Bryllup og dresscodes: Cocktail - ROCKPAPERDRESSES
Bryllup og dresscodes: Cocktail

ÅH jeg har lyst til kjoler og være fin dame! Men så er det jo godt, at jeg skal holde en lille fødselsdag på lørdag. Og vejret er endda smukt, så benene kan være bare. De skal vises frem, så længe de stadig er glatte, hah!

Jeg lovede kjoleinspiration i min lille hjælper til bryllupspåklædning. Nu tog jeg “kjole-og-hvidt”-dresscoden forleden – de lange kjoler som er noget så smukke til en bryllupsaften. Men i dag tager jeg fat på lidt inspiration til cocktailkjolen. Hvis dresscoden siger morning suit eller smoking/black tie, så kan man vælge mellem kort og lang kjole. Hvis invitationen siger cocktail – så er det kort kjole.

Den kortere kjole er også perfekt til vielse i kirke – så kan man evt. skifte til lang om aftenen. Jeg har forsøgt at komme med lidt forskellige bud – også jakkesæt og jumpsuits, hvis nu man ikke er en kjolepige.

I forhold til hvor kort den skal være, så er der vist en tommelfingerregel, der siger ikke kortere end til knæene. Men jeg har altså set det kortere end det – og vist også selv båret kortere. Jeg tænker, at man bare ikke skal være for bar på skuldrene og armene, hvis kjolen er kort i kirken. Men det har man sikkert også selv en fornemmelse af, hvad man har lyst til og føler sig godt tilfreds med.

NB: Der er 20 % rabat hos ASOS indtil klokken 21.00 i aften – koden er ROUND2

Indeholder affiliatelinks, der lægger en lille cookie på jeres computer. HVIS I køber noget fra den givne webshop, så afgiver webshoppen en lille bitte andel typisk 5-12 % af deres fortjeneste til mig. Cookien kan have forskellige holdbarhed på computeren, men det er MAX 30 dage. Det er ikke en guldforretning, men lidt har også ret

Lyserød oneshoulder fra Rodebjer // Blomstersuit fra Asos HER og HER // Oneshoulder med blomster fra Asos // Blondekjole fra Fever // Blomsterbukser + top fra Asos Salon // Rosa perlekjole fra Frock and Frill 

Nude oneshoulder kjole fra Swing // Pailletkjole fra Asos Salon // Lyserød culotte // Ternet kjole fra Little Mistress // Kort pailletkjole fra Frock and Frill // Blomstret kjole fra Ganni

  Blomstret oneshoulder fra Asos // Mintgrønt jakkesæt fra Asos HER og HER // Pailletkjole fra Ganni // Champagne farvet kjole fra Solace // Blåt jumpsuit fra Y.A.S // Mintfarvet kjole fra Asos Red Carpet

Oneshoulder fra Asos Premium // Silkekjole fra Ganni // Champagnefarvede culotte // Pailletkjole fra Asos Red Carpet // Trefarvet kjole fra Asos // Nude pailletkjole fra Asos Salon

Mørkeblåt jumpsuit // Stribet kjole fra Suiteblanco // Hvid/blå kjole fra Topshop // Nude kjole fra Asos // Mintfarvet kjole fra Zara // Mønstret kjole fra Asos Salon

Lavendelfarvet kjole fra Coast // Lavendelfarvet kjole fra Frock and Frill // Blå kjole fra Asos Salon // Kjole med bælte fra Asos

Blomsterkjole fra Asos Salon // Lyserød kjole med trekvartærmer // Lysegul kjole fra Asos // Gul kjole fra Zara // Nudefarvet kjole med guldtryk fra Asos

2 kommentarer
  1. Okay, her kommer et af de særeste komplimenter nogensinde: Jeg er pænt vild med det blå jumpsuit i den femte collage. Hvorfor er det sært? Fordi det minder mig mega meget om det Conchita Wurst havde på til Eurovision haha! Det er sjældent man går og drømmer om at ligne en drag, men hun er bare så utroligt smuk, at det ville være ganske i orden lige denne ene gang 😉

    Kom nu gutter. Se nu at blive gift, så jeg kan komme til bryllup! :b

    // http://www.moonlitmadness.dk

Læg en kommentar