda – lowcarb-delen bestod i et salatblad om bøffen i stedet for bolle, men det skulle ikke forskrække mig for at tage både en milkshake, en omgang mozzarella sticks, chili cheese tops OG fritter on the side.

For det ikke skulle være løgn, så fik jeg samme aften på vej hjem fra lufthavnen en kidsburger hos Tommis Burger Joint i Kødbyen. Tre gange burger på én og samme dag. Det må være en form for verdensrekord.

Sådan en tur dér, det er sådan en jeg vil tænke tilbage på, når jeg bliver gammel og utæt, på plejehjem med lilla hår. “Der var engang”. Fuldstændig vanvittigt, fuldstændig for meget, virkelig, virkelig sjovt og skørt at opleve og få lov at være en del af.

Søndag havde min søster og jeg inviteret til Mors-dags-fejring af alle vores mødre. Min søster, som snart nedkommer med sin datter nummer to, havde lavet træstammer og købt scones. Jeg havde lavet agurkesandwich og købt gulerodskage. Der var kaffe på kanden, nesquick i glasset og så havde jeg fået en flot pakke “LOVE”-lakridser fra Bülow, så jeg kunne give hver mor – min mormor, farmor, mor og svigermor – en lille pakke kærlighed med hjem.

I dag er jeg noget mat, men det holder ikke længe endnu, for min kærestes speciale skal læses igennem og rettes til, så det kan afleveres fredag. Fredag hvor jeg til gengæld tager til OSLO på tur med min Vinklub – studie-veninde-gruppen. Party on, som man siger. Zzzz….

10 kommentarer
 1. Gang i den! 😉 Det lyder overdrevet fedt, bare lige at kunne tage til Ibiza for en aften. Meget kendis.
  Og hvor lyder morsdags hyggen bare lige som sådan en dag, man virkelig har brug for, oven på sådan et brag af en fredag/lørdag.

 2. uhaa Tonnis burger joint er noget af det lækreste! Godt nok er de ikke for store, men gud hvor er de lækre! Og så alt det fedteri man kan få med – thank god for Tommis joint!

 3. Hold nu op – jeg bliver helt forpustet bare at læse om din weekend! Men hvor lyder det alligevel fedt at få lov til at få sådan nogle oplevelser med i bagagen. Og samtidig er det på en eller anden måde befriende at læse at der stadig er plads til at du kan være dig og løbe en tur når der er brug for luft. Og hey – tillykke med burger-rekorden! Det skal næsten fejres med en burger 😉 Jeg så en video forleden, hvor en mand fortærrede en 2-kilos burger på 13 minutter. Det var sindssygt!

 4. Som en der er mindre begejstret for både intens sol og råbende mennesker, men til gengæld er på slankekur, er jeg klart mest misundelig på dine burgere. Der er for lidt ketchup i mit liv!

 5. HOLDKÆFTHVORERDENBIKINIFLOOOOOOT!
  Dér sprang mit hjerte lige et slag over.

  En fodnote til mange-burgere-fænomenet. Jeg kører konsekvent McD flere gange på et døgn – kl. tidligt iført festtøj, senere kl. aftensmad iført nattøj og rusten stemme. Vel og mærke hos den samme restaurant ved min adresse… “Hej, det’ bare mig igen. Det sædvanlige, tak”.

  Husk nu for filan at tage en dag eller to med absolut ingen planer. Vi kan ikke have en stresset blogger, er blevet helt afhængige af dine fantastiske indlæg 🙂

  <3

 6. Jeg har glædet mig helt vildt til det her indlæg!! Men jeg mangler lidt gossip… eller må man ikke det i blogverdenen? For hvordan filan var svensken så? Alle de der blogtøser, der virker som om de lever det vilde kendisliv – hvordan var det? Scooop, please!!!

  1. Hahaha, jo det tror jeg godt, man må 😀 Altså jeg følger ikke selv nogen svenske, så jeg kender ingen navne, men jeg lover dig for, at der var gang i dem. Der var nærmest ikke bund i nogle af dem, og det skulle ikke undre mig, hvis der blev kysset i krogene. Men generelt tror jeg også, de store lever et vildt kendisliv. De tjener altså bare vanvittigt mange penge 🙂 KH

Læg en kommentar