En god nats søvn #wakeupbeautiful - ROCKPAPERDRESSES
En god nats søvn #wakeupbeautiful

sove_1

Billede lånt fra Cultiver
INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED VICHY (en del af L’oréal)

Noget af det bedste jeg ved, det er at vågne om morgenen. Otte timers søvn. Følelsen af at være tanket op, at vågne af sig selv og have udsigt til det bedste måltid på dagen; morgenmad, udsigt til dagens første kaffe. Det er det allerbedste.

Det er et drømmescenarium – that ain’t how it works IRL. Oftest sover jeg seks timer, vågner 06.25 – ikke af mig selv men af vækkeuret, suser ud af døren med en banan i hånden til træning kl. 07.00. Det er alt andet end glæden ved morgenmad og kaffe, haha!

Jeg er en natteravn. Jeg har svært ved at komme i seng om aftenen. “Skal liiiige…”. Vi kommer i seng mellem 23.30-01. Vi står op senest kl. 07.00. Vi er trætte og maste. Jeg kan endda være så træt, at jeg kan falde i søvn siddende oprejst, når arbejdsdagen lakker mod enden – det er den skinbarlige sandhed.

Det er egentlig ikke, fordi jeg ikke vil i seng. Jeg elsker min seng, min søvn. Jeg har en fast rutine, jeg gør virkelig meget ud af at passe på, og som får mig til at slappe af. Jeg renser hud, godt og grundigt, jeg bruger natserum. Ansigtscreme. Øjencreme. Jeg børster hår. Lægger mig under dynen. Smører lidt Stress-fix-olie på håndledene. Alt sammen meget rigtigt.

Men som rigtig mange andre kvinder på min alder slår tiden ikke til. Der er altid lige en ting at nå om aftenen. Jeg gad gerne gøre det bedre. Med den kalender jeg kører med i for tiden, så er der bare ikke meget rum til forbedring. Lad os tage disse uger: Jeg arbejder hver dag – weekender med – indtil mandag den 6. juli. Det er lange arbejdsdage, først på radio – så måske en enkelt blogting (selv om det er skåret fra i stor stil), i aften skal jeg fx til middag på MASH på Rungsted Havn. Nogle dage er der også en familie/venneting. Som Sankt Hans i går. Så er der træning, hundetur, festivaler (den største søvnrøver), blog, og en kæreste jeg skal høre, hvordan har det. Kender I det? Vi arbejder for meget og sover for lidt. Selv om det lyder af meget at sove 33 % af livet, så er det ikke særligt meget. Og vi kunne sagtens tage mange flere timer.

janka6

Søde Janka Poliani og hendes lille pige var også med, smelte-smelte-smelte

For nyligt var jeg inviteret til en god nats søvn af Vichy. Vi overnattede på Tisvilde Badehotel. Jeg fik mit eget, store værelse. Flere produkter fra Vichy Idéalia-linjen. at bruge om natten. Jeg løb en tur om eftermiddagen på stranden. Det var Emilie og jeg, og en masse jeg ikke kender. Det burdet jeg prioritere noget oftere – en overnatning væk fra hjemme, væk fra computeren Kun én ting for øje; at sove godt og længe.

Selv har jeg nu testet Idélia-natcremen i halvanden måned. Selv om jeg ikke er helt med på idéen om en krukke, jeg skal have fingeren i, så må jeg bare indrømme, at konsistensen er hammer lækker, helt let, nærmest fed gele-agtig. Cremen er lavet til at hjælpe vores hud, når vi piner den med for lidt søvn – om det er børn der trækker, arbejder der kræver. Den dufter meget diskret – klassisk Vichy. Og så fugter den rigtig godt.

idealiaskinsleep3

Jeg har lavet en soveplan, sørme så. Jeg skal ligge i seng kl. senest 23.00 de næste tre dage, og forhåbentligt kan det gøre noget godt for mit underskud.

Hvis I kunne tænke jer at læse mere om søvn, så fandt jeg en artikel fra Politiken med sandt og falsk om søvn, se den lige her.

Og se så denne her lille video, Vichy lavede med Emilie og jeg. Jeg er så goofy, haha! Men de grinede af mig ved siden af kameraet, så jeg kunne slet ikke holde masken, haha!

 

4 kommentarer
  1. Hihi, hvor er du dog bare søøø’! Jeg er SÅ dårlig til at rense min hud om aftenen, hvilket jo virkelig er det tidspunkt, hvor det burde prioriteres! Jeg må hanke op i mig selv og gøre det til en til vane!

  2. Den der neglelak på det nederste billede, den er sørme lækker! Hvor mon den er fra og hvilke mærke?

    Jeg håber, at din søvnplan holder – der er ikke noget bedre end at vågne veludhvilet 🙂

    1. Uhh jeg ved det desværre ikke – det er ikke mine hænder men højst sandsynligt en finsk eller norsk bloggers :/ æv! KH

Læg en kommentar